Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Битна побједа и добра, али пораз Барселоне озбиљно компликује ситуацију и малтене смо доведени да све морамо добити. Двије побједе нас воде искључиво ако Милано добије максимално исто, и Париз максимално једну, да Барса, Ефес буду на 19 побједа. Ваљало би и Човићевци да упадну у круг са 18 али...
  2. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Ако добијемо све нема шансе да испаднемо него би вјероватно били 7,8. Могуће да би били у том случају испред комшија, а испред Милана или Реала сигурно можда и оба, Бајерна сигурно, Париза вјероватно.
  3. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Па 18 би требало бити довољно за ПИ. Ривали су нам Париз, Милано, Бајерн и евентуално комшије ако би изгубили од Реала и Ефеса кући и Пао на крају.
  4. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Нама је кључна следећа седмица и знааћемо све крај или борба до краја. У уторак је Алба и Бајерн и са двије побједе опет си у игри. Ако се добију обије вјероватно смо опет у 10. Свакако до ПО нам требају 5 побједа 4+1 или 3+2.
  5. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Оно је најбитније ове сезоне ако је могуће је добијање те лиценце на 3 године јер у многоме од тога зависи живот клуба. Ако се то добије на љето видјети шта и како. Треба играти до краја и ако дјелује да је све завршено. Нема шта причати утакмица је завршена и прије него што почела.
  6. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

mladen107 Не може Барса бити лакша у гостима него Ефес кући. Ефес далеко од тога да не може да нас добије али није теже од вечерас. Жалгирис следећу гостује Барси и мислим да њима меч са нама неће бити такмичарски битан.
  7. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Haris_Brkić Зависи само од нас. Са 3:2 највјероватније сигурни у ПИ. Са 4:1 имали би сигурно утакмице кући у ПИ. Док са 5:0 вјероватно би били топ 6.
  8. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

За ПО нам ће нам највјероватније требати 5 побједа. Ту рачунам и регуларни дио и евентуални ПИ. Можда ако се деси неки круг да нам буду довољно и 4. Ја мислим да ће Барса сада дохватити 4 мјесто. Реал ће сигурно у 10 само од утакимица у Београду питање гдје, док Париз по мени треба чудо да се...
  9. Србин Подгорица

Dres Partizana - nekada i sada

Ова реплика налази се у Музеју у Убу
  10. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Било муке али побједа није доведена у питање. БРАВО БРЕ! Доста тешка психолошки утакмица али савладано, сада иде најлакша по том питању.
  11. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Сјутра је буквално пуковник покојник утакмица. Очекујем озбиљан приступ од почетка и побједу. НАПРЕД ПАРТИЗАН
  12. Србин Подгорица

FK Partizan 2024/25

Огледао сам утакмицу и честитам на борби и зато је било 0:0. Али игра лоша просто ту нема квалитата, Вукотић показао највише али опет није ту пуно тешко. Зубаиру донекле али во што игра већина играча играли би и омладинци. Заиста не видим шта на терену нпр ради Шћекић
  13. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

На двије побједе смо од 3,4,5,6 мјеста и са свима имамо бољи скор. Биће озбиљна гужва за та мјеста, али требаће минимум 6:2 да би се дохватило 6 или 5 мјесто, са 5:3, можда 4:4 имати мечеве кући за ПО.
  14. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Када је оваква одбрана не може да се изгуби
  15. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Само рећи Аријан Лакић
  16. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Синоћ како смо ушли на утакмицу наслућивао је какав је крај а поготово после глупости Тајрика. И они су били нервозни али ми три пута више а нисам видио разлога за то. Калинић гријеши или неко други, ми промашимо зицер ово десило много, онда погријеше па им ми онда поклонимо поене таква грешка...
  17. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

@mrboobs Само чланови клуба плус сезонци могу од наших у дворану.
  18. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

@Deki Одбрана је лоша била и касније је била боља али и даље ми није била како треба али ипак довољно. Негдје друго би нас коштало. Било доста изгубљених лопти букавлно даване у руке. Напад је није био добар као претхдне двије, и ако поентерски идентичан, није било разносврсности и често се...
  19. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Нисам рекао да читава екипа није кидала него похвалио Аријана. Момак је два пута преокренуо утакмицу на нашу страну, подигао енергију за класу тада, веома битне тројке, бацања за лопте итд. @Marqo јесте лидер Карлик одиграо је против Милана најбољу утакмицу до сада, али лично мени је љепша...
  20. Србин Подгорица

Evroliga 2024/2025

Аријан је момак који нас је спасио вечерас. И он је играч утакмице за мене. И овакве партије доносе побједе и трофеје.