Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Zlatiborpfc

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Svako ko ozbiljno shvata Željka Pantića, nevezano da li ga podržava ili ne, je mentol. Inače, i on se pojavio na blokadi autokomande.
  2. Zlatiborpfc

Evroliga 2024/2025

Odigrali smo utakmicu F4 kvaliteta.
  3. Zlatiborpfc

Evroliga 2024/2025

4. Zlatiborpfc

Evroliga 2024/2025

Zna li neko nekog dobrog kardiologa da preporuči Dejanu Anđusu jer će mu zatrebati?
  5. Zlatiborpfc

Evroliga 2024/2025

6. Zlatiborpfc

Uprava i marketing

Svaka čast, bravo brate.
  7. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

8. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

Položen ispit :buhaha
  9. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

Od Bonge si stvorena, za mene si rođena, kunem se u oka dva bićeš moja sva!
  10. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

Slažem se, svakako fali neki njegov tepih koji bi se osvrnuo na ovo do sada viđeno, uz pravljenje uvoda kako bi to moglo izgledati sa novim rosterom i od koga najviše da očekujemo. Dugo je trajao ovaj košarkaški post između dve sezone, hajde da konačno malo više pričamo o košarci.
  11. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

Ovako ću od sad da proslavljam kad dam trojku na terminu.
  12. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

Bonge devedesetih!
  13. Zlatiborpfc

FK Partizan 2024/25

https://www.google.com/amp/s/mondo.rs/Sport/Fudbal/amp/a1980052/marko-gobeljic-vodio-navijanje-posle-pobede-zvezde-u-derbiju.html Barem će ova nakaza dObItI oTkAz kao što je dobio Malbašić, iako gledajući drugi sport.
  14. Zlatiborpfc

FK Partizan 2024/25

Samo da se nadovežem. Pored Jovanovića, za mene je Natko takođe legenda. Iako nema nijedan osvojen trofej u ovom klubu. Što se tiče brojnih igrača sa 300+ utakmica u klubu koji nijedan vid otpora ovome sranju koje se akumuliralo nisu pružili, za mene su vazduh i svako ko ih nazove legendama...
  15. Zlatiborpfc

FK Partizan 2024/25

Hvala zlatnoj ruci čoveka koji je ljudsko govno A.S. pogodio u glavu. Umrite zaposleni arene sport. Pre toga neka vam gosti u studiju ispuše kurčeve.
  16. Zlatiborpfc

FK Partizan 2024/25

Gde ste Sotonojevci sad da mi izdudlate kurac?
  17. Zlatiborpfc

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Isticao ga je i Željko Obradović na neki način kroz javnost. Što ne znači da je zaista tako, niti je bilo samoinicijativno već kroz pitanja novinara. Treba uzeti u obzir i verodostojnost onoga što se tekstualno objavi, često vađenje iz konteksta, ovde konkretno je u pitanju mrtvi čovićev b92...
  18. Zlatiborpfc

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Jednostavno je takav lik u pitanju, u oba načina razmišljanja se ide u daleku krajnost. Avramović je profesionalac i to je tako, idole, uzore i miljenike tražiti u drugim bivšim i sadašnjim igračima Partizana.
  19. Zlatiborpfc

FK Partizan 2024/25

Biksi i Goksi na kafici.
  20. Zlatiborpfc

KK Partizan 2024/2025

Ko želi neka mi se pridruži.