Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Ajde neki ozbiljan kalkulator za nas što ne znamo matematiku. EDIT: cigani i BAY ispadju, mi upadamo.
  2. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Nije isti kurac, optimista pije bromazepam a pesimista bensedin :buhaha Šalu na stranu, lepše je biti optimista nada umire poslednja a tebi lepo razmišljajući o tome šta će se sve dobro dogoditi.
  3. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Abu Dabi jebem ga :D Znači snalaženje će morati da radi :D
  4. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Koliko ovde ima plačipičaka sunce vam poljubim :D Bolje vam je da planirate Dubai nego da serendate gluposti... Nije jeftino putovanje, a smeštaj je krvavo skup.
  5. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Idemo mi tamo gde treba da završimo - Znam da zvuči iritantno u ovom trenutku, znam da zvuči bolesno i van svakog rezona, ali baš zato i znam da jeste tako. Ne bi valjalo da je drugačije! F4, finale pa TITULAAAA!!! Bez ikakve sumnje, PARTIZAN igra najbolju košarku ove sezone, posle ciganaikosa...
  6. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Upravo se desilo :shal :shal :shal odoh mirno da spavam!
  7. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

U svakom klubu živiš i radiš... Negde se osećaš manje a negde više cool. Za razliku od toga, Partzan je klub na čijoj tekmi premine čovek kao od šale. Partizan je klub pod ogromnim mega mikroskopom i još većim pritiskom. Partizan ima navijače koji za vereme tekme izgube 15 kg /ako prežive/...
  8. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Jbg ovo treba pored vlahovića i rada kurva da izgovori pa da se plasiramo dalje k'o ljudi :D
  9. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

SADA TEK TREBA UZETI DIGITRON U RUKE I DOBRO SRAČUNATI SVE MOGUĆE SCENARIJE. Molim nekoga ko to ume da odradi onako lepo i pregledno. Hvala unapred! Jeziva tekma, ali dobra prilika da se testiramo da li smo ciganska govna ili ljudi! 3, 2, 1... P.S. Ovo se neće završavati, još ma koliko da se...
  10. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Večeras smo izgubili. U finalu EL igramo majstoricu na neutralnom terenu! :ziveli
  11. bistro_NANA

KK Partizan 2024/2025

Najbolji komentar večeras... Ovo je odlična pobeda baš kakva nam je i trebala...
  12. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Kola idu u prtljag :D
  13. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Tri su uslova za osvajanje EL /što je po meni odavno sasvim realna priča) 1. Da budemo full zdravi i kompletni; 2. Da se sa OLY ili Fenerom ne sretnemo pre polufinala; 3. Da ekipa bude psihološki pripremljena i naviknuta na činjenicu da je NAJBOLJA - i to pre F4 Nisam sujetan, al' nije višak...
  14. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Ima malo i do toga da mi neki ne možemo još doći sebi!!! Ekstremno bitna pobeda, ja oduševljen. Samo zdravlje nam fali da osvojimo....
  15. bistro_NANA

KK Partizan - uprava i marketing

Jel imate vi članske kad kažnjavate čoveka?
  16. bistro_NANA

Kup Radivoja Koraća 2025.

Svinje se u brlogu najbolje snalaze. Da su sudili nesportsku Partizan bi dobio tekmu...
  17. bistro_NANA

Odgovor predsednika KK Partizan Mozzart Bet Ostoje Mijailovića nakon javnog istupa predsednika KSS u Nišu https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3887
  18. bistro_NANA

Nisam baš siguran da smo gledali istog Koprivicu... Dečko odlično igra svoju ulogu koja svakako nije glavna - Ali igra što se od njega očekuje. Imao čak i nešto sitno u EL i odigrao sasvim korektno.
  19. bistro_NANA

Ladno ste otvorili temu za kup nč-a? :buhaha
  20. bistro_NANA

Evroliga 2024/2025

Najbolji komentar Partizanove tekme zadnjih 15 godina sigurno!