Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Bandit

Evroliga 2024/2025

Чак и то је изгледало прејадно као и наше издање за 40 минута веруј ми. Први се вратио Ајзеа Мајк, стајао пар минута испред тунела и отишао. 10ак минута касније Аријан Лакић такође сам, иста прича као Мајк. А онда њих петорица чини ми се, пола у цивилу пола у спортској опреми. Јебем ти...
  2. Bandit

Evroliga 2024/2025

Једва чекам да њих 1000 уђе у халу и стане на стуб срама. Дошло је наших 5 минута. У Жељка и играче не сумњам. Наша форма иде узлазном путањом, они су у паду. Правда ће вечерас коначно победити.
  3. Bandit

FK Partizan 2024/25

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/lako-je-zvizdati-zeki-jojicu-da-vidimo-sta-kazete-za-kalulua/503005 Каква хајка бурек новинара Јоксића на Калулула. Пуши курац говнарчино, јебо те Зека Јојић у дупе.
  4. Bandit

Uprava i marketing

Шта ли би тек било да му Детелинарац није преносио мишљење навијача... Нека ти да вођа воду, од мене можеш да добијеш само курац. Јебо ти Вучић матер.
  5. Bandit

Uprava i marketing

Уз добро познату мелодију...
  6. Bandit

Evroliga 2024/2025

Срам вас било све до једнога за овакво издање.
  7. Bandit

KK Partizan - uprava i marketing

Ја разумем да сад влада еуфорија око ФК-а и целе приче која се око њега дешава, али да ли ви стварно очекујете да КК помаже њима и донира им неки новац? Да неко ко до јуче није могао да дише од дугова помаже са 70 000 евра клуб који је пре само два месеца јебеног Грималда платио 1 400 000??? Не...
  8. Bandit

Uprava i marketing

Превише нас је пута живот ишамарао да бисмо сад упадали у неке еуфорије и славља. Свакако је добро да ове фуксе актуелне власти одлазе, али да ипак сачекамо списак нове гарнитуре...
  9. Bandit

Ево малопре нам је од клуба стигао мејл да своје сезонске можемо да покупимо данас и сутра испред арене. А то што живимо у унутрашњости и немамо хеликоптере, то је већ наш проблем. Дајте бројеве телефона за рекламације да им се најебем милосне мајке бахате и безобразне, на овом једном једином...
  10. Bandit

FK Partizan 2024/25

Главу на пањ сам могао да ставим да је ова слина наш следећи тренер.
  11. Bandit

Uprava i marketing

Нема осталих, они су од синоћ забрањени. Решио је да пресвуче комплетну гарнитуру на југу и то је то.
  12. Bandit

Нисам ни ја, колико се сећам прошле године је стигла пар дана пре прве утакмице. А нисам нигде видео ни дизајн исте, па ако неко налети нека постави.
  13. Bandit

Uprava i marketing

Желудац ми се преврне сваки пут кад неко заплаче за временом Ђуре фризуре и Ружића. Њихова је срећа једино што нису имали оваквог психопату на челу државе, иначе би нас завили у црно идентично као и тренутни двојац на челу клуба.
  14. Bandit

FK Partizan 2024/25

Кад сам ја то овде писао пре неких 15ак дана, поједини чланови ми поручише да их оставим да на миру прате и анализирају спортске резултате. Ево, пошто смо сада напокон после овог историјског бродолома сви свесни да смо на никад нижим гранама, дошло је време да се сви заједно погледамо у очи и да...
  15. Bandit

FK Partizan 2024/25

Тако је, има још новинара који за бурек и 50 евра напишу текст да сачувају дупе тренеру. А и Остоја није толико лош... Пробуди се из зимског сна.
  16. Bandit

FK Partizan 2024/25

А и те паре од европе које повремено узмемо као да стварно заврше у клубу...
  17. Bandit

FK Partizan 2024/25

Наравно да сваки вид протеста и бунта против управе треба подржати, спортски резултати су ми у другом плану.
  18. Bandit

FK Partizan 2024/25

Фасцинантно је да се и поред свих проблема, које је изнад Опленац лепо набројао, овде и даље дискутује о тактици, физичкој спреми и сличним стварима. Емоција буквално не постоји док гледам овај окупирани клуб осим када је преко пута државна мезимица. Исте овакве људе имамо и на форуму. Али да...
  19. Bandit

Где је уплаћен? Ако може и потврда тога. Снс пошумљено говедо ћути као заливен док врховни вођа полива и клуб а и њега лично. Гњида.
  20. Bandit

FK Partizan 2023/24

Изаћи ћемо на терен у мајицама „Државо заустави терор над ФК Партизан!" Шалу на страну, очекујем седење на терену првих минут два. То је максимум протеста који ће ова снс управа дозволити.