Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Čukina oranica : FK Partizan 0:1
  2. Chika Rale

Uprava i marketing

Mart-april-maj-jun. Dovoljno. U junu ćemo sve znati: za koga treba biti i protiv koga treba biti. A do tada: opušteno. Ne mere drugačije.
  3. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Vojvodina je već pitala za njega, a ona je Borčev bratski klub, tako da verovatno ništa od te priče.
  4. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Jadno. Mučno za gledanje. Statično do bola. Svi igrači bi da stoje na svojim pozicijama i dodaju loptu jedan drugom. Bez trčanja neće to da može. Mujakiću, Jurčeviću, Šćekiću i Gohu treba reći zbogom što pre, a Iliću i Jovanoviću da se vrate u svoje klubove i ne pitaju više za nas. I na kraju...
  5. Chika Rale

Uprava i marketing

Ako znaju da igraju, pomoć tatkova im ne treba, a ako ne znaju, ni tatkovi im ne mogu pomoći. Prosto pravilo!
  6. Chika Rale

Uprava i marketing

Malo da analiziramo, ali bez ikakvih pretenzija. Prvo: Mijat je otišao na derbi, g. dr Terzić ga je srdačno sačekao na ulazu i pokazao mu svoje bele zube u sebi misleći na 5, 6 ili 7 golova koje će nam dati i na žurku koju je spremio za posle utakmice. Posle derbija Mijat je g. dr Terziću...
  7. Chika Rale

Uprava i marketing

Mislim da se bespotrebno ložite. Ja ne mislim da je Mijat pokvaren, a još manje da je glup. I tašti kad je rodjendan, a naročito jubilarni, odeš naravno. I čestitaš, naravno. Poželiš joj sve najbolje, naravno. A u stvari ..... bolje da ne lajem. Ti znaš šta joj stvarno želiš, ona zna šta joj...
  8. Chika Rale

Uprava i marketing

Kolika je DeMedinina plata kada propušta sve prelazne rokove, a u Partizanu skoro dve godine samo trenira?
  9. Chika Rale

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Džigi u Tekstilcu.
  10. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Moji utisci: 1. Klub u koji je naš vrli i dragi predsednik uneo toliko para je danas igrao protiv kluba koji je naš vrli i dragi predsednik toliko uništio. Rezultat 3:3. Negde je očigledno pogrešio. 2. Naš vrli i dragi komšija dr Terzć je održao skupštinu svog kluba, obećao četvrtu zvezdicu...
  11. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Jesu se izgrlili, a onda mu je Mijat lupio prstenac. Naravno, dr Terzić to nikako nije očekivao.
  12. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Jebaji ga. Ja sam mislio da tim sastavlja Blagojević, a ne Joksić. Sam se zajeb'o izgleda.
  13. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

A DelijeSever iz VAR sobe da to dozvole? Teško.
  14. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Mlogo bi mi bilo milo en drago da Ganci budu bolji, da imaju dvadeset stopostotnih šansi, da nijednu ne iskoriste, a onda da posle izvedenog kornera od strane Natha lopta u petercu pogodi Šćekića u ledja i udje u gol. Naravno, u 97. minutu. I naravno da posle mesecima slušam analize "nezavisnih...
  15. Chika Rale

FK Partizan 2024/25

Dobro prvo poluvreme, loše drugo poluvreme. Najzad smo dobili trenera, a ne legendu Partizana koja bi volela da bude trener.
  16. Chika Rale

Zimski prelazni rok 24/25

Ni ja nisam ništa očekivao, ali Mijatović i Lazović obećaše, pa izgleda slagaše.
  17. Chika Rale

A onda pred ponoć, kao grom iz vedra neba, registracija Mijatovih Španaca i Lazovićevih Holandeza. Pa tako obećaše. Zar ne?
  18. Chika Rale

Prelazni rok traje večeras do ponoći.
  19. Chika Rale

Ma Goh je ok lik. Sa njim se sve brzo dogovoriš ..... ako znaš korejski ili dobro crtaš.
  20. Chika Rale

Romanić 2.0 ?