Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Jones

KK Partizan 2024/2025

Nigde nisam nasao, jel objavljeno nesto novo za Bongu? Treba nam brat da zakljuca sve na ovim gostovanjima.
  2. Jones

KK Partizan 2024/2025

Pa da, realno je bas zajebano zabosti jak ugovor u nba kao povratnik. Mislim da je Frenk rekao da nba reciklira igrace...jbg veliki kvalitet je tamo. Dosta njih trazi da udje iz razvojnih liga plus svake godine dolaze mladi kvalitetni igraci sa koledza...tako da kad neko dugo traje u nba kao npr...
  3. Jones

KK Partizan 2024/2025

I Bonga i Ife obavezno. Za sl godinu, dovedemo Zofrija, Lucu i Jana....osvojimo 2 El, vrati se Bogi, osvojimo jos 3 el...i tako...
  4. Jones

Kup Radivoja Koraća 2025.

Ja bih poveo Ifea, Sterlinga, Bongu i Tajrika. Bongu jer smo tanji na 4. a on moze da pokrije i 4. i 3. Plus su sva 4ica fizicki dosta jaki sto je bitno za rvanje u cokijevom blatu. Jel se zna sta je sa Vanjom jel ce biti spreman za kup?
  5. Jones

Evroliga 2024/2025

ALOOOOOO, ALOOOOOO BREEEE Svaka cast za pripremu nasih igraca, da ti ostanes miran na ovakve kradje....koji zen, Tajrik SMIRUJE ljude....auuuuu... Ja bih da sam klub poslao pitanja za neke odluke sudijske da nam se objasne da vidimo koja su pravila. Cisto da se edukujemo. Dzejms skace metar...
  6. Jones

Evroliga 2024/2025

Citao sam analizu i na sns92, gde se pozivaju na naprednu statistiku gde kaze za Fredi Ljunberga: "Ofanzivni rejting sa njim je bio 129,5 dok je defanzivni bio 110 što donosi NET rejting 19,5 i jasan je pokazatelj da je Lundberg bio jedan od, ako ne i najbolji Partizanov košarkaš u Bolonji. "...
  7. Jones

Evroliga 2024/2025

Jbt, ZOC, dovede igraca iz Zadra, pola godine kasnije igra na gostovanju EL lagano 20 minuta. Lundberg 38 minuta, kapiram da to ima veze sa tim sto poznaje halu i protivnika. Videcemo da li ce ZOC jos nekoga koristiti protiv Monaka.
  8. Jones

Evroliga 2024/2025

SAMO JEDNO IME ZNAM LAKIC ARIJAN
  9. Jones

Evroliga 2024/2025

Kme kme kme, a u picku materinu vise.... Dobili nas pod obrucima, bili mirniji od nas i to je to... Siguran sam da nisu jaci od nas. Imamo 12:12, i to je ok skor s obzirom na pocetak EL. Sad se lomi sezona u el, nasa pozicija nije losa, ono sto nas sve najvise boli je pozicija cigana...al ko ih...
  10. Jones

Evroliga 2024/2025

Samo fer i sportski samo: KRANOVE TI DALA DRZAVA.....
  11. Jones

Evroliga 2024/2025

Sad malo kad su se slegli utisci. Pariz je jebeno zajebana ekipa. Voleo bih da se vise ne susrecemo sa njima ove godine. Uopste nisu divljaci, itekako se zna ko sta radi. Odbranu peglaju ozbiljno, svaki nas prodor stize pomoc uvek, grub faul uvek, i posle sviranog faula prave jos jedan faul da...
  12. Jones

Evroliga 2024/2025

Nema organizovanog navijanja? Nema veze. 20k Partizanovaca neorganizovanih, minut cutanja, pa pederovanje, a onda svaki napad Pariza zvizdanje i arlaukanje, a nas napad brze i kratke pesme. Bice bolje nego na vecini utakmica. Napred Partizan!
  13. Jones

KK Partizan-KK Makabi 98:75 igrač utakmice

Realno Karlik, Sterling, Brendon, al sam umesto Karlika koji je uvek na nivou glasao za Pokua, sto kaze najveci, "Decko zna kosarke". Mislim da mu fali samo drskosti i odlucnosti da pokaze sve sto zna. Karlik prodisao sa vracanjem Frenka i Ifea.
  14. Jones

Evroliga 2024/2025

Brate....upavo si objasnio sta nam ne treba, a deluje mi da ljudi hoce da nas prenosi ko cigan cigane....znaci bez trunke objektivnosti, sa fazonima legitimno je da nabodes lika koji te kosarkaski osramoti, da je svaka sudijska odluka protiv nas.....previse smo osetljivi, a ovaj nas komentator...
  15. Jones

Želimir „Željko“ Obradović

Odslusao celu....Koliko smo mi povlasceni navijaci kad imamo ovo sve sto imamo. Pobedimo, nikad srecniji, kad ono posle konferencija i budes jos srecniji i ponosniji sto navijas za Partizan.
  16. Jones

Želimir „Željko“ Obradović

Gde mogu da nadjem izjavu Zoc-a posle Fenera? Ladno na b92 gde uvek imaju sve izjave nema od Zoca, znaci baaaas dobra konferencija.
  17. Jones

KK Partizan 2024/2025

Jbg ljudi izvedemo cistu loptu za 4 sek sudije ukradu. Naravno da to utice i na sl izvodjenje Washingtona kad ne znas da li ce opet da ti ukradu pa gledas da se oslobodis, a ovi drze sve igrace rukama. Koprivica, neko rece kao pritisak sto je usao kasno....ne slazem se, nije on usao da resi...
  18. Jones

Evroliga 2024/2025

Kakav je Gospodin ZOC. Legenda, najveci. Zbog svih bljuvotina mogao je na KZS da ustane i da se pokenja na sto i da se isora po svima. Al boli njega kurac za glupe cigane, on vec razmislja unapred, o narednoj utakmici. Ova pobeda je za igrace i nas navijace. Kako je Zoc pripremio ovu utakmicu...
  19. Jones

Evroliga 2024/2025

Upravo. Promenili smo ceo tim i doveli prosecne evroligaske igrace koji mogu da odigraju iznad svog individualnog kvaliteta samo ako timski igramo ko sat, a za to treba vreme i strpljenje. Pritom, niko od nas nije ocekivao 2-8, al je ocekivana bila losa igra, samo uz recimo skor 5-5 ili 4-6, sto...
  20. Jones

FK Partizan 2024/25

Jbt, te nikad gori Partizan, nije ni za sredinu tabele, a opet se ocekuje da pritiskamo 90 mina Kg. Ne znam, ja sam opusteno gledao utakmicu, prvo poluvreme ok, gledljivo, Natho, koji je to car, od celog stadiona, on se najvise radovao nasim golovima, legenda! Drugo poluvreme slabije, jbg izasla...