Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. petra011

Uprava i marketing

Uh kako mi je ovo čepljenje uvijeno u ukrasni papir odvratno, bolje igrati i niži rang nego ovo raditi.
  2. petra011

Rukometni klub Partizan

Pobeda dedvojaka!
  3. petra011

Rukometni klub Partizan

evo ako je neko voljan da isprati nase devojke
  4. petra011

KK Partizan - uprava i marketing

Ja sinoc dodao bez problema, cisto da napomenenm da sam to odradio na racunaru ne na telefonu.
  5. petra011

Dres Partizana - nekada i sada

Dve utakmice na JeNeA sa jako velikom brojnoscu sjajna prilika za prodaju dresova a njih jos uvek nema u shopu. To samo nas klub moze... kad vec pominjem shop videh da na stadionu ne radi stari shop vec je postavljen kontejenr shop na platou ispred severa.
  6. petra011

Uprava i marketing

Prvim put u zivotu sam morao da preskacem ogradu da bih usao na stadion a iza sebe imam prilicno godina. Losa organizacija, panduracija koci a da ne pricam o ljudima koji ne znaju da cekiraju kod na ceslju za ulaz.
  7. petra011

Partizan i mediji

https://oko.rts.rs/sport/5086733/porodicna-vezanost-za-partizan-braca-ocevi-i-sinovi-u-fudbalskom-crno-belom-dresu-.html nadam se da nisam omasio temu, ako jesam prebacite na odgovarajucu
  8. petra011

Ragbi klub Partizan

Nas brat Cobe tetovazer, velika grobarska njuska je radio dres ako se ne varam.
  9. petra011

Rukometni klub Partizan

Evo i linka za prenos
  10. petra011

Rukometni klub Partizan

Dodje Mandic na celo kluba umesto Perkunica pa bolje nismo ni zasluzili.
  11. petra011

Rukometni klub Partizan

i RTV1
  12. petra011

Rukometni klub Partizan

Jel ovo Zeka omasi sedmerac?
  13. petra011

Rukometni klub Partizan

Izgleda sedmerci.
  14. petra011

ruzno i tuzno!
  15. petra011

Rukometni klub Partizan

AEK izvukosmo!
  16. petra011

Rukometni klub Partizan

Bruka i sramota!
  17. petra011

FK Partizan 2024/25

delim misljenje i mnogo mi je krivo sto juce nisamo mogao da dodjem na utakmicu
  18. petra011

Rukometni klub Partizan

Dajte neki link za rukomet!
  19. petra011

https://vreme.com/vesti/kako-kk-partizan-maltretira-vlasnike-sezonskih-karata/
  20. petra011

Da li je neko od vas dobio na adresu (plastiku) sezonsku za KK na kucnu adresu? Mene nije do sada niko kontaktirao.