Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. crna ovca bela vrana

KK Partizan 2024/2025

Nisam se javljao posle kupa. Sve je napisano, sve receno. Ono u sta duboko zelim da verujem jeste, da su momci dobili bar jednu poruku od nekog od bivsih kamerunaca. Oni najbolje znaju kroz sta su prolazili i mogu im objasniti da budu samo strpljivi i da ce im svima nanu naninu kada bude bilo...
  2. crna ovca bela vrana

FK Partizan 2024/25

Jel su se ovo istok i jug opet medjusobno napusavali, odnosno gadjali bakljama? Cemu opet takve gluposti...
  3. crna ovca bela vrana

FK Partizan 2024/25

Pozitivna stvar: Mijatovic je imao priliku da gleda jedan inferioran Partizan. Nema izgovora u sledecem prelaznom roku. Bravo momci!
  4. crna ovca bela vrana

Kup Radivoja Koraća 2025.

Rezultat proslogodisnjeg kupa je pao totalno u drugi plan, jer je najveci resio na tadasnjoj konferenciji da se kvalitetno posprda sa ciganima i drzavom i prospe im istinu u lice. Tako da me secanje za proslogodisnji kup veze jedino potreba cigana da prvi izlaze sa udelom pomoci drzave u...
  5. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Arijan Lakic prijatelji!
  6. crna ovca bela vrana

KK Partizan - uprava i marketing

Kako je tacno glasilo pitanje? Vidi se samo jedan deo pitanja.
  7. crna ovca bela vrana

KK Partizan - uprava i marketing

Citao sam neki dan da predsedniku treba neki novi Miskovic za onu njegovu famoznu pricu o borbi protiv korupcije. Tu je bilo nekoliko potencijalnih imena i pored Ostoje se nasao i novi predsednik mrske nam komsinice. Njega naravno nece dirati, za Ostoju vec nisam siguran.
  8. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

U principu ocekujem dosta zvizdanja i pritiska na protivnika sutra a iz toga ce da proistekne i podrska ekipi u vidu navijanja. Bar se nadam.
  9. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Mozda i bolje, pa da ispomeramo utakmice u EL i tako napravimo jos veci zajeb i neizvesnost za citavu ligu. :D win win situacija, sto bi se reklo.
  10. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Ko su ovi ljudi na forumu? Igras bez Ifea, Nilikine, Dejvisa, Vanje pa i Nakica, sa maksimalno iscrpljenim Karlikom, Sterlingom pa donekle i Tajrikom i kao iznenadjen si sto izgubis protiv ekipe koja je sve samo ne naivna. Sad ide ocigledno period za vas i Radu (evo je naravno, sa vama u...
  11. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Sad sam se setio. Moralo je ovako biti, sa @Ilyasova u hali. Podhitno mu naci neki stan i uruciti neku od onih sezonskih u pola cene. Inace takodje jedan od jacih momenata koji ce se prepricavati i ostati upamcen je ono skandiranje Lesoru tokom njegovih slobodnih bacanja za protivnicku ekipu...
  12. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Sta sam ja gledao. Smem reci da ovo ni u "onoj" sezoni nisam gledao. Ne znam ni sta bih napisao, evo. Ali znam jedno: Ne postoje reci koje mogu opisati moju ljubav prema Zeljku Obradovicu! Dosao je i taj dan...
  13. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Hvala. Negde sam procitao da je od pocetka tu bila zandarmerija, koja inace nikada tu ne stoji. Otud mozda i to "da im niko nista ne moze". Zamisli samo taj mozak koji za crkavicu neku dodje i sebe izlaze onakvom useravanju. Kakav oblik zivota. Da li postoji i jedan klub u Evropi i sire da se...
  14. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Bravo Partizane! Lagano, jedna po jedna. Posebna ljubav za Trinkija. Ovo je tvoja kuca i cekamo te. Da li mogu ljudi koji su bili u hali jos malo vise detalja oko onog N1 transa? Citavo prvo poluvreme je visio bas slucajno onako udarno i nisam mogao da verujem da posle JNA gledamo isto sranje...
  15. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Nisu se pitali. Zeljko Obradovic!
  16. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

I sto ide u opisu videa prvo nase ime pa tek onda njihovo. :D
  17. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Proslo me je. Volim ga danas jos jace. I kome da verujem ako ne Zeljku. Moramo neku ludu utakmicu uskoro dobiti, moramo... Partizan!
  18. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Proklet klub. Dodje lik koji je do veceras imao 1/23 za 3 i ubaci nam 3/3 i to jednu na kraju 3/4 i smanji na -1.
  19. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

Au. Dakle ekipa, koja nema apsolutno nista vezano s proslosezonskom (jedino Balsu da odstranimo?), izgubi dve vezane utakmice u Beogradu (na razlicit nacin rekao bih) i postala gubitnicka. Ja kapiram da masa uglavnom vuce razne traume iz prosle sezone ali covece pisati za ekipu koja se juce...
  20. crna ovca bela vrana

Evroliga 2024/2025

I ako gomile nekih gluposti, ja biram da ovoj ekipi veceras nista ne zamerim.