Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Mr Cempi

KK Partizan 2024/2025

Hajde da ova pobeda digne ekipu. Svaka čast nosiocima. Sterling napokon odigrao pametno na kraju utakmice kad se rešavalo. Takodje, odlični su bili Vanja, Tajrik i standardni Karlik, koji je ako se ne varam imao čak 9 asistencija. Pokusevski dobro krenuo, ali ga u drugom nismo gledali. Naravno...
  2. Mr Cempi

FK Partizan 2024/25

Prvo da poželim sve najgore Mijatu (i) ili upravi, jer su sklonili Nikolića iz tima. Javna je tajna da nije želeo da potpiše taj reprogram duga oko neisplaćenih zarada. Što se tiče same utakmice zadovoljan. U prvom poluvremenu smo 6 puta skuplji tim zatvorili i igrali na kontre i to sa veznom...
  3. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Cela sezona je bila identična ovoj utakmici, a takva je bila i prethodna, što pokazuje i konačan skor od 16-18. Bukvalno nismo napredovali ni pedalj, iako je ova ekipa bar ima glavu i rep, za razliku od prošlogodišnje. U suštini tu smo gde i pripadamo, na nekoj sredini, čak malo i ispod. Ova...
  4. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

A čekajte zašto se ne bi dala šansa Vašingtonu u ovim narednim utakmicama. Nije uopšte toliko los igrač, iako sam ga među prvima kritikovao. Ali sada vraćajući se na neke njegove utakmice i upoređivajuci ih sa partijama Ifea mislim da je mnogo korisniji od Ifea, bez obzira što je tanak u...
  5. Mr Cempi

Odbojkaški klub Partizan

Prosto nemam reči... Kakav baksuzan klub. Realno nismo ove godine ni imali neke igrače u odbojci, ali da se ovako završi...
  6. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Pa nažalost u pravu si, nema baš puno opcija. Više sam ovo u nekom besu i nemoći izjavio. Svakako nadam se da je Željko svestan svojih grešaka i da neće biti toliko tvrdoglav za neke stvari. Lundberg je u velikom padu od derbija u EL i dobija ogromnu minutažu, da bi odigrao solidnu odbranu...
  7. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Nek se nosi Lundberg više u tri lepe materine. Najgori igrač koga sam ja gledao. Ide na levi ulaz i završava desnom rukom i dobija rampu. Jedno govno dansko bez muda. Željko hvala ti što si nas vratio u takmičenje kojem pripadamo, ali ako je istina da svakako plaćamo licencu za tri godine, onda...
  8. Mr Cempi

Rukometni klub Partizan

Aek ove godine u ovom takmičenju nije odigrao nijednu utakmicu u gostima, te je ova odluka EHF stvarno smešna. Ispali smo glupi i treba da batalimo ovo smešno nizerazredno takmičenje.
  9. Mr Cempi

Rukometni klub Partizan

Pa zašto nisu naši igrači i ova divna uprava odmah napustili utakmicu u Atini i podneli prigovor na uslove? Opet smo ispali glupi. A i tako nam i treba.
  10. Mr Cempi

Rukometni klub Partizan

Neće vam bre proći ovo nekažnjeno mamu li vam jebem! Zabole me više uvo za rukomet. Napadnut je prvo golman FK Partizan i reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović. Zbog čega? Jer čovek ima kičmu? Što se istom zabranjuje ulaz? Gorecete u paklu!
  11. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Real je sinoć igrao zonu 2-3 i dozvoljavao je protivniku šuteve za tri poena, dok je reket sa Tavaresom totalno zatvorio. Tako da, ako budemo šutirali za tri kao u prethodnim utakmicama, nemamo čemu da se nadamo. Pre svega Željko mora dobro psihički da pripremi igrače za Split i Žalgiris. Nadam...
  12. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Željko jeste odgovoran, kao i svako za svoj rad (bar je tako u uređenim državama), ali normalni i pravi navijači znaju da Željko mora ostati u klubu. Neko je lepo napisao i za Mesinu, koji ima svake godine skupu ekipu, pa opet nema rezultate, osim onog f4. Što u suštini dodje na isto, jer su...
  13. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Pravda za Lakica i Pokusevskog, pa čak i jadnog Vašingtona. Željka volim, ali isto je radio i prošle godine sa Aleksom, a Panteru sve greške prastao. Tako isto čini i sad sa Lundbergom i Majkom, dok mu ova trojica sede na klupi ili uopšte ne putuju. Drugo, Bošnjakovic je totalno zaboravljen. Ne...
  14. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Danac može već danas da pakuje kofere. Upropastio nas je prethodnih 6 utakmica. Čovek ne može otvorene šuteve da pogodi. A naša svaka utakmica je ista. Igraš egal, čak i vodiš 9,7, 6 razlike i onda a jedna četvrtina očajna i totalni potop. Tako je bilo i protiv Reala i protiv Barse i protiv...
  15. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Je l otputovao Vašington sa ekipom?
  16. Mr Cempi

FK Partizan 2024/25

TSC protivnik u četvrtfinalu kupa.
  17. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Ja sam za sebe govorio da sam najveći pesimista, ali sam promenio mišljenje kad sam video ovde neke. Svaka sledeće utakmica je nova šansa, ovo je ipak košarka i sve se može promeniti jednim šutem, a kamoli jednom utakmicom. Ako gledamo tako na utakmicu protiv Efesa, onda treba da se vratimo i...
  18. Mr Cempi

Evroliga 2024/2025

Večeras su me sahranili. Što bi rekao Bata Stojković u Varljivom letu: "Venac na moj grob. Umri Veselije Cvetkoviću!" Gledam intervju Karlikov, nakon utakmica, koga sam od mnogih prijatelja grobara štitio, čak i kad bi katastrofalno odigrao, kako nonšalantno govori i koliko se vidi da oni ovaj...
  19. Mr Cempi

KK Partizan 2024/2025

Pa ja ću ga i dalje braniti, jer da nema njega, ne bi bilo ni Partizana, ali to ne znači da i najbolji ne pravi greške. Forum i služi da se komentarišu igre igrača i odluke trenera. Sećam se ja dobro i koliko je Vujošević bio osporavan prvih pet sezona od povratka u klub, a danas se isti kunu u...
  20. Mr Cempi

KK Partizan 2024/2025

Ekipa igra najgore, u najbitnijem trenutku u sezoni. Ife i Vašington igraju amatersku košarku, mada ruku na srce Željko Vašingtonu i ne daje šansu. Željko više uopšte nije jasan sa nekim odlukama. Govorim to, Iako sam upravo ja bio jedan od retkih koji ga je sve vreme branio. Balša nije za...