Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. KK Partizan 2024/2025

Ne volim da mračim unapred, ali ne vidim na koji način možemo da dobijemo Albu s obzirom na dubinu kanala u kojem se nalazimo. Oni su 35 minuta igrali egal u Atini a mi igramo egal sa ekipom koja je uz dužno poštovanje nivo KLS-a ako i to
  2. KK Partizan - uprava i marketing

Bez namere da branimo bilo koga, ali minut ćutanja ne može klub samoinicijativno da organizuje u Evroligi. Mora da dobije odobrenje za to. Sramota je ako za to odobrenje nisu pitali, ali mi to ne znamo. Bar ne još uvek
  3. KK Partizan 2024/2025

"Jel pise u njoj koliko gluposti isti igrac napravi na parketu, koliko puta ostavi tim na cedilu svojim ponasanjem?" -> apsolutno da "Statistika ti je ko bikini." -> i sa ovim se ne slažem. Željko je prvi koji dosta, baš dosta gleda statistiku. Pogotovu +/- na parketu "Tajrik u igru 1 na 1...
  4. KK Partizan 2024/2025

Opet ću da smaram sa statistikom, od svih koje si naveo samo Lessort ima bolju statistiku od Tajrika. Ne kažemo da je to glavni pokazatelj, ali tako jebiga ovi u NBA određuju najbolje igrače, a koliko vidim i u Evroligi. I ne kažem da je zbog toga bolji od ovih ostalih, ali isto tako ne možeš ni...
  5. KK Partizan 2024/2025

Napisao sam to kao odgovor na reč "necentar". Pogrešno si shvatio. Inače se emotivno ne vezujem ni za jednog igrača. Samo mi smeta kada se igrači koji igraju kod nas zovu necentrima i neigračima kakvi god da su. A nisu najgori svakako. Verovatno nisu ni najbolji. Ovo za statistiku je činjenica...
  6. KK Partizan 2024/2025

Da nekako prihvatim za Jonesa, ali za Lesora? Teško
  7. KK Partizan 2024/2025

Ja ne znam ko je tvrdio da imam najbolje igrače. Neki su ovde tvrdili da je Jones "necentar" i slično, a meni to deluje kao da je očajan. Evo da se objasnim: ne mislim da imamo najbolje igrače, ali ne mislim ni da su "neigrači" i slične gluposti
  8. KK Partizan 2024/2025

OK u pravu ste. Očajni su nam igrači ne znam kako smo ispred Albe uopšte. A trener doveo te igrače, izgleda da je i on kriv
  9. KK Partizan 2024/2025

Izvini ali teško mi je da svarim to. Možda si zaista dobar poznavalac košarke ne znam to. Ja sam laik, zato mi je statistika 80% ocene. A koliko vidim i mnogima koji bolje poznaju košarku od mene je isto tako
  10. KK Partizan 2024/2025

A ako gledaš statistiku, u prva 3. Bolja od Tavareza i Milutinova. Sad će naravno poznavaoci košarke da kažu da nije sve u statistici
  11. KK Partizan 2024/2025

Da li smatraš Mozlija za centra onda? Ili ni on nije valjao? Istina jeste da Jones gubi glavu, prečesto i za moj ukus. Ali čovek nam je i sa tom energijom doneo bar 5 pobeda. Ima 12 poena i više od 6 skokova u proseku. PIR preko 16. Teško da ima nekoliko centara u celoj EL koji imaju bolje te...
  12. KK Partizan 2024/2025

Amin
  13. KK Partizan 2024/2025

Izvini što moram tako da napišem ali veću glupost nisam čuo. Lesor nema gabarite? Čovek je bio jedan od najboljih igrača u Monaku kad su osvojili Evrokup. Posle Željka je postao najbolji centar u Evropi. Lopta ispada svim centrima u EL. Koga smo to boljeg mogli da dovedemo kad smo igrali...
  14. KK Partizan 2024/2025

Lesor necentar?
  15. KK Partizan 2024/2025

Po svim normalnim merilima Partizanovaca Željko treba da bude izuzet od bilo kakve kritike. Ne zbog toga što je Bog košarke (a jeste), već zbog toga što je stao u odbranu kluba koji voli u ovom mutilu od države. Da li se sećate kako je klub izgledao pre njega? Ili je vlast ili možda Ostoja...
  16. KK Partizan - uprava i marketing

Znači šta god ko napiše o ostoji ovde treba da se citira? Pogotovu ovaj lik koji je neopevan cigan još iz vremena dok je sarađivao sa jeremićem. I samo nemoj da bude da branim ostoju. Šta mislim o njemu možeš naći u mojim prethodnim porukama. Moja poenta je da ne treba citirati bilo koga ovde za...
  17. KK Partizan - uprava i marketing

Zbog čega se ovde citira još jedan propali političar to mi samo nije jasno. Šta god mislio o Ostoji teško da je ovaj nešto bolji od njega. Ali ni to nije bitno, već ne kapiram kakve on veze ima sa Partizanom?
  18. Uprava i marketing

Ono što je interesantno jeste to što nema Ostoje
  19. KK Partizan 2024/2025

I ja sam ovo isto primetio. Neverovatno za čoveka koji je igrao u svim tim klubovima da izgleda kao amater ponekad
  20. Evroliga 2024/2025

S obzirom da smo 8 od 10 ovakvih utakmica do sada gubili, i nije ti nerealan osećaj. Da igramo u Španiji ja bih 95% bio ubedjen u pobedu. Ovako se nadam da ćemo konačno krenuti da igramo opuštenije pred našom publikom za šta je svakako bilo potrebno vreme