Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. FK Partizan 2024/25

2. Evroliga 2024/2025

Нек се са буђењем пролећа пробуде и наше узданице, нека ово буде наше вече. Ако покидамо гласне жице вечерас и дамо нашим играчима потребан ветар у леђа, заслужићемо ту победу. Мислим да се навијање почело узимати здраво за готово, баш мизеран број гледалаца учествује у песми. Иако сам на нивоу...
  3. Evroliga 2024/2025

Љубав има моћ да ти улепша свакодневицу и потисне проблеме, а Партизан је свакако најбољи у томе. Заборавиш на све проблеме кад ти твоји љубимци приреде нешто овако, осећаш се као заљубљен. Само остати на правом курсу, здрави у глави и против система. Смрт фашизму, живео Партизан, живела права...
  4. Evroliga 2024/2025

Помисли човек да може да се добије утакмица без стреса и онда се сети да навија за Партизан. Најбитнија победа од почетка сезоне!
  5. Uprava i marketing

По инстаграму маса људи коментарише да би требали звезду у грбу да променимо у црно. Каква су ваша мишљења?
  6. Evroliga 2024/2025

После три Вањине тројке за минут и по нисмо могли да не победимо! Свака част свим играчима који су играли вечерас, докторска теза Жељка Обрадовића и екипе. Доста момената када је навијање пробијало горњу границу највеће могуће буке. Какве четири утакмице и четири победе смо ми доживели...
  7. FK Partizan 2024/25

Сви услови који су побројани заиста утичу на човека да не дође на утакмицу, али кад ставим Партизан изнад комфора онда ме ти услови не интересују. Разочаран сам посетом, иако сам се и сам ледио до почетка утакмице и грудвања. Колико се може очекивати људи против убског јунајтеда ако не буде...
  8. FK Partizan 2024/25

Веома добар потез да Зависимо од временских услова као да смо у раном средњем веку.. Кров нам је мисаона именица. Срећа па је прогноза за недељу сунчано и без падавина.
  9. Uprava i marketing

Ово је један од лепших потеза који су могли да направе, има ли бољег термина него недељом у 15ч? Могу људи комотно да стигну кући одакле год долазе, небитно да ли су из Земуна, Куманова, Подгорице. Увек ћу бити за то да утакмица буде и у 13ч по овом хладнијем времену него да се игра у небулозним...
  10. Uprava i marketing

Не знам за вас остале, али док читам Расимове изјаве провејава достојанство, ученост и рационалност, нешто што нисмо имали у клубу и дуже од В-В. Напокон да на челу Партизана неко ко има тежину да сме да прича оно што мисли. Кроз политику је свакаквих фекалија прошло, надам се да нас неће издати...
  11. Tsc- Partizan 1:2, igrač utakmice

Капитен Јовановић најзаслужнији што нисмо испустили бодове, сигурност међу стативама је нешто у чему правимо разлику у утакмицама где смо офанзивно инфериорни.
  12. FK Partizan 2024/25

Али Партизан који започиње контранапад и стаје на центру, 3-4 пута, јер нема нападача или крила које ће да изнесе напад до краја истрчи и шутне.. Значи они су сами свесни себе и својих могућности и знају да не могу стићи до гола први, или бар пробати. Таки је имао неки кредит код мене јер је...
  13. FK Partizan 2024/25

14. KK Partizan - uprava i marketing

Између осталог је у ФК стање и било такво какво је било јер су људи одустајали од утакмица због огромне неправде а није се родила одговарајућа реакција на недела.
  15. FK Partizan 2024/25

Срећа па се возом стиже за пола сата из Београда до Новог Сада, не мора да се штурне много раније са посла. Надам се да ће гостујући сектор бити попуњен, за запад не сумњам да ће бити. Идеална прилика да Бачка и Срем пруже подршку ослобођењу Партизана :napred-partizan:
  16. KK Partizan - uprava i marketing

Хајде да сачекамо бар да видимо шта ће клуб данас објавити, јер у званичном саопштењу стоји понедељак као временска одредница за разјашњење ситуације око надокнаде. Верујем да је клуб комплексна творевина а да су обавезе велике од почетка сезоне, не кажем ја да нису требали раније да објаве ову...
  17. KK Partizan - uprava i marketing

Ја разумем да се људи узнемире, али оволико просипања негативности и простаклука је стварно неукусно. Иако сам директно погођен одлуком да само сезонци са нивоа 200 могу у халу, не пада ми намапет да пљујем сад било кога у клубу јер је клуб очигледно доведен пред свршен чин. Најбитније ми је да...
  18. FK Partizan 2024/25

19. Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Марко Николић закупио цео бокс у главној ложи стадиона за утакмицу против Чукаручког.
  20. Uprava i marketing

Овде људи буквално не могу мирно да испрате дешавања и да верују људима са интегритетом. Доста их трчи пред руду, доноси глупаве закључке и одмах гледа само како се теоретишу завере. Проблем је што у неслободном друштву народ у свему види заверу.