Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. brankobg

Evroliga 2024/2025

Teska sramota...
  2. brankobg

Evroliga 2024/2025

Cestitke na pobedi... Ne znam za vas, ali ja bih voleo da pesma "da volim crno bele", ide bez seckanja, nekako mi se izgubi ritam, treba je pustiti celu, neka ljudi pevaju... Mozda gresim ali meni nekako tako lepse izgleda...
  3. brankobg

Kup Radivoja Koraća 2025.

Nismo imali srece, jbg, imali smo bacanja za pobedu... Ja Karliku nista ne zameram, vratice on ovo kad bude najpotrebnije... Ono sto se ja pitam, gde je Bog... Dileri sever, predsednik kriminalac, coki kriminalac, fmp protiv fmp, a nas sreca prati kao da smo na Boga kamenje bacali...
  4. brankobg

Evroliga 2024/2025

Tezak poraz, dali smo govnima krila a nase pobede i trud ponistili... Jbg... idemo dalje a Ife ne moze biti plej za 5 zivota... Skok me ne cudi, kad Tajrik izadje ko da skoci sem Bonge... Dejvis godine i prilicno tanan skok... Verujem Zeljku iako mislim da je malo previse poraza imao od Ekrema...
  5. brankobg

KK Partizan 2024/2025

Sterling Braun, dozivotni ugovor... Decko je nekako nenametljivo, u pocetku povucen, dosao do omiljenog... Drago mi je da se pronasao kod nas, da sve vise oseca klub, navijace.. Utakmica ko utakmica, posle nedelje praznjenja i putovanja, nije lako ali je posao odradjen, to je najvaznije...
  6. brankobg

Evroliga 2024/2025

A kako bi bilo da i mi dovedemo nekog u sred sezone? Pa jbt jel samo izmisljeni klub ima pravo na to u toku sezone... Nebitno mi je da li gube dok daju sve od sebe i dok se bore ali treba dovesti nekog, povredi se neko ili razboli mi smo odmah kratki, ne dao Bog da se Karlik povredi sta bismo mi...
  7. brankobg

KK Partizan 2024/2025

Ja bih samo voleo da u buducim godinama imamo dva pleja razigravaca, neko ko moze da probije lagano prvu protivnicku liniju a ne da kad Karlik izadje, mi muku mucimo... Mislim da je to najveci problem, bas se bez njega i sa njim vidi velika razlika u napadackoj organizaciji... A i ovi sve zivo...
  8. brankobg

Evroliga 2024/2025

Ne stigoh pre od jebenog posla... Meni dva najjaca utiska veceri, pored doktorske igre, Lesor sutira dva bacanja a cela hala skandira njegovo ime, ime protivnickog igraca... Ludilo... I Zeljko hvata Nana za glavu, i onda gledas koliko ga svi respektuju, kolika je velicina Zelimir kada mu je lik...
  9. brankobg

Evroliga 2024/2025

Sve cestitke momcima, Zeljku posebno, Rada nema pitanja kada pobedimo, samo kada izgubimo... Nije im smetala Juga dok su u fudbalu bili jaki, posle toga su promenili plocu, Srbija nikad Jugoslavija, u grbu sija petokraka a zovu se cetnici sever... Ne znam jesu li cetnici nosili kokardu ili...
  10. brankobg

Evroliga 2024/2025

Ali tekstovi naruceni protiv Zeljka su najjaci, bolesnici 15 godina najvece budzete, 15 godina 16-ti na tabeli Evrolige pa se nisu cudili i pitali zvaljavog u sta se ulaze deceniju i po kad sektaski klub tavori na dnu sa Albom... Ove godine se setili da se cude Partizanu... Pa sta ako i jednu...
  11. brankobg

Evroliga 2024/2025

Jel sad jasno onom degeneriku Panticu koliko je Panter bitan igrac... Mamlaz koji obrise svaki komentar koji nije napisan u njegovu korist... Cele godine ga slusam kako se proserava o Panteru, pa mi da imamo Pantera ove neizvesne zavrsnice bismo dobijali... Nema lidera, da uzme na sebe kada se...
  12. brankobg

Evroliga 2024/2025

Nemoj da se spustamo na ciganski nivo, nije ni meni milo kada nam odlucujuce poene daju nasi bivsi igraci ali jbg, to je profesionalizam, tako se igra posteno, nismo mi ova bagra da imamo milion pobeda u fudbalu bez poraza, da igramo fmp protiv fmp u finalu... Ono sto se meni ne svidja u igri...
  13. brankobg

KK Partizan 2024/2025

Onaj zvaljavi ako ne salje svoje ciganske klosare na nase tekme da namerno ovo rade, ja ne znam sta je drugo, kao i ono sa carsafom, daj malo srpske igrace... Sta god da bude sledecih godina, Zeljko uvek mora da ima nasu podrsku, kakvi god bili rezultati... Covek zivi za klub, vodi tajmaute kao...
  14. brankobg

Evroliga 2024/2025

Dva bacanja za nas u prvom poluvremenu, da je coki predsednik Evrolige ni bismo to doziveli... Ne znam, nekako mi se cini da sudije ne zele uopste da "pomognu", samo gledaju da nas uniste... Ja i kad mi igramo na strani nemam problem sa tim kad domacina malo sudije "poguraju", sa ponekom odlukom...
  15. brankobg

Evroliga 2024/2025

Evo sad gledam ovaj snimak Ntilikine, gde mucenik sutira posle treninga, svaka mu cast, pitanje za naseg Zelimira kojeg ja neizmerno volim (da neko ne shvati pogresno), daj bre tu tehnicku vise, dokle vise neka kultura, covece imas najbolje navijace u Evropi iza ledja i sudije te jebu na domacem...
  16. brankobg

Evroliga 2024/2025

Ne znam sme li to ali ljudi mi ne vrsimo pritisak na sudije, svi se nesto hvataju za glave, arlaucu na svaku odluku, samo mi glumimo jebenu gospodu... Nekako stalno imam osecaj da nas ne postuju dovoljno na domacem terenu... Jebe nas i kuso i repato... Verujem ja Zeljku ali prijatelju, dobij...
  17. brankobg

Uprava i marketing

Mijatovicu neka je Bog u pomoc, toliko samo mogu reci... Ili je lud ili se valja nesto iza brda ili ce ga na kraju zajebati pa ce sam dici ruke... U svakom slucaju deluje ovo lepo za videti, Mijat, Savo, Danko... Ne znam samo kako je vodja dozvolio sve ovo...
  18. brankobg

Evroliga 2024/2025

Stvar je u glavi, motivaciji, Zeljko i Partizan ih motivisu, eno ona govna odu u Split i prazna hala, nisu zanimljivi, mali klub, mi odemo dole krcato sve... Nama je uvek teze da pobedimo jer su protiv nas svi zestoko motivisani a plus pune hale, veci pritisak od navijaca na nas i na sudije...
  19. brankobg

Evroliga 2024/2025

Haha, koliko smo prodanih dusa imali u fk, ne bi me cudilo i da ovaj "veliki" Grobar vise radi u korist ciganije nego nas... Baskonija nam tukla igrace kao konje, nisu bili u bonusu celo drugo poluvreme, sad kakaco igra, meni taj bodiroga uopste ne uliva poverenje neko...
  20. brankobg

Evroliga 2024/2025

Meni najjaci Dejvis koji na svaki pik protivnika ispada kao da nije nikad igrao kosarku... Ajde pogledajte lepo te snimke gde se gresi i skrenite mu paznju da se ne zalece na pik ko manijak ostavljajuci krater u reketu... Idemo dalje, nije to bilo ni tako lose 3/4 sa obzirom da je ceo tim nov...