Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. BaX

FK Partizan 2024/25

Mislim da će biti baš solidan broj ljudi, a imam info da iz Rume dolazi oko 100 klinaca (sa pratiocima) iz škole fudbala. Uzevši u obzir veličinu grada, nije zanemarljiva cifra, verujem da su se i druge manje sredine aktivirale.
  2. BaX

KK Partizan 2024/2025

Au, nisam disao dok je letela ka košu
  3. BaX

Evroliga 2024/2025

Jedna pobeda na 2 naredna gostovanja deluje kao kuća, ali uvek može bolje, dve pobede :D Utakmicu po utakmicu, daj da drknemo grčke cigane, pa da idemo u Barselonu sa mudima veličine lubenice.
  4. BaX

Dule Vujošević

Dule legenda, između ostalog, ispričao anegdotu sa Džeraldom Braunom (stariji će se setiti, igrao kod nas u sezonama 2004/2005 i 2006.). Znači vraćao sam 10 puta i bukvalno plačem od smeha :D Premotati na 26:47
  5. BaX

Evroliga 2024/2025

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/partizan-mozzart-betu-umanjen-kapacitet-dvorane-za-20-odsto-bez-dnevnih-karata-za-baskoniju/505422 Kao što sam i pretpostavio, nema prodaje dnevnih karata za Baskoniju, samo eventualni resale sezonaca. Svaki lik, koji je bacio bilo šta na teren, je...
  6. BaX

KK Partizan 2024/2025

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/pesic-o-pokusevskom-mora-da-bude-van-treninga-ako-se-problem-prosiri-morace-na-operaciju/505215 Kad smo već kod Pokua
  7. BaX

Kup Radivoja Koraća 2025.

Brate, molim te nemoj pisati na košarkaškim temama jer iz ovoga vidim da nikada nisi držao košarkašku loptu u rukama. Suđenje gotovo bez greške!!?? Namerna udarac kalinica laktom u glavu? Dosuđen običan faul. Namerna bugarskog smrada, kada gruva u glavu Tajrika, i potom nogom Karlika u glavu...
  8. BaX

Evroliga 2024/2025

Sa obzirom da će zbog kazne kapacitet arene biti smanjen za 20%, moguće da se za tu utakmicu dnevne karte neće ni prodavati. To je realan scenario, nažalost po sve one koji nemaju sezonsku, a i po klub.
  9. BaX

KK Partizan 2024/2025

Odličan pristup, lagano rutiniranje, svi se razigrali i dobili minute. Arijan - čovek univerzalac, kompletan igrač, što bi rekli ljudi. Trpa trojke, lupa blokade, krade lopte, asistira, guli kolena i brani protivničke četvorke, sjajan jedan lik! + časti krofne za stotku :D
  10. BaX

Uprava i marketing

Shvatiću za ozbiljno kad se otera Miša Filipović iz kluba, i to da leti naglavačke.
  11. BaX

Evroliga 2024/2025

Kako jebemo, odvalismo ih, bravo bre braćooo!! Ni sa sudijama (opet) ne mogu nam ni prići! Ciganska pičketina Majk Džejms da puši kurac!
  12. BaX

Evroliga 2024/2025

Bolje vi to na private chat
  13. BaX

Evroliga 2024/2025

Gaziii, meljiii i ne daj da stanee!!!
  14. BaX

Evroliga 2024/2025

Krenulo je lagano sa pozdravima :shal
  15. BaX

Evroliga 2024/2025

Carlik 37 PIR, Sterling 32 i Tajrik 31! Ljudi, da li se ovo ikada desilo!? :D Ne sećam se ovakvih partija 3 igrača na jednoj utakmici, doktori
  16. BaX

Evroliga 2024/2025

Sunce ti, ne zna se da li je highlight utakmice Arijanovo bacanje za loptu ili Tajrikova bandža, kad je uhvatio loptu i stao kao da je kraj utakmice, car nad carevima, kakva glavurda crno bela Jebote, taman pročitam jednu stranu, izađu mi još dve, samo pišite braćo, do ujutru :D
  17. BaX

Evroliga 2024/2025

Pas me jebo, u transu zaboravi najvećeg, skidam kapu gospodine doktore Željko Obradoviću! Kakva disertacija, kakva priprema utakmice, bravo i za stručni štab, ma za svakog grobara na svetu celom. Partizane, uvek igraš na domaćem terenu!
  18. BaX

Evroliga 2024/2025

Au kako jebemo tvrdo! Svaka jebena čast svima, pre svega, igračima na borbi, navijačima, komentatoru na onom jebavanju bradatog smrada! Šta jebeno uradi Sterling, u oba pravca!!? Nestvarna utakmica Tajrika i Karlika, bravo braćoooo breee
  19. BaX

Evroliga 2024/2025

Bravo za sve, ne znam koga bi pre pohvalio! Bonga brat, reakcija kao panter jebote, kakva defanziva i požrtvovanost :respect
  20. BaX

Evroliga 2024/2025

Hajde da nam se vrati za neke naše poraze kući, gde smo izgubili samo zbog kratke rotacije usled povreda. Nakon utakmice, da svesrpski mediji bruje - pobeda protiv nikad slabijeg Panatinaikosa, pustili Zeljka njegovi... Uglavnom, Frenk Nilikina daje kurac ciganima i tako dalje.