Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. monSi

Evroliga 2024/2025

Апсолутно се слажем. Ако је трагедија, жалост, трагедија и жалост су и данас, вечерас, више сутра него у среду! Тако да након минута ћутања и одавања поште настрадалима да наставимо нормално да навијамо. Дан жалости што објави влада ове нелегитимне и непостојеће власти ништа не значи и не...
  2. monSi

Evroliga 2024/2025

Гледам сад славље играча с навијачима на БК Партизан. Јебо те какву ми екипу, групу момака имамо. Каква срећа на лицима свих играча. Сви до једног певају волим га... Дефинитивно ова сезона ће бити успешна убеђен сам 100%
  3. monSi

Evroliga 2024/2025

Ако је тачно да Вашингтон има богиње, само још да зарази пола екипе и да лагано завршимо ову сезону.
  4. monSi

KK Partizan 2024/2025

Да сам на Жељковом месту, не би их пустио да иду кући, за казну тренирање до ујутру.
  5. monSi

KK Partizan 2024/2025

Срам их било за овакав приступ. Нисмо заслужили да добијемо.
  6. monSi

Evroliga 2024/2025

Сад си у јави, на путу да оствариш ЈЕДАН ДАВНИ САН!
  7. monSi

Evroliga 2024/2025

Само могу да кажем, излапели Жељко!
  8. monSi

Evroliga 2024/2025

Ало, Гробари, чули сте Жељка! Ако волимо клуб и ако желимо лиценцу, морамо да испоштујемо његов апел! Значи, нема више вређања, убацувања предмета у терен и улазак навијача на паркет.
  9. monSi

Evroliga 2024/2025

У јесен 2022 је било кукњаве, уништавања и продавања сезонских. Само подсећам. Ово је битан моменат за клуб и опстанак клуба. ЖЕЉКО НАМ ЈЕ ВИШЕ ОД ТРЕНЕРА, БЕЗ ЊЕГА НАС НЕМА НА КОШАРКАШКОЈ МАПИ ЕВРОПЕ! Бесни смо сви. Главу горе и ПОДРШКА!
  10. monSi

Evroliga 2024/2025

Браћо Гробари, после проспаване ноћи и хладне главе, треба рећи следеће чињенице. Жељково име, његов ауторитет и појава су нам донели учешће у ЕЛ. Пре две године Пантерова песница и Лесорово бацање Мусе о под су нам одузели титлу првака Европе. Чињеница је да имамо доста пораза на једну лопту...
  11. monSi

Evroliga 2024/2025

После проспаване ноћи, хладније главе, мислим да је било тешко добити било коју екипу а камо ли Фенер у гостима, након непуних 48 сати, лата за Истанбул и исцрпљујућег меча у Пиониру где смо се потрошили и физички и емотивно. Фенер је имао дан више за припрему и одмор. Гробари главу горе...
  12. monSi

Evroliga 2024/2025

Наша очекивања су превелика била пред почетак сезоне. Искрено, после оне накарадне екипе из прошле сезоне сам мислио да тако нешто ни у сну не може да се понови! Кад се сетим каква смо имена имали у тиму прошле године, плаче ми се. Пантер, Зек, Нанели...
  13. monSi

Evroliga 2024/2025

Брате, кренуо сам ка излазу пре него што се огласила сирена. 11 сати је, док стигнем(о) до кола, да избегнем гужву. Дешавало ми се да се у Булевару З. Ђинђића заглавим и по сат времена. Треба превалити 200км до куће, одспавати колико толико и ујутро бити 'свеж' за посао.
  14. monSi

KK Partizan 2024/2025

Могли смо, али нисмо.
  15. monSi

KK Partizan 2024/2025

Да ли је некад неки клуб у историји кошарке имао овако нешто као ми са Вошингтоном? Доведеш играча, НБА појачање, крене сезона и онда мораш да се "привремено" (надам се да је привремено) решиш његових услуга због тамо, неких глупих америчких правила. Посерем им се у уста америчка. То само нама...
  16. monSi

Evroliga 2024/2025

Јеби га, сви смо у нашим главама унапред уписали победу. Екипа има потенцијал, борбеност, карактер. Тек је почетак сезоне, добро за сад изгледамо. Па и премоћни Реал, првак Европе пре две године и вицешампион претходне је изгубио од Бајерна. Да смо ми синоћ у Минхену играли и изгубили...
  17. monSi

KKP - nostalgija, legende i stare slike

@ђедВук Добро, враћена је бела и плава гарнитура шортсева и дресова за разлику од неких претходних година када су биле црвене или беле гарнитуре.
  18. monSi

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Мени је јако жао што се Нанели на овакав начин опрашта од клуба. Он је нас навијаче купио оним тројкама које су нам извукле сезону 22/23, а затим оним замањиваем песницом на оног цигана у пиониру и показивања средњег прста циганима. Нанели је чудан лик. Посматрао сам га рецимо у Болоњи на...
  19. monSi

KK Partizan - transferi

Кога ли ће сад "инсајдери" да измисле када је отпао Монеке?
  20. monSi

FK Partizan 2024/25

Док су ова говна у управи, ја сам емоције на резултате искључио. То препоручујем свима. Много пута се показало за све ове године док ова багра седи у управи, да ће на крају да нас издају, мислим резултатски. Сваки навијач Партизана, сву енергију и љубав према клубу треба да на овај или онај...