Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. The_B

Partizan 3x3

Ne znam šta sam to čuo sem informacija oko kluba ovde? Ali u principu ne bih se više zadržavao jer je činjenica, ladno ste klasični primer SNS isprdaka koji na svaku moguću vest, post, ljudi koji vam se ne sviđaju nađete zamerku. Trula koalicija, ali dobro... Nemam nameru više da ti odgovaram...
  2. The_B

Partizan 3x3

Zbog higijene foruma, preporučujem ti da se manje oglašavaš, a više šetaš po prirodi, ok je za mozak. Da izađeš napolje umesto što serendaš po tastaturi možda bi i čuo nešto, a ne mračio konstantno. Svakako nisu biznis krugovi, nego se igra basket i u poznim godinama i to aktivno i imam...
  3. The_B

Partizan 3x3

Pa možda zato što nije pametno izlaziti sa ciframa koje su deo poslovne saradnje. Sasvim pristojno sponzorstvo koje nema većina klubova JSD Partizan. Videćemo koliko će im biti isplativo na dugoročnom planu.
  4. The_B

Partizan 3x3

Više nego dovoljno za normalno funkcionisanje tima i ekipe van onoga što FIBA plaća. Te fore, teško prolaze sa mnom...
  5. The_B

Partizan 3x3

Meta Force je od pre par dana sponzor kluba. Kada sam čuo iznos sponzorstva, pozitivno sam se iznenadio, ali se nadam da je na duže staze. Ovaj vikend smo bili u Atini na turniru. Nažalost poraz od srpskih kineza u finalu 19-12. Na Kanarskim ostrvima iako smo bili treći, uzeli smo slot za...
  6. The_B

FK Partizan 2024/25

Tragedija je igra,Lazarevića... Tragedija.
  7. The_B

KK Partizan - transferi

Totalno, ali totalno je pogrešna teza da se u "kanta" reprezentaciji sve vrti oko Džonsa. Bukvalno jedini razuman i normalan igrač, visok košarkaški IQ i posle par odgledanih utakmica mogu reći da verujem da će biti ozbiljno pojačanje.
  8. The_B

FK Partizan 2024/25

s Samo ti nisi znao da odgovoriš na pitanje, pa se vadiš na druge. Hrabro, pošteno i nadasve gospodski. Svaka čast. Ovo što je "pojasnio" voleo bih da mi kaže kada se mere uspesi trenera FK Partizan od recimo 1990-te do danas, na kom mestu bi završio bilo ko od gore navedenih trenera. Jel...
  9. The_B

FK Partizan 2024/25

Da uzmemo da je apsolutno sve tačno što pričate... Postavljam logično pitanje, šta je onda bio Duljaj?
  10. The_B

FK Partizan 2024/25

Vlast, tj jedan čovek je srozao klub na najniže grane. Jedan čovek! Voleo bih samo da svi budemo svesni jedne činjenice, svinjura i metuzalem su kancer Partizana, najgora uprava u istoriji JSD Partizan, ali JEDAN ČOVEK je kriv za sve, pa i za to što su oni i dalje tu!!! Jel stvarno verujete da...
  11. The_B

FK Partizan 2024/25

Goh je meni ubedljivo najveći promašaj (barem za sada) . Pritom za njega je prelazni rok pre nego što je došao, pričao da bi išao peške po njega. Ovusu nije fudbaler i ako je njega bilo ko skautirao, onda je to bio neki hajlajt na YT, na tom nivou nam je svakako organizacija kluba po svim...
  12. The_B

FK Partizan 2024/25

Ovo je sramota za koju nema opravdanja. Apsolutno najgora utakmica Partizana još od onog derbija kada nismo šutnuli ka golu. Sramno.
  13. The_B

KK Partizan - transferi

Sjebo Ostojin plan sa maskama pa tek na kraju sezone da vidimo uopšte ko je igrao :D
  14. The_B

FK Partizan 2024/25

Činjenica. Pitanje je u ovom brlogu da li bi Gvardiola bio ispred, ali nisam siguran da bi i kao drugi završili gore navedeni. Što uopšte nije plus za Stanojevića, jer nismo prvi, što nas jedino treba da zanima, da budemo prvi i osvojimo titulu. Kako? Marko je našao način 2017...
  15. The_B

FK Partizan 2024/25

Sve zamerke za Dinamo i poraz od 6:2, stoje. Nema apsolutno nijednog jedinog opravdanja! Sad, moje mišljenje je da to vremenom može biti bolje i sve ispod LE bi bio neuspeh za mene. @Nemanja-950 Opet ti kažem, evo, ne kažem da nije, ali ajde, daj činjenice, ništa više. To ima veze sa tim da...
  16. The_B

FK Partizan 2024/25

Pa ne verujem baš :D Mislim verujem da ne znaš, nego da li bi imao 98 poena, to ne verujem :D . Šalu na stranu, ja ukazujem na problem, tj kako smo sistematski uništeni od idiota i da u trenerskom smislu vrlo verovatno, da ne kažem sigurno Stanojević jeste trenutno najbolje rešenje.
  17. The_B

FK Partizan 2024/25

Ajde konkretno šta, evo, ali samo činjenice, ništa drugo? Na šta tebi liči sad ova tvoja demagogija i izvrtanje činjenica ala firer manir? Ja lepo kažem da je to problem da u prethodnih 35 godina, mi nismo imali više od 3,4 bolja trenera od njega! Alo druže... Koji si baron...
  18. The_B

FK Partizan 2024/25

Jokan, Marko, Đukić u prvom mandat, Tumba, Lotar. Ajde od početka 90-ih do danas nabrojte mi još nekog trenera koji može da stane na crtu Stanoju? Pogotovo od njegovog odlaska 2012 ako izuzmemo najvećeg za mene Marka Nikolića? E, možda je to problem, a ne Stanoje. Sve "stručnjaci" koji su...
  19. The_B

FK Partizan 2024/25

Što se tiče ovoga da je rekao da neće da se vraća u srpski fudbal, tu rečenicu sam čuo jedno 200 puta... Ne prođe ni 6 meseci, eto ih nazad. Savo, iako je hteo i trebao da se vrati je jedini koji drži reč. Sad, nivo stručnosti, upravo ono što napisah gore, najveća beda je što od Marka Nikolića...
  20. The_B

FK Partizan 2024/25

Što se tiče stručnosti, tu možete da pričate šta god hoćete. To, da je čovek stručnjak i da voli Partizan je jedino u šta ne sumnjam. Bedno je što smo kao klub spali na to da nam u prethodnom periodu za šefa "stručnog" štaba budu birani takvi nemači pojma, da je Stanoje klasa. Što se tiče...