Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. FK Partizan 2024/25

Sigurno nece. Boli njih upad nevidjeno, a i svi znamo da su oni supermeni i da poraz nije opcija. Ko ide na rukomet i sutra na kosarku nek se cuva, pacovi su to.
  2. KK Partizan 2024/2025

3. FK Partizan 2024/25

Ne znam da li je ovaj trener dobar, ali djeluje da se igra nije pomakla ni za centimetar. Da li je do kvaliteta igrackog kadra ili do trenera ne znam? Meni ekipa djeluje suvise defanzivno.
  4. KK Partizan 2024/2025

U slucaju da mi budemo 2 a cigani 4, ko u eventualnom finalu ima prednost domaceg terena?
  5. Evroliga 2024/2025

Da igramo 100 egal utakmica svih 100 bi izgubili. Nesto ozbiljno ne stima u ovom timu.
  6. FK Partizan 2024/25

Kad smo vec kod trave, mislim da im je ovo nova, tj od ove godine. E sad sto u Srbiji ne znaju da odrzavaju je druga prica.
  7. Rukometni klub Partizan

A kad shvati da je glup onda vise nije glup.
  8. Evroliga 2024/2025

Ocekivano. Borili su se koliko mogu. Gorak utisak je da smo ovakvih utakmica izgubili 20 u ove 2 sezone.
  9. Rukometni klub Partizan

Ova glupost je jedino uporediva sa majmunskim kricima sa tribine. Jebiga, uvijek se nadje neka usijana glava
  10. Rukometni klub Partizan

Nece se ovo ni igrati. Ispali smo glupi po ko zna koji put.
  11. Evroliga 2024/2025

Koprivica ne moze da brani najnizeg na terenu pri ulazu ×3.
  12. FK Partizan 2024/25

Trener izvukao maksimum iz ekipe. Da bi ih sledeci put dobili treba raditi na fizickoj spremi, svaki put kada smo ih malo pritisli dali smo gol. Takodje, fali i kreativnosti (kad ce taj Zahid). Lojalisti jebo vas predsednik u bulju.
  13. Kup Radivoja Koraća 2025.

Vidim ocaj i danas medju mnogobrojnom grobarijom na ovom dijelu foruma. Sta se brinete, jebacemo ih u plejinu u EL. Hajde mi da napunimo nase sektore sledeci vikend i da im se useremo u zivot, i njima i vodji im. Prastajte za of.
  14. Kup Radivoja Koraća 2025.

Ovi sto najavljuju da cemo nesto uzeti protiv ovih samo da kazem hocemo kurac. Koja je ovo egal utakmica a da smo izgubili protiv ovih 30, 40. Jebu nas pa ne staju, svaki put na isti nacin. Sramota vise.
  15. Evroliga 2024/2025

Dejvis igrac utakmice, nas najkonstantniji igrac, majstor kosarke. Mnogo vazna pobjeda. Do kraja dobijamo kod kuce 3,4 i 2,3 na strani, sto ce biti dovoljno za 6 ili 7 mjesto. Da priznam nisam se ovom nadao, ali momci kidaju.
  16. Evroliga 2024/2025

Pobjeda je vazna. Ocigledno veoma skracena rotacija, valjda ce se ovi vratiti uskoro, a mozda i Pokusevski i Koprivica daju svoj doprinos konacno. Vasington ce da vuce protiv Monaka.
  17. Evroliga 2024/2025

Vodje nikad nece povesti, sto ne znaci da vecina tribine ne skandira. Dogadjalo se i ranije da zaglave zatvor zbog slicnih ispada. Dovoljno je da ne napadaju one koji to rade, a ostatak ce se pobrinuti da se bunt Grobara osjeti na svakoj utakmici.
  18. Evroliga 2024/2025

Eto oni skandiraju svaku utakmicu pa je to relevantno. Pusti ciganska posla.
  19. Evroliga 2024/2025

I ja sam ovo primjetio, taman se namjestilo da cigani imaju pun zadnji napad.
  20. Evroliga 2024/2025

Samoubistvo. Jedna od onih gdje nista ne ulazi i ne ide na nasu stranu. Uvijek nas dobiju na istu foru. Sad cemo da vidimo od cega su napravljeni.