Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. princTejgo

FK Partizan 2025/26

kurcu ovo ne valja
  2. princTejgo

KK Partizan 2024/2025

dodji alene dodji
  3. princTejgo

Evroliga 2024/2025

kk sledeća sezona
  4. princTejgo

Evroliga 2024/2025

ne zaslužujemo ništa
  5. princTejgo

Evroliga 2024/2025

Uf evo hladne glave da ispišem koju. Kakav košmar od utakmice. Došao sam sat i po vremena na ulaz od Arene, kasnio sam 10 minuta na početak utakmice. Najgora organizacija ulaza ikad, bilmezi jedni nesposobni, onakva nervoza i tenzija se ne pamti. Nemoguće je bilo probiti se na sektore na nivo...
  6. princTejgo

KK Partizan 2024/2025

je l igro moneke?
  7. princTejgo

Rukometni klub Partizan

Zna li neko kako do karata? Isplati li se ići s obzirom da su oni domaćini?
  8. princTejgo

Dres Partizana - nekada i sada

“…ta se bolest kod nas zove crno bela boja”
  9. princTejgo

Uprava i marketing

Zamisli da te neki čovek sa strane pita da mu objasniš šta se dešavalo na našoj tribini u zadnjih 30 godina Ovo stvarno nema nigde, ni u jednom klubu na planeti
  10. princTejgo

KK Partizan 2024/2025

https://direktno.rs/sport/kosarka/552580/zeljko-obradovic-partizan-pojacanja.html Šteta…
  11. princTejgo

KK Partizan 2024/2025

Na simfoniji je bila prisutna ljubičasta, a i na parketu će biti dosta ljubičastih detalja
  12. princTejgo

KK Partizan - uprava i marketing

Za sve kojima dugme nije otključano i stoji sivo: pišite na [email protected] i tražite da Vam otključaju, meni su otključali u roku od 2 sata, e sad ne znam hoće li raditi vikendom.
  13. princTejgo

KK Partizan 2024/2025

Na partizan.basketball kad ukucam mejl samo mi iskače ‘something went wrong’
  14. princTejgo

KK Partizan 2024/2025

Eno ga Bertans tamo ispred doma omladine, pomešao sa domom sindikata
  15. princTejgo

Dres Partizana - nekada i sada

Kakav novi font na leđima dresova… u rangu napretka iz kruševca
  16. princTejgo

KK Partizan - transferi

Mene zbog Kabokla Arena neće gledati ove sezone, mrs u tri picke materine, čime je zaslužio da ostane? Čime? Sklanjas Nanelija iz finalne serije i iz kluba zbog kao discipline, a ostavljaš ovu sisicu????? Sramotna odluka, s r a m o t n a
  17. princTejgo

KK Partizan - transferi

Po meni, jako loš potez za kraj prelaznog roka…
  18. princTejgo

KK Partizan - transferi

Pazi kad se ispostavi na kraju da smo sa Monekea spali na Kabokla, tugo moja
  19. princTejgo

KK Partizan - transferi

samo jednu želju imam, da pocrkaju svi insajderi, mrš u tri pičke materine i vi i vaše sage i brejkinzi, jebem vas u usta vas jebem sve kolektivno
  20. princTejgo

KK Partizan - transferi

imaću traume od reči ‘saga’