Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Brka

KK Partizan - uprava i marketing

Ti iz NBA što dolaze mogu da im poručim da se teraju u tri lepe i da odjebu iz Evrope.... to što oni nude to nije sport.
  2. Brka

Ovom nemaču pojma penjakuracpalacroji treba jasno staviti do znanja da nije dobrodošao.
  3. Brka

Meni je na primer utisak da smo mi večeras izgubili ali jbg. svako ima neku svoju utakmicu..
  4. Brka

Euroleague 2025/26

Velika sramota, od "naših" igrača mi se povraća.
  5. Brka

A jel bilo uopšte treninga, juče, ima li danas, jel se uigravaju akcije, jel niko ne maltretira i ne viče na "naše" igrače, kada će UO? Igrači su inače po meni najveća sramota u istoriji košarkaškog kluba. To treba da piše ispod njihove fotografije ova ekipa je uspela da dovede Željka Obradovića...
  6. Brka

OM mrš u PM!
  7. Brka

Cigani da igraju finale????? Bila bi epska pravda da se uskoro presele u kup lilijane ronketi. A Željko da osvoji bar 15 titula.
  8. Brka

Pa i jeste bio na ivici suza... Samo neka on ostane u KKP sve drugo ćemo lako.
  9. Brka

KK Partizan - transferi

Ja ne bi dao Džabari Parkera onom fićfiriću i zalizanom govnetu koji se pali da zna nešto o košarci paskvalu. Ne bi ga pustio kod njih nazad pa makar igrao tri puta gore nego do sada. Sećam se vrlo dobro kako se ponašao na čuvenoj utakmici 2010. kada je tražio da mu izmisle koš. Govno jedno...
  10. Brka

FK Partizan 2025/26

Velika sramota, posle evropskih kvalifikacija najvažnija utakmica ove jeseni i lagan poraz od drugoligaša. Baš velika sramota.
  11. Brka

Euroleague 2025/26

Ti si apsolutno u pravu i ovaj moj post napisan je iz nekog besa posle utakmice. To je jedna stvar. Druga stvar je što je NBA ligu i način na koji se tamo igra i ponaša ne smatram sportom nego jednim šarlatanstvom i cirkusom. Nažalost Evroliga sve više podseća na NBA i još me eto ljubav prema...
  12. Brka

Euroleague 2025/26

Evropska košarka je otišla u kurac i sada svakakvi smećari mogu da te rasture na čelu sa ovim čupavcem koji bi da se pokaže pred Željkom pa da pređe u veliki klub. Nema ništa od toga čupavi igraćeš i dalje za ovog cirkuzanta u patikama koji je bio oslobođen od fizičkog a sada glumi trenera. I...
  13. Brka

Euroleague 2025/26

Imamo li mi pravo da tražimo čelendž za onaj peti "faul" Parkera
  14. Brka

I opet na YouTube i na part+ nikakav materijal iz Dubajia, npr na sportskoj centrali ima 20 i nešto minuta materijala. E to su razlozi zbog kojih ću ja otkazati taj part+. Hteo sam da plaćam i 10 evra pretplatu ali da imam šta i da pogledam. Ovako sasvim je isto da li podkast sa Pokuševskim...
  15. Brka

Ovo apsolutno nije šal Partizana!
  16. Brka

KK Partizan 2025/26

I ja zbog toga pizdim, juče Media Day, danas stigao Murinen, part+ i YouTube ništa. Sve se plašim da ti NBA klubovi koje je pominjao Ostoja nemaju danima ništa novo. I koji će nam đavo ta klupska televizija koju treba da plaćamo ako ćemo da jurimo materijal po sportalima i mozzartima.
  17. Brka

U danu u kome potpiše igrača na tri godine Ostoja kaže da ne može da ponudi ugovor Željku pošto mu ističe mandat. Šta reći. Uzeo sam part+ i zaista smatram da je glupo da na dan kada je održan media day nemamo nikakav sadržaj o tome na platformi koju plaćamo.
  18. Brka

KK Partizan 2025/26

I ja ostajem sigurno na part+ samo bi bilo lepo da znamo kakav nas sadržaj očekuje tamo u narednom periodu.
  19. Brka

FK Partizan 2025/26

Cigani neće da naprave nijedan kiks, da bi napravili kiks prvo taj neko ko igra protiv njih treba da želi da ih pobedi.... pa onda sve drugo što prati našu ligu. A tri kiksa oni ne naprave za tri sezone. U kikseve ne računam trgovanje bodovima kada je prvenstvo rešeno.
  20. Brka

FK Partizan 2025/26

Ja niti gazim po Željku niti po ovoj našoj deci, a najveća sramota je diviti se i veličati ove ciganske teletabise, koji su večeras pokazali simuliranje, provociranje i valjanje po terenu.