Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. wolf77

FK Partizan 2024/25

Ljudi, izvinjavam se što pišem ovde, ali da li se nekom desilo takođe da mu nije stigao prilog za PDF ulaznice uz povratni mejl od Ticketline-a? Na prste mogu da nabrojim utakmice FKP za koje sam online kupovao ulaznice pa mi se ovo prvi put dešava..Zna li neko rešenje?
  2. wolf77

FK Partizan 2024/25

S obzirom da je Tomislav Karadžić najavio sledeću nedelju i promene u upravi, a svi mediji pišu da Savo dolazi tek u ponedeljak, nadajmo se da sa njim dolaze i nova lica na vrhu
  3. wolf77

ПАОК

Solidno odigrao PAOK, daj Bože da se Čalov što pre prilagodi, još i Bakajoko i Koli da uđu u ritam.. Nego, ko je ovaj komentator sa SK? Šuka gluposti kao niko, ne vidi očima da je nepravedno poništen gol Živkovića ali zato priča kako se treba poništiti gol Kamare.. Ne zna se u ovoj državi ko je...
  4. wolf77

ПАОК

Ima li neko informaciju povodom glasina o dolasku Ivića?
  5. wolf77

Uprava i marketing

Svakako većih lopova od Vazure i njegovih kumova nema
  6. wolf77

KK Partizan - uprava napolje!!!

Ovo je neverovatno, nisam ni kliknuo na odaberi kartu i već im je pao sajt
  7. wolf77

ПАОК

Da, ustaše su tražile da se ukloni naravno
  8. wolf77

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Igraju i oni protiv Olimpije u gostima,i to bez Fakua i Vildoze zbog pravila o registraciji..Samo opušteno,Željko zna zbog čega je došao a on je čovek kome ću uvek verovati pa čak i da izgubimo derbi u ponedeljak..AJMO MI BRE
  9. wolf77

Partizan i mediji

Ljudi moji, pamtite ovo dok ne dođe dan da srušimo ove cirkuzante i pajace,pogotovo vi koji ste mladi
  10. wolf77

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Onaj ko bude zviždao Andrei-gori je od samih roma i slobodno može da im se pridruži..
  11. wolf77

ПАОК

Idemooo breee trpaj Olimpijakos
  12. wolf77

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Ljudi kakva smo mi samo veličina od kluba,pa koliko je samo grobara iz Makedonije samo došlo da podrži momke,svaka im čast.Znas da si veliki klub kad toliko navijača okupiš na gostovanju u Skoplju.Ajmo mi⚫️⚪️
  13. wolf77

FK Partizan 2022/23.

Šta reci za štopere,ne znaš ko će više kikseva imati sutra...ostaje nada da će Sveta imati odličan derbi(ako je istina da igramo sa 3 stopera)kao na prvom derbiju Stanoja u 2020.A ovog Jovića kad vidim na terenu dođe mi da se bacim sa mosta,Petković 1000 puta bolje rešenje.Natha ako ne stavi u...
  14. wolf77

FK Partizan 2022/23.

Večna ti slava Milutine Šoškiću, u njegovu čast dobiti cigojlere u sredu..
  15. wolf77

FK Partizan 2022/23.

Jel se meni to čini ili je Arena Sport opet pustila neki snimak navijanja sa YouTube-a da se ne bi opet čulo skandiranje?
  16. wolf77

Uprava i marketing

Poneti jaja i samo gadjati jajare iz uprave, i takodje skupiti ona jaja dole pa ako treba i obracunati se sa njima.Dosta je bilo sada stvarno, a ako gospoda sa juga konacno nesto ne urade nego samo krenu da pevaju onda ce konacno dokazati ko su i sta su. Ende.
  17. wolf77

FK Partizan 2022/23.

Ljudi moji,da li ćemo ovo i dalje da trpimo ili ćemo da postupamo gore nego navijaci Olimpije iz Ljubljane pre par dana?6 godina nećemo videti titulu,a 90% naših navijača ćute i veruju u bajke da ćemo osvojiti titulu...Gledajte ko nam je u upravi,otac troje dece,kriminalac Vazura,trener koji je...
  18. wolf77

KK Partizan - transferi

Zna Zeljko sta radi, samo polako :)