Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Goginhosa

Rukometni klub Partizan

Ne znam gdje ovo da napisem, nek moderacija prebaci, ali jos jedna tuzna vijest u ovom jebenom crnom martu za Grobare, jos jedan bivsi igrac Partizana nas je napustio. Pocivaj u miru Vladimire Matovicu!
  2. Goginhosa

Evroliga 2024/2025

Bas pickasto ponasanje pantera. To protiv nas nije trebao da radi. Trpili smo ga proslu sezonu a igrao je ko kurac. Nadam se da ce slomiti nogu pa da vise ne zaigra dok je ziv, majku mu jebem eto.
  3. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Nisam pogledao utakmicu, procitah izvjestaj. Izgleda da je mali Jovanovic odigrao solidnu utakmicu, pogodio dvije stative. Nadam se da ce pogoditi vec u sljedecoj.
  4. Goginhosa

Uprava i marketing

On sve radi da i ono malo ljudi sto dolazi na stadion, prestane da dolazi. Umjesto da se ugleda na Gospodina Zelimira Obradovica i kako on radi, da se nauci nesto, on budaletina ide i ponizava i sebe i klub. Osudjenik na svakom koraku pljuje i ponizava Partizan, a on ide i ljubi mu kurac. Ima li...
  5. Goginhosa

Evroliga 2024/2025

poderasmo i baskoniu. Sve je pod kontrolom, najveci trener svih vremena tempirao formu. Nema mjesta euforiju, nastavljamo da gazimo. ciganskim medijima i monekeu jebem familiju. Lijep pozdrav
  6. Goginhosa

Uprava i marketing

Mater mu jebem u picku narkomansku, on se pita da li je trebalo da se odrekne zarade. Majku ti jebem da ti nije bilo Partizana lijepak bi duvao po podrumima, ciganine bugarski.
  7. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Sta je rekao?
  8. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Meni se jako svidjaju javni nastupi naseg trenera. Elokventan, nema onih klasicnih trenerskih fraza, objasnjava zamisli na lijep nacin. Plus sto neko rece da sa kacketom lici na Tomija Selbija iz piki blajndersa. Samo nek se radi, OGRIJACE OBASJACE!
  9. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

@Urije mislim da je brat @Borac NBGD mislio na Mijata.
  10. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

I prebili ih i pokazali muda. Djecica ne jebavaju zivu silu. Blagojevic je trener i tacka. Samo neka nastavi i neka radi s njima. Bice ovo dobro Boze zdravlja! Bravo Grobari, dobro ste se culi na tv-u. Necu da izdvajam nikoga (mada Tatko je nas Mesi), svi su ostavili srce na terenu.
  11. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Dobar tekst!
  12. Goginhosa

Uprava i marketing

Jebote zivot na sta je licilo sve to… Davno sam pisao, svakoga ko je dinar iz Partizana uzeo, za lijekove mu trebalo. Drago mi je da se dovelo u red malo, nadam se da ce se nastaviti s tim.
  13. Goginhosa

Uprava i marketing

Moze li malo vise informacija o tom internatu?
  14. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Pa kukali smo da hocemo mlade u prvom timu, nasu djecu pa makar igrali i trecu ligu i evo, nasa djeca igraju, uprava prelazna pokusava nesto, pa eto vidjecemo kakav ce rezultat biti. Nece nista preko noci biti. Jahala nas je gamad 30 godina, vala mogu se strpiti da dam ovima sansu barem godinu...
  15. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Rascistio bi Savo moj kurac, podvio je rep i otisao svojevoljno prvi put. Gotivim Savu, ali nije bas ni on bez oraha u dzepovima. Ne radi se o tome da li ja vjerujem Mijatovicu, vjerujem Milki, zena ima nekog iskustva sa finansijama. Ko god misli da zna i moze bolje, nek se javi prelaznoj upravi...
  16. Goginhosa

FK Partizan 2024/25

Za klub koji ima 50 miliona evra duga, je i svlacionica od 10.000 evra podvig. Ti kako se razmeces novcem u postovima, rekao bi covjek da Bezos licno stoji iza profila. Napisao sam neki dan, nek rasciste dug i dovedu nas da smo evro u plusu, ja sam presrecan. Zbog politike zaduzivanja i...
  17. Goginhosa

Kup Radivoja Koraća 2025.

bugarin se opustio od kako je brat nas Matijas otisao. Nek ne zaboravi samo da i ovoj ekipi ima oar glava koje ce mu picku polomiti, pa ce opet ici da daje izjave. To vazi i za nedovica sisicu malu. Kako ih mrzim, rijecima se opisati ne moze.
  18. Goginhosa

Kup Radivoja Koraća 2025.

Nasim momcima naklon do poda. ciganima, pickama i slugama svih rezima, mezimici pickoustoj jebem sve zivo i mrtvo. Nek pocrkaju svi govna odvratna. Za sve kradje, smicalice, lazi, opstrukcije, podmetanja, rusenja JSD Partizan, za sve to im jebem majku.
  19. Goginhosa

KK Partizan - uprava i marketing

Tako je posumljeni, pokazi malo muda i strpaj ih otrovnom patuljku u usta ona zvaljava. Nisam se nadao da cu ikada reci bravo ostoyah
  20. Goginhosa

Uprava i marketing

Da hoce da umru sva trojica majku im jebem klosarsku.