Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. KK Partizan 2024/2025

Konačno pobeda, da se malo proveselimo za promenu. Igra nije sjajna, ali može se reći da smo krenuli uzlaznom putanjom. Da makar ti igrači na koje Željko računa vrate formu, valjda će na to doći i timska igra. Realno u drugom smo poprilično pali defanzivno, mnogo smo ispadali, previše je to...
  2. Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Reko da se spomene, Birča nam okačio patike o klin. S njim je uvek bilo svašta, od čupanja kose sa glave, do radovanja. Uglavnom nekako sam gotivio lika i ako je bio luda glava. Nije bio klasa, ali je odradjivao posliće koje nije svako hteo. Nije ga džabe i Sale zvao u reprezentaciju. Neka uživa...
  3. KK Partizan 2024/2025

Prvo poluvreme haotično, odbrana katastrofalna. U drugom znatno smislenije, a za agresivnost se pobrinuo Lakić, uz standardnog Bongu, to motivisalo i ostale. Jednostavno dečko mora da igra i Željko mora ponovo da ga uvodi u sistem, jer mi samo odbranom možemo do neke potencijalne ABA titule. U...
  4. Evroliga 2024/2025

Možda preuveličavam ali definitivno je došlo do pada kada je Lakić jednom rečju sklonjen, a isti je uneo nestvarno veliku energiju kada nam je gorelo pod nogama zbog velikog broja povreda. Ostali su to ispratili, videlo se po gestikulacijama da se to i te kako ceni. Medjutim vraćaju se Vanja...
  5. Evroliga 2024/2025

Bezidejno, statično i neodlučno, Karlik je vukao koliko je mogao, na kraju istrošen se i sam pridružio sivilu. Generalno turbulentna sezona, mnogo povreda, mnogo oscilacija i primetnih gluposti. Odgovorni su bukvalno svi i dosta toga se treba sagledati. Sada videti oko te licence, ako je bude...
  6. FK Partizan 2024/25

Jednostavno ljudi su zasićeni, nije ovo od juče, deset godina traje. Nema ovde jednog Željka, tačnije imali smo Mijata, koji je nepromišljenim postupcima i izjavama ubio momentum. Bilo je ljudi protiv Čuke, tako da se ne može reći da navijačima nije stalo, ali brate mili narod tada poleteo i...
  7. FK Partizan 2024/25

Sa ovim timom naš maksimum, stvarno sam se suzdržavao da komentarišem ove priče kako ciljamo taj kup, prosto je bilo nerealno da ga osvojiš. Blagojević je to svakako stabilizovao, ličimo koliko toliko na tim, ali ne možeš napraviti čudo. Još na svu tu muku ironično u penal seriji Aca ne brani ni...
  8. Evroliga 2024/2025

Detalj koji mi je zapao za oko. Druga četvrtina njima Nejpril usere sve živo, ispucava se do bola, baca loptu u aut, napravimo 10 razlike, trener ga zacementira na klupi jedno 10-15 minuta. Čovek ponovo udje, miran kao bubica, isključivo asistira. S druge strane Lunberg se ispucava, greška za...
  9. Evroliga 2024/2025

Fino veče, kako zbog naše pobede, tako i zbog ostalih rezultata. Mislim da Bajern je mogao izgubiti, ali opet, neke konkurentne ekipe jesu. Mi eto odigrasmo korektno, ovaj put borbeno i malo pametnije. Dejvis ovaj put iskusno, Balša borbeno, Karlik onaj stari, Bonga kao na početku sezone, ostali...
  10. Evroliga 2024/2025

Jbg povrede, pa taj kup, gde opet ne igraš sa celim timom, ne možeš dodatno da ga uigraš, posle reprezentativni prozor. Neko se za to vreme izmrcvario, drugi se ohladio. Željko je očigledno tada hteo da ih iskoristi sve, zbog duže klupe, ali je to bilo kontraproduktivno. Sada se eto sklanja...
  11. KK Partizan 2024/2025

Ne možemo iskreno ni da pričamo o nekom njegovom napretku, kada dečko nije za te tri godine imao kontinuitet na terenu. Te povreda, te bolest, a sada da kažeš konačno ima priliku da to nadoknadi. Mislim da tu ima napretka, jer kada igra, barem ABA on pravi razliku. Čak mislim da je u začetku...
  12. KK Partizan 2024/2025

Šta ti je košarka, da mi je neko pričao pre kupa da ćemo se krajem marta mrcvariti sa Mornarom u sred Beograda, slatko bi se nasmejao. To je ekipa koja ima samo jednu pobedu za čitavu sezonu u ligi. Svašta čoveku da prodje kroz glavu, šta je tu problem, ko će ga znati. Da tako iščezne energija...
  13. Evroliga 2024/2025

Odustao od gledanja posle prvog poluvremena, nisam danas bio u elementu, pa da još dodatno kidam živce. Stvarno loša igra, mislim ne bi mi čak ni ovaj poraz bio problem da pad forme već ne traje neko vreme. Ne može se reći da ovakav pristup i ovakva igra obećavaju. Kako i sam Željko reče, nisam...
  14. KK Partizan 2024/2025

Baš bezvoljno i neorganizovano smo ovo odigrali, što je i razumljivo zbog puta, mada opet pristup za osudu. Da postoji odredjen pad u igri, sigurno postoji. Kako neki vele možda smo se olako odrekli Lakića, mada opet ovo je i neko razdoblje kada ti imaš luksuz da upotpunosti vraćaš formu Vanje...
  15. Evroliga 2024/2025

Ameri, šta njih briga za klub, retki su slučajevi da tu ostane neka konekcija. Panter ko i svaki drugi, neka je odigrao dobro, ali brt je bio i kapiten, pa se malo obuzdaj. Zato uvek i ističem, gromoglasan aplauz samo za one koji nose sveti dres Partizana, a van toga tek nekome ko iznova i...
  16. FK Partizan 2024/25

Videćemo ako donese taj ekstra kvalitet, onda mu se isplati dati prednost. On svakako jeste trenutno kvalitniji igrač, mada opet stoji i to da li će se prilagoditi. Svakako je ova povreda odmogla.
  17. FK Partizan 2024/25

Malo smo klimavo počeli, ali smo se brzo konsolidovali. Korektna utakmica, možda ćemo za promenu imati dva krštena beka, jer Roganović i Dimoski obećavaju. Imaju centaršut, pogotovo prvi. Učestvuju ofanzivno, a i defanzivno nisam primetio da zaostaju. Mada još je rano za neke ozbiljnije...
  18. KK Partizan 2024/2025

Sve su ljudi već istakli, rutinski, rasporedjena minutaža, povratak Nilikine. Jedino bi možda dodao, zanimljiv ovaj Barna. Već mi je bio gotivan igrač od Spartaka, sada je dodatno napredovao. Biće zanimljivo videti kako će da mu se razvija karijera, verovatno je kasno za nešto ozbiljno, ali opet...
  19. KK Partizan 2024/2025

Uvek zeznuto gostovanje, uvek nekako u periodu kada imamo taj manji pad forme, pre nego što krenu pravi izazovi i naš konačan uspon. Očekivao sam tešku utakmicu, mada ovo je baš bilo kidanje živaca. Ne zato što sam nešto bio nezadovoljan igrom, nego što je jednostavno bilo neizvesno. Mi smo...
  20. Evroliga 2024/2025

Morali smo vremenom malo pasti, mada je baš duž treće četvrtine izostala energija, kao da većina nije imala ovaj kraći odmor. Uglavnom malo na individualni kvalitet Karlika, a malo i na dobro šutersko veče Majka, izvojevasmo pobedu. Čini mi se da je i naknadno falio Poku na skoku, možda se i za...