Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. StrikeFront

Kup Radivoja Koraća 2025.

Ja cu samo da zamolim Zeljka Obradovica da se donese odluka da se ne igra KLS niti bilo sta sto je vezano za gmizavca covica i bicu mu vecno zahvalan makar vise nikada nista ne osvojili. Isto tako, sve dok igraju fmp 1 i fmp 2 u istoj ligi ili kupu bojkotovati sva takmicenja. Naravno, od...
  2. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Jos nesto... pogledajte broj poena koji je Olimpijakos davao u poslednjih par utakmica gde su imali strasnu seriju pobeda: 92 Baskoniji, 94 Makabiju, 94 Asvelu, 94 Panatinaikosu, 95 Barseloni... A onda dodje Partizan i oni ubace tek 70 poena... doduse, nije im igrao Vazenkov, ali to ne...
  3. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Posle jebanja "domacih" odvratnih cigana izjebani su i ovi grcki cigani... pa sta ces lepse? Bravo Partizane !!! Idemo sada jos jace !!! Verovatno ste vec ste sve rekli, iako jos nisamn nista procitao, tek cu natenane... ... ja cu samo da okacim ovo: Jebi Zelimire sva ovakva govna i ne...
  4. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Forum nesto zeza, nisam ni zavrsio post kako treba... zaboravih da pomenem Majka, on je bio po meni faktor iznenadjenja za romuljage... nisu to oni nikako ocekivali... a Zeljko ga odlicno iskoristio... A sada... neka odvratni ciganski mediji samo nastave sa hajkom na najveceg... neka ih... to...
  5. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Tek sad sam se otreznio... nisam pio, ne pamtim... ali trebalo mi ovo kao i nasem Partizanu jedna ovakava pobeda... Nisam verovao, bio sam potpuni pesimista ali uvek u meni tinja ta neka nada da mozemo dobiti gde god i sa kim god igrali... tako je bilo i sada... prezadoviljan sam nasom...
  6. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Ja ne vidim da je drugacije sada? Ok, bili su neki sporadicni zvizduci Dejvisu i to nije trebalo da se desi... ali ako Partizanu nesto ne fali onda je to sigurno podrska koju ima u svakoj utakmici. I imace je i dalje koliko god navijaci bili nezadovoljni rezultatima u Evroligi. Podrska je...
  7. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Svaka cast za ogromnu borbenost i od minus 23 stigosmo do -1 ali vise od toga se nije moglo. Sudjenje opet uzasno po nas i to je vec veliki problem koji se ponavlja iz meca u mec. Ipak, jos jedan poraz u nizu... za 2-7 i dno tabele. Milano? Ja sam da bi olaksao sebi potpuno smanjio ocekivanja...
  8. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Ljudi, ovi likovi @Dr. Okltis i @Eli Cash su zasluzeno banovani sa foruma... zasto im i dalje replicirate?
  9. StrikeFront

FK Partizan 2024/25

Ne ocekujem posetu kao protiv Cukarickog... ipak je to bila ta prva utakmica kuci nakon odlaska onih govana i ogromno interesovanje je bilo ocekivano. Ali nekih 10-ak hiljada mislim da ce biti (daj Boze da pogresim u proceni pa bude vise)... i bilo bi cak ok da nam to bude neki prosek u Humskoj...
  10. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Haha covek me nasmeja nakon onog sinoc... ali da, realno imamo sanse za plej aut, pa cak i dobre :D Zajebanciju na stranu, ova poslednja recenica nama navijacima jedina ostaje do onoga sto je do nas - podrska. Ne sumnjam ni najmanje da ce podrska ostati koliko god je sad tesko i kakvi god...
  11. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Sto se ove utakmice tice sve staje u onoj situaciji kada mi ne mozemo/ne znamo da izvedemo aut ispod naseg kosa za nas napad... i to kada smo u momentumu i imamo plus 1 i taj napad koji smo trebali da imamo... mi umesto toga gubimo loptu na izvodjenju auta i primamo kos... tu sam znao da je...
  12. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Respect za Grobare Pariz. Mnogo gotivna ekipa i svuda na strani prate Partizan pogotovo ta zapadna Evropa. Sutra cemo imati "domaci" teren, jos nasi to da iskoriste.
  13. StrikeFront

KK Partizan 2024/2025

Rutinska pobeda i gazenje smrdljivih limenkara na celu sa jos odvratnijim covicima... Kao sto je bila kritika za Istanbul tako treba i pohvaliti za danasnji pristup celoj ekipi. Nakon duplog evroligaskog kola ovako imati pristup od pocetka do samog kraja je ono sto uvek treba i moze. To nismo...
  14. StrikeFront

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Kevin Panter, MVP Evrolige za mesec oktobar... Bravo.
  15. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

A sta ljudi da pisu nakon ovoga veceras a da ne budu te "babe narikace", kao sto ti kazes jer ne znam u kom smislu je to naznaceno? Evo i ti napisao bez energije i zaboraviti sto pre... jel si i ti "baba narikaca"? Komentari uglavnom idu u trenutnom vremenu i trenutnom raspolozenju kako se koja...
  16. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Imamo vec dva poraza kod kuce, od cega jedan bas veliki kiks (Virtus) i mi nemamo bas prostora da kalkulisemo vec treba da se razmislja da se ide na pobedu veceras sto verujem da tako razmisljaju Zeljko i igraci. Naravno, ne zavisi samo od nas, vec da vidimo kako ce i Fenerbahce da odigra, ne...
  17. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Pa dobro ljudi, ne moze se ocekivati posle ovakvog poraza da idu hvalospevi? Niko ne voli poraze, neko podnosi to lakse neko teze, jednostavno to je tako. Podrska svakako da, uvek i svuda... ali komentarise se i svako misli kako misli ako je dobra namera... Samo bez teranja Zeljka i tih...
  18. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Uzasna utakmica. Ofanzivno nismo znali gde bijemo u poslednjoj cetvrtini. Ocekivao sam jako tesku utakmicu ali ne i poraz. Ovakve utakmice se ne gube ako se misli na neki rezultat u Evroligi. Sada budi mudonja i pobedi Monako pa Fenerbahce u Istanbulu... I dalje verujem ali jebes mene neka...
  19. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Evroliga - 5.kolo: Partizan - Vitus Dosli smo lagano vec do petog kola i ta sama spoznaja dovoljno govori o tome kako se sve brzo odvija i kako je brz ritam u kosarci kada krenu zvanicne utakmice plus ABA liga gde smo na cistih 5-0... a ovde u Evroligi veceras nam se pruza sansa da iz potpuno...
  20. StrikeFront

Evroliga 2024/2025

Prebitna pobeda za nas. Jako bitno iz razloga da imamo realnu sansu da nastavimo lepu seriju pobeda jer stize Virtus u sredu pa Monako, koji ce svakako biti tezak rival ali i dobra prilika da vidimo na cemu smo protiv jedne takve ekipe na domacem terenu ali idemo sve po redu... Prvo...