Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Cooler

Kup Radivoja Koraća 2025.

Ili ce jednostavno prekinuti utakmicu i dodeliti im pehar kad mi vec budemo u Bgd
  2. Cooler

Po minutazi bi se reklo da iffe ne igra kup
  3. Cooler

KK Partizan 2024/2025

Ma kakav Jokic. Ne moze nogama da isprati bekove, slab je na preuzimanju
  4. Cooler

KK Partizan 2024/2025

Ma ne obazirite se bre. Ide kup, mute vodu po svom obicaju. Pa valjda znate da je svake sezone ista prica
  5. Cooler

Evroliga 2024/2025

Real ostaje ispod crte. Nema opasnosti od njih
  6. Cooler

Ako Marinkovic bude spreman, mozda bude Ife umesto Bonge
  7. Cooler

Evroliga 2024/2025

Bravo djeco, bravo sinovi! Iskreno, sad se plasim Baskonije. Kuci smo manje-vise rutinirali sve jace ekipe, kao sto su Pao, Oly, Fener, a gubili od autsajdera Virtus, Asvel, fmp, pa i Milano i Monako. Eto, da smo samo 2-3 od tih laksih dobili, bili bi negde oko 2. mesta. Znaci, pamet u glavu i...
  8. Cooler

Evroliga 2024/2025

Ja bi voleo da se sa Lakicem poradi na ulazu. Ima telo i snagu za to, samo mu fali hrabrosti i nesto znanja. Mogao bi postati dvosmerna zver, mada je i ovako premasio ocekivanja
  9. Cooler

Evroliga 2024/2025

Mi smo cisti Kamerunci. Ne znam kako mozete za se radujete kad pogledate poene domacih igraca?? Ovo nije casna pobeda
  10. Cooler

Evroliga 2024/2025

Cilj je prodati karte, zaraditi novac. Sigurno ne idu u plej in, prema tome su samo glupi
  11. Cooler

Evroliga 2024/2025

Ne bi reko. Vise puta smo ih stizali i kad je trebalo da prelomimo, nicim izazvani smo pravili pocetnicke greske. Promasena bacanja, nepokupljene lopte na odbitku, promaseno polaganje, faul u napadu, tehnicka tajrik i slicne glupe sekvence. Oni ne znaju uopste ni kako, ni zasto su pobedili. Nisu...
  12. Cooler

Evroliga 2024/2025

Simptomaticno je da nas opet dobijaju u poslednjim sekundama. Imaju neku jebenu crnu magiju ili su svi komplet u du*e pravljeni. Mater im je*em onu odvratnu. Gori tim nas nije dobio na nasem parketu. Ili bolje reci od goreg nismo izgubili
  13. Cooler

KK Partizan - uprava i marketing

Cek sad. Jel onda Ostoja govno ili nije? Mnogi clanovi ga napusavaju, a on sad ispada veci protivnik pickoustom od tih koji ga naduvase?
  14. Cooler

Evroliga 2024/2025

Ja nemam kod od prosle utakmice protiv Pariza. Pustili su me bili bez qr koda
  15. Cooler

Evroliga 2024/2025

@Zalad Naravno, ovo je par momaka u pitanju, ne njihov kop.
  16. Cooler

Evroliga 2024/2025

Obzirom da radim u turizmu, mogu reci da ovakav hajp nisam video do sada. Nije se salio Zoc sa danasnjom izjavom. Bulvalno ljudi dolaze cak iz Amerike da gledaju utakmicu. Samo u mom okruzenju imam rumune, grke, spance, nemce… CG, Makedonija, Bosna standardno. Navijaci Panatinaikosa dolaze da...
  17. Cooler

KK Partizan 2024/2025

Ovo govno je najureno iz Dunava. Jedan manje…
  18. Cooler

Evroliga 2024/2025

Posto dan zalosti nije pomogao prosle nedelje, ne bi me iznenadilo da uvede vanredno stanje u petak. Pa da se igra pred praznim tribinama. Ili da proglasi neku epidemiju gripa
  19. Cooler

KK Partizan 2024/2025

Zoc pravovremeno poceo da razigrava domace igrace za kup.
  20. Cooler

Evroliga 2024/2025

E sad im je stvarno dan zalosti. Mada im je i juce bio, a trebalo bi sutra. Do sledeg petka da im se mrzne gov*o