Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Evroliga 2024/2025

Lepo je kada se pobedjuje ali u cetvrtak Bajern mora pasti kakop znaju i umeju.
  2. KK Partizan 2024/2025

Kako svaka ekipa koja igra protiv nas ubaci sve sto moze da se ubaci, Mornar sutirao za 3 15 od 30 neverovatno ili 50%. Na kraju vazno je da smo dobili.
  3. FK Partizan 2024/25

Ako je bratski klub bar i rezultat da je bio bratski.
  4. Evroliga 2024/2025

Katastrofalna igra i rezultat jebali nam mater dali ovo zasluzuju navijaci Partizana i dali oni zasluzuju toliku podrsku, treba ih udariti po djeb da i oni osete za njihovo ne zalaganje. Sada silite kurac na jadni Mornar ogadila mi se koraska kako sport a bio sam ubedjen da cemo na final 4.Kuci...
  5. Evroliga 2024/2025

Pravda je spora ali dostizna, bez srama i perde nas krade ko stigne ovo sto nam je ostalo do kraja da izigramo mogu biti reakno sve pobede sada sam jos vide ubedjen da KK Partizan ove godine moze na final 4. Nrcr Partizan da igra samo u popnedeljak u Dubai nego tamo idemo i u maj po trofej.
  6. FK Partizan 2024/25

Ajde Partizaneee daj danas odma gol, da se ne mucimo ni mi a ni vi mucno je gledati utakmicu kada se Partizan muci i ne moze da da gol. Surdulicani sigurno bice danas napaljeni i igrace da nas eleminisu.
  7. Želimir „Željko“ Obradović

Srecan rodjendan mnogo zdravlje, uspeh zelim najboljem treneru u evropi i sire jos dugo da budes trener tvog omiljenog kluba i da osvajas sve sto se moze osvojiti
  8. FK Partizan 2024/25

Mora to mnogo bolje, kod kuce ne sme da se cuva rezultat nego konstantno da se napada, svim damama koji su bili na JNA nilo je puno a i ostalima na forumu srecan praznik.
  9. Evroliga 2024/2025

Vraticemo im za dabasnji poraz u razigravabju za Dubai, ocekivan poraz pred svecarsku atmosferu bice bolje sigurno.
  10. Evroliga 2024/2025

Kako bi bilo lepo veceras da deca Pireje prodju kao njihov zbratimeni klub juce u Minhenu..Sanse postoje ali treba i neke kockice da se sloze i play off je na dohvat ruke.
  11. FK Partizan 2024/25

Igra osrednja pobeda velika, sa Blagojevicem smo dobili stabilnost u igri i neki igraci imaju vece samopouzdanje moze i nesto dobro da ispadne videcemo na kraju.
  12. VК Partizan, PK Partizan

Na kakve smo grane spali u koje drustvo igramo za neke ekipe nikad nisam cuo..
  13. Dule Vujošević

Srecan ti rodjendan generale da nam zivis jos godina 100 lepe smo godine proveli sa tobom kao trener Partizana. Kakav sex sa komsinicom si nam priredjivao.
  14. Partizan - Mladost 2:0, igrač utakmice

Igrali su svi muski ali dao sam glas Goh zbog gola koj je dao.
  15. FK Partizan 2024/25

Zajeban ovaj Partizan poceo rutinski da dobija, gosti nisu imali sut u gol.Ozbiljan i temeljan trener su doveli.
  16. FK Partizan 2024/25

Utakmica bez nikakov takmicarskog znacaja, nazalost daleko smo kao klub da im pariramo na njihovu bahatost i budjet sa kojim raspolazu. Treba se boriti do kraja i sto skupo prodati svoju kozu. Samo napred Partizannn samo napred Partizaaan sisaj zlezdoooo.
  17. Kup Radivoja Koraća 2025.

Partizan ima vecu sansu da osvoji evroligu nego kup Radivoje Korac, stetaaaaa velika stetaaaa do pre 10 godina ovo smo osvajali samo je bilo pitanje sa koliko razlike sada ne moze nista da osvojimo bez razlike za koj se trofej igra ovo je sport i svaki put se boris da si najbolji.
  18. Kup Radivoja Koraća 2025.

Iako je sve protiv nas danas nasi momci na celo sa doktorom kosarke Zeljko Obradovic osvojice kup a mi cemo veceras slaviti. Napred Partizannnnn!
  19. FK Partizan 2024/25

Konacno laka pobeda nad rezervni tim zlezde veliki korak do izlaz u evropi.
  20. Kup Radivoja Koraća 2025.

Za sve ovo sta rade protiv nas sutra treba da im pokazemo ( narodski kazano j_ _ _ _ _ i m_ _ t_ r) ko je najbolji a to se zna Partizan. Posle danasnje igre ja sam optimista kup je nas.