Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Opet pokusavate da odbranite neodbranjivo. Jos kad vidim Sovin nadobudan stav da je ovo jedan od najglupljih komentara, odusevim se :D Pogledajte 80% akcija kod izvodjenja auta na protivnickoj polovini u prosloj i pretposloj sezoni. Princip skoro svake akcije je da se naprave dve lazne kretnje...
  2. TaraNdrel

FK Partizan 2024/25

Nista ja tebe ne razumem Detelinarac. Cemu naduvavanje u poslu, biznisu itd? Jel hoce reprogram ili nece? Nece, ok izdrzacemo i isplaticemo tih par plata. Trazi nerealnu platu za novi ugovor? Nama to ne odgovara i nema produzetka ugovora. Nije nam vise u planu, nece nam biti prva opcija do...
  3. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Konacno da ih otresemo. Cestitke svima! Bravo Zeljko, bravo igraci. I kao za inat ja nisam bio u mogucnosti da gledam. Treba nam domaci teren kao leba, steta sto se nismo izborili za prvo mesto. Ova pobeda znaci psihicki pogotovu sto smo izgledali lose u poslednje vreme. Hristos vaskrse braco...
  4. TaraNdrel

KK Partizan 2024/2025

Ljudi i dalje misle da je do selekcije igraca :D :D
  5. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

@manager23 uvek ubode sustinu posta
  6. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Ne slazemo se, ja mislim da imaju tih milion i po (Petrusev + Braun) jaci budzet sto po meni ne pravi sustinsku razliku. A tih 6 miliona su dobili jer nemaju zatvoren budzet. Pa im treba 4 miliona da zatvore budzet i recimo 2 miliona za doselekciju, jer oni bez doselekcije ne mogu nijednu...
  7. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Koliko me secanje sluzi BasketNews je izbacio tekst o budzetima kad je uveliko krenula sezona, mrzi me da guglam sada. Mozda gresim, ali poprilicno sam siguran da je uveliko pocelo takmicenje (recimo novembar?). Sto se tice ciganskih 6 miliona, ti si napomenuo da su dobili u toku sezone. Zato...
  8. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

@Zalosna Sova Da li mislis da niko u Evropi spekulativno ne bi pominjao tih 6 miliona od cigana u smislu da su time radili doselekciju? Jesu dobili, verovatno za funkcionisanje kluba jer od karata i ulaznica imaju malo jaci krompir. Doselekciju su uradili s Petrusevim koji je 1M. Inace...
  9. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Prvo izasle su javne informacije koliki nam je budzet, BasketNews je na osnovu svih javnih a i skepulativnih informacija sastavio okvirne budzete. Imamo 15M budzet za igrace, a ukupan je 23M. Znaci budzet za igrace nam je 8-9 u EL sto je najbitnija stavka. Nikakvi dugovi i ostala sranja ne...
  10. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

To sto je Zeljko promenio ceo tim je privilegija i obaveza a ne alibi za ovu sezonu.
  11. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Nemaju cigani vise logistiku, tako da se ne brinem za navijanje. Do sad je postojala kocnica uvek od straha da ne ispadne neko sranje, kazne i sl. Da li smo krivi ili ne uvek smo najebali od kad je Vucic na vlasti, a okolnosti se menjaju. Sto se tice potencijalne kazne od Evrolige, sredice to...
  12. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Jedna opcija je da ne ispariramo energetski i fizicki, druga opcija je da su svi protiv nas i da nas mrze i kradu. Sudije pustaju kontakt igru od lopte i na driblingu, a cesto sviraju kontakt prilikom ulaza. Razlika je u tome sto su nas pritiskali od lopte i na driblingu a mi njih slabo...
  13. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Pao je odigrao F4 utakmicu, Ataman pripremio 10/10, svi igraci su bili maksimalno fokusirani i naspanovani zajedno s navijacima. Protiv ovakvog Pao od vcrs i s skracenom rotacijom tesko da bi iko izasao na kraj. Sto se tice nas, mislim da smo odigrali solidnu utakmicu. Istina je da nismo bili...
  14. TaraNdrel

Želimir „Željko“ Obradović

Odlican Zeljko
  15. TaraNdrel

KK Partizan - uprava i marketing

Sigurno je Ostoja vratio dug dobrim poslovanjem i velikim prihodom u neisplativom sportu gde su skoro svi timovi u debelom minusu svake godine. Ulazi mi u rang Terze madjije, preporucio bi da u svetu drze casove ekonomije i poslovanja. Em imamo 24M budzet godisnji a uz to i jedno 3-4-5M preko...
  16. TaraNdrel

FK Partizan 2024/25

Nema smisla ovo oko plate. Lepo kaze @-Joco- da je bilo do para, sacekao bi da mu daju otkaz. Da je do rezultata, davanje prilike mladima i slicno cemu onda izlazak Mijata na pocetnoj konferenciji i prica kako nama treba Savo ne ni Gvardiola ni Klop. Opet se postavlja pitanje sto se stavlja na...
  17. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Stomak me je unistio danas pa sam dao sezonsku drugaru da povede devojku prvi put na utakmicu. Srecno vcrs braco :ziveli
  18. TaraNdrel

Uprava i marketing

Ko misli da je moguce podici FKP iznad nivoa CZ (drugim recima da bude slobodan) taj je sendvicar ili glup. Vucicu je njihov FK 10x puta bitniji od KK. To mu je maltene sve, pored porodice i vlasti. Maksimalan domet FKP je "zdrav" klub i drugo mesto da bi se krezavi radovali pobedama. Ovako...
  19. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Al sto nasa braca nadjacase 18k ciganja :D Preporuka svakom da uplati EL TV, milina gledati, komentatori nepristrasni
  20. TaraNdrel

Evroliga 2024/2025

Ajmoooooooooo bre braco. Kakva pobeda. Spremio Zoc ovu utakmicu 12/10, doktorski. Cela ekipa pokidala, mozda i najbolja partija protiv ciganja od kako je dosao Zoc, odbrambeno sigurno. Konacno da prebijemo ciganje, da odigramo muski. Nisu se pitali. Doktorski odigrano, doktorski pripremljeno...