Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Djomla97

Uprava i marketing

Kad će neki partizanovci shvatiti, da se sa njima ne može ulepo. A vala, i ne treba. Jbt, ideš kod lika koji te krade. Pola familije ima po savezu i klubovima, namešta te zajedno sa njima. I ti odeš čestitaš mu rodjendan. I još gore od svega ovoga, što neki ljudi opravdavaju ovo. Kao, sve ok.
  2. Djomla97

Uprava i marketing

Šta kaže mijat? Je l' je i on protiv studenata kao i terzic? Dobro je, pa nema Instagram da nam pokaže srednji prst! Mada, kad malo bolje razmislim.. Jeste nam ga pokazao.
  3. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Igra na specifičnoj poziciju, a još je i igrač manje na terenu. Sredinu imali nismo
  4. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Jedini minus večers; Mijatovo grljenje sa terzićem i Šćekićevo neznanje.
  5. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Kad to?
  6. Djomla97

Evroliga 2024/2025

Ostoja, jebala te tvoja pisma!!
  7. Djomla97

Evroliga 2024/2025

Moj živote, kako si lep. Leleee lelee le leleee
  8. Djomla97

Uprava i marketing

9. Djomla97

Zimski prelazni rok 24/25

Ako uopšte pokušavaju da dovedu Šaponjića, onda se u klubu ama baš ništa promenilo nije. Isti kurac, drugo pakovanje.
  10. Djomla97

On bi bio najbolje moguće rešenje, i da je sve idealno kod nas. A zamisli sad.. Kad smo u govnima. Jednostavno, trenutno naš najkvalitetniji trener. Samo, i dalje ne verujem da će doći. Bilo bi previše lepo..
  11. Djomla97

Pa sad, tu su negde. Ali Marko Nikolić i Ivić nemaju ni pribliznu karijeru kao Jokanović. Ali su svakako sva trojica, klasa za sve ostale.
  12. Djomla97

I fazon, ko im je alternativa.. Jokanović je i sa ovim "padom" 10 mesta iznad svih ostalih naših trenera u zadnjih nekoliko godina.
  13. Djomla97

Evroliga 2024/2025

Kraj sezone dočekati nećemo..
  14. Djomla97

Evroliga 2024/2025

Kakav klub jbt! Ovo samo mi navijači Partizana, proživljavamo.. Lepo je, al' teškooooo. Bravo mi
  15. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Počeo da se obraća naciji, kao vučić. Kako sam bio srećan, kad je Mijat došao. Bio sam u fazonu, to je to konačno. Jedna stvar, ne mislim na odluke.. O tome ćemo na kraj sezone. Nego mislim na hvaljenje države.
  16. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Bolje neka ostane Mare Jovanović, nego da dolazi Goran.
  17. Djomla97

Evroliga 2024/2025

Je l' živ glupi, čupavi i bradati Dejan Andjus?
  18. Djomla97

Dule Vujošević

Ostoja, puši kurac!
  19. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Nije.
  20. Djomla97

FK Partizan 2024/25

Neka ide..