Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Van Der Berg

Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

S druge strane, bas bi bilo urnebesno da igramo sa napadackim triom Kalulu, Demba Sek i ovaj Makedonac. Kakav bi to strah i trepet bio za protivnicke odbrane. Mogli bi da odu na kafu za vrijeme utakmice i da mi i dalje ne stvorimo ni polupriliku.
  2. Van Der Berg

Posmatrajmo to sa vedrije strane - jos uvijek je dao jedan gol vise nego Demba Sek.
  3. Van Der Berg

KK Partizan 2024/2025

Druze, Kukoc je sa 23 godine vec bio trostruki uzastopni prvak Evrope sa Jugoplastikom/POP 84 i najbolji igrac u Evropi. Ako Poku ikad bude cetvrtina igraca kakav je bio Kukoc, mi mozemo da budemo vrlo sretni.
  4. Van Der Berg

KK Partizan 2024/2025

Polako, to sto je Poku na poziciji centra za klasu bolji od Koprivice (sto i nije tesko postici) ni slucajno ne znaci da bi on na toj poziciji mogao igrati protiv ozbiljnih igraca. Vidjecemo jos kako ce se on razvijati.
  5. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

To sa neobjavljivanjem potpisa do simfonije je bila jedna od najglupljih ideja u istoriji covjecanstva. Ne vidim razlog zasto se simfonija nije mogla odrzati i da su prije toga javno objavljeni svi igraci (malo li je timova koji prave takve predstave). Pogotovo sto se mjesecima prije pricalo na...
  6. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Mislim (nadam se) da se čeka zvaničan kraj sezone, poslije KLS, pa da se objave Parker i Osetkovski.
  7. Van Der Berg

KK Partizan 2024/2025

Nije ovo uopste bilo loše
  8. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Ja još čekam da klub prvo potvrdi Parkera prije nego što se počnem ložit na Dantea. Koga su Mirote grizle taj se i Parkera boji.
  9. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Nikakve rime ne priznajem dok u njima nije Vesna.
  10. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Pa dobro, i u ONOJ sezoni je samo Lesor bio klasicni mesnati centar. U trenutnom rosteru, ako dodju Parker i Osetkovski i ako se ne budu drogirali, smo vrlo dobro popunjeni na 4vorci, a neki od njih mogu da igraju i 5. Tako je to nekako vecinom i bilo u ovim Zeljkovim timovima Partizana.
  11. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Samo nek Džabari AKO DOĐE prangija kako je znao ove sezone (recimo protiv nas). Naći će se već neko da igra tu nekakvu odbranu.
  12. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Džabari Parker vs Demba Sek. Za FK Partizan je potreban nadnaravni stoicizam koji vrlo malo ko posjeduje pa da se ne upadne u depresiju ili se ne iznervira.
  13. Van Der Berg

Mozda je dobar u odbrambenim zadacima
  14. Van Der Berg

Priznajem, ja sam mislio da cemo dovesti Mbapea, Jamala i Belingema, pa sam sad razocaran. Sta sam ocekivao? Pa, ocekivao sam neku promjenu u odnosu na Gmazuru i njegovu kliku. Ako se nema para ni za sta i ako je plan da se osloni na mlade igrace iz naseg pogona i obnovi omladinska skola, da se...
  15. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Čuvajte rakiju i vino i prištedite jagnjad za okretanje dok klub zvanično ne potvrdi. Poslije Mirote, ne vjerujem više nikom sa tim "vrlo smo blizu potpisa" pa taman i da sam igrač i menadžer to izjave.
  16. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Dobro sad, ne sjećam se da je neko tvrdio da smo sirotinja, samo je bila diskusija da li mi sa top 10 budžetom možemo realno da očekujemo top 10 plasman svake godine, tj. da li je budžet jedino što je bitno. Al voli grobar da potkači brata sa foruma, da li oko budžeta, da li oko nekakvog...
  17. Van Der Berg

34godisnji golman Radničkog, 24godisnji odron iz Černomoreca, i par 29godišnjaka iz prosječnih klubova Danske i Bugarske teško da su zalog za budućnost. Možda za Budućnost.
  18. Van Der Berg

Pa sad, odigrao je 14 utakmica za Viborg prošle sezone, tako da baš i nije standardan. Opet, po tome bi se reklo da je dovoljno koristan da nemaju razloga da se rastaju sa njim, osim ako neće zaraditi na obeštećenju ili mu je ugovor previše jak za ono što pruža. Ni jedno ni drugo nije dobro za...
  19. Van Der Berg

KK Partizan - transferi

Reko sam sebi da se necu loziti na neprovjerene novinarske price, ali sam upravo odlucio da se ipak lozim. Dodje li Dzabari, bice Makedonske lozovace, a mozda se otvori i specijalna flasa kruske koju sam dobio na poklon za specijalne prilike.
  20. Van Der Berg

Istina, ali pripreme su vec pocele i prva Evropska utakmica (a Mijat i Rasim ne tako davno rekose da nam je Evropa kljucna) je za 20 dana. I u toj utakmici smo i inace autsajderi, a pogotovo sa ovakvim sastavom. Moze nam se lako desiti opet da tim kompletiramo kad vec odavno ispadnemo iz Evrope...