Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Uprava i marketing

Tacno tako...pored uobicajenog pozdrava koje svi volimo....treba poceti i sa uprava napolje......mrs jebem vas usta...tu jedino Milka nesto radi....ostali mrs...
  2. FK Partizan 2025/26

To bi bilo to od ovog dvomeca......sprzio sam oci...
  3. Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Ja koji sam skeptican uvek i pljujem,sad imam neki osecaj da ce biti ok,ne znam zasto....kao kad su nas svi otpisivali kad je krenula sezona kad je pocinjao Ivic,Ilic,Kezman,Vukic......videcemo.....
  4. KK Partizan 2024/2025

Ja sam gledao samo prvo i nisam imao zeludac za drugo....i dobro je koliko vidim....svi ovi ukljucujuci i ove mlade nemaju mesta u Partizanu bez obzira na godine,nazalost....
  5. Letnji prelazni rok (Radio Mileva 2025.)

Puaca je govno..ali ako ovaj mali vredi bole me k...c.....a Predrag Luka za ono sto je igrao i kako je igrao...kapa dole,to sto je mi to ne gledamo....borio se i to je dovoljno...plus nije bio tutuban,naprotiv.....
  6. KK Partizan 2024/2025

Prvu su nam poklonili...ovaj tim nema muda...
  7. KK Partizan 2024/2025

Sramota za zadnju cetvrtinu i produzetak....sve do jednog...ko picke...
  8. FK Partizan 2024/25

Ako dolazi nov trener koji ceni reci i traziti koga hoce onda je ovo dobro...necu da pljujem dok ne vidim razvoj situacije,sad nema mesta ni za jednu jedinu gresku......
  9. KK Partizan 2024/2025

Sa ovakvom igrom nemamo sta da trazimo u narednim utakmicama....
  10. KK Partizan 2024/2025

A ovaj se slikao da izazove sta? Sazaljenje? Ako je kao nas 'simpatizer' kao sto guraju stalno,najgora govna.su medju nama grobarima.....takozvani realni grobari.....sad moze sa kalinom da baci neku drkicu....
  11. KK Partizan 2024/2025

Al svi kao ovaj je simpatizer Partizana???Pa??? Jel to kao bitno.....kurcio si se...dobio po picki,sad se zali tetka Lepi....mrs...
  12. KK Partizan 2024/2025

Karlika za kapitena!!!
  13. KK Partizan 2024/2025

Koprivica,Nakic,Nikilina...boze me sacuvaj....
  14. FK Partizan 2024/25

Ovo ako je tacno,da mi je otac trener Partizana,nema moju podrsku....sramota!!!
  15. KK Partizan 2024/2025

Igranje u Partizanu zabrevaju muda,zelju,krv......mozes sa gubis,ali sa izguljenim kolenima,a ne kao da te boli kurac....mesta nemaju ovde Ife,Marinkovic,Nakic,Lakic,Dejvis,Nikilina,Balsa,Wash....mislim mogu neki i da ostanu,ali onda imamo ovo sto je trenutno....a ima malo i do trenera jbg.
  16. KK Partizan 2024/2025

Zeljko kaze da se ekipa borila......e jbg imenjace,ja b od borbe ne videh......da se zavrsi ova sezona i videti sta i kako....ova ekipa ima kvalitet al nema muda ni zelje da dobije nikoga do kraja.....mislim na eliminacije....mozemo mi dobiti za sedam dana cigane...al to je samo zavaravanje i...
  17. KK Partizan 2024/2025

Mi nemamo sta da trazimo u doigravanju protiv bilo koga,da se ne lazemo dzabe....
  18. KK Partizan 2024/2025

Nazalost,nije ovde samo igra u pitanju...
  19. FK Partizan 2024/25

Danas posle 100 godina ne zatvaraju jug u 65min...niti blokiraju bulevar posle...kako sve moze sad......pitam ' gospodina' sa motorolom zasto......kaze daj druze mani me.....picke jedne prodane.
  20. FK Partizan 2024/25

Kako kod zvucalo ja sam zadovoljan..nikad porazom ali klinci samo napred...par igraca oterati jer smetaju,decu gurati i jos par iskusnih dovesti o ovi smradovi ce da nam ga duvaju sl put....ovo za Natha je glupost,sad ispada da ga namerno nije uveo....jednostavno se tako namestilo i kraj....ne...