Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. KK Partizan 2024/2025

I sledece sezone cemo Balsu gledati u nekoj megi igokei gde ce biti prvi centar aba lige
  2. Evroliga 2024/2025

Kakve crne kalkulacije da pravimo kad se mucimo sa krkom i glatko puknemo od efesa i dubaia. Da bi pravili kalkulacije treba najpre da ekipa ima kakvu takvu formu. Ovo je rasulo. A da bi dosli do kakve takve forme treba nedelja 2 dobrih treninga i pobeda. Svakako cemo za nedelju dana znati da...
  3. Evroliga 2024/2025

Isamarali smo i mi druge 30 razlike pa su se vracali sledecu kao novi. To nije nista cudno, posebno kad imas malo Nba sindrom, milion tekmi putovanja, poraz ko ga jebe, teraj dalje, surovi provesionalizam. Ovaj mec kad gledas imali jesmo milion suteva sami kao u hali. (ide deo i na to da ovi...
  4. Evroliga 2024/2025

Najbolje je da bude miran svaki igrac. Tuku te ko vola u kupusu, jednom i jos jednom i jos jednom i onda posle 5 takvih tuca odigra 5 odbrana gde vide faul ako mu dunes u dres. Mozes da budes miran 2 3 4 puta al kad znas da neko svesno ide da te uvede u probleme i jos te ponizava, e onda ne...
  5. Evroliga 2024/2025

Kevine pilčketino. Govedo nadrogirano. Sudije i cela evroliga da mi se napusti kurca sve vam jebem mrtvo sto imate olosi lopovski jebem li vam sve po spisku. Mrššš isti ste ko sns ovci nezasiti jebo vas covic montejunas lopov. Pičke smrdljive raspale. Ovakav masakr ni u aba ligu protiv fmp a...
  6. Evroliga 2024/2025

Barca skoro pa mec sezone za nas iy mnogo razloga. Ako ih dobijemo sa 9+ razlike bezimo im dve pobede, a s obzirom da imaju laksu raspored to ce biti sansa da zavrsimo ispred njih. Da ne pominjem samopouzdanje koliko bi nam znacilo za finis sezone. Nadam se da ce Nilikina biti spreman
  7. Evroliga 2024/2025

Ta prica o njima i leru batalite to. Napadacki su cigani odigrali odlicno za njihove standarde. Kad njihovi visoki igraci pogadjaju poludistance u ovim procentima, o cemu dalje sa pricamo. Samo uporedite sa poludistancama nasih niskih igraca. Ove poludistance namerno pominjem, jer ako ne...
  8. Evroliga 2024/2025

Opet letimo f4..... Polako, imamo realne sanse za top 6 i top 10, tezak raspored, sve je otvoreno. Mi smo sinoc imali momente sa jakom odbranom i to bez Bonge i Frenka. Da se oporave i da budu svi spremni al jedva cekam da za 15 20 ak dana vidim kako hapsimo sve u odbrani sa Frenkom, Vanjom...
  9. KK Partizan 2024/2025

Poku daje ono sto se i ocekivaolo od njega prve sezone. Dobro vidi teren, spore noge, moze na visinu i duge ruke da pohvata neki skok, lako ga prelaze al sa visinom i rasponom ruka uhvati igraca, lako ga zidaju, nekonstantan sut. Dakle u svemu sporadican. Davace on vise ali koliko videcemo. On...
  10. KK Partizan 2024/2025

Jel realno da damo igraca pacovu i on se povredi na treningu, jebo vam par mater. Ne treba im dati nikog vise.
  11. Kup Radivoja Koraća 2025.

Vidim spominju se bacanja Karlika. Pa da l stvarno mislite da u tih 4 sekundi ne bi svirao faul fmp u? Ono sto je Zoc spominjao 3 meca u 3 dana. Gledao sam turnirska takmicenja gde se cesto igraju vezani mecevi i nisam nadao da je neko igrao 3 meca za 3 dana!
  12. Kup Radivoja Koraća 2025.

Evo ti slika @Dico22 je postavio gde se vidi de nije proslo 8 sekundi!
  13. Kup Radivoja Koraća 2025.

nenad gnjida krstic sa jedne strane i Vanja kapitencina koji odigra sa ovakvom potrosnjom odlican mec bez dana kosarkaskog treninga kome se telo treslo od opterećenja.
  14. Kup Radivoja Koraća 2025.

Da li je realno da neko proziva bilo kog igraca! 3 meca u 3 dana, sa 8 igraca svi po 30+min, igras u septickoj jami punu ciganskih govana, igras i znas da ti nece dozvoliti da pobedis ni po koju cenu. Igras i neko ti se smeje u lice kako te krade. I na sve to neko se nadje pametan da proziva...
  15. Kup Radivoja Koraća 2025.

Seme vam se zatrlo cigansko lojalisticko! Jebo vam pas mater cigansku lopovsku sns ovsku. Kad dodje oslobodjenje treba ih juriti i sve im jebati zivo i mrtvo sto imaju.
  16. Kup Radivoja Koraća 2025.

Koliko god da budemo gospoda, da se ponosamo fer plej ovo veceras ne da ne treba igrati vec se treba sprdati sa njima na max level. Ja jesam bio siguran da ce biti svinjarija sa njihove strane al ovo nije kaljuga i blato. U blatu se jos nekako i mozemo boriti, ovo je prava septicka jama...
  17. Evroliga 2024/2025

Ja nepozvan da se nadovezem. Ovo sa Majkom mene izludjuje tim pre sto je koncepijski planiran kao prva opcija na 4. Po meni on nije pokazao da moze, previse sporadicnih stvari i mislim da je sa samopouzdanje u autu sto je dodatni problem, a Zocu je trening jedino merodavan pa cim ga nema jasno...
  18. Evroliga 2024/2025

Neverovatno precizno smo odigrali i racionalno. I sem prvog poluvremenu gde su oni dali 10 ak lakih poena na spustanje lopte sve ostalo je bilo savrseno. Odbrana skoro po automatizmu rotacije precizne.... Utisak kad protivnik ne zna sta ga je snaslo i kad je skroz nemocan kao protiv Pao a u...
  19. Evroliga 2024/2025

Ali smrad gledao par sekundi da se ne bi desilo da drugi ugao pokazuje nesto sto je oceigčedno. Pa majku vam jebem u domacoj ligi u fudbalu ovako ne navlacr za cigane. Uclanitr se u sns, tamo vam je mesto
  20. Evroliga 2024/2025

Evo vam jedan kamerunski kurac svima u knezevini spanulisu i ovom olosu od sudija sve vam jebem, za sns ste picke smrdljive