Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Резултати претраге

1. 1970

Euroleague 2025/26

https://www.instagram.com/stories/ilkemma/3780531641270171822?utm_source=ig_story_item_share&igsh=b3pieTI0ampuNnBh
  2. 1970

Euroleague 2025/26

Ako dobijemo i derbi definitvno je spremna nova limarova frakcija Grobari 2017
  3. 1970

KK Partizan - uprava napolje!!!

“Tresla se gora rodio se miš” Ok je da se prestane sa zvizducima igračima ali.. Brzo smo zaboravili i limara.. i zvalu.. Ova generacija Partizana nijednu radost mi ne može donijeti dokle god bude nosila ovaj dres.
  4. 1970

Ja bas mislim drugačije, presrećan sam ako je istina da je odbio. Treba se fokusirati na to da limar ode iz kluba i da se steknu uslovi da u Partizan mogu da se vrate legende Partizana. Prvi korak- limar out.. rezultati su u drugom planu.
  5. 1970

Igračima treba da se zviždi dok izlaze na teren, na predstavljanju i svaki posjed! Kapiten izjavio da “znate na cijoj smo mi strani” .. vidim.. zasto onda ne stanete uz trenera kao igrači maccabi-ja? Em ga izbusili em se foliraju.. Zviždanje non stop igračima, napusavanje limara i zvalavog...
  6. 1970

Opet ćemo praviti doček iz Atine za najvećeg! Samo da limar ode.. zato svi na trening!
  7. 1970

Euroleague 2025/26

Ocekivan poraz, iako los pristup i igra u prvom pol. Ovo smo mogli dobiti sa 6-7 raspoloženih igrača, a to veceras nije bio slučaj, ne treba praviti dramu zbog poraza u Madridu. Realno od kako smo se vratili nikad nismo imali ovakav start u EL .. Baskonia i onda Pariz u areni, očekujem da...
  8. 1970

KK Partizan - transferi

9. 1970

FK Partizan 2025/26

Naklon do poda i za igrače i za trenera, ne pamtim ovakav Partizan poslednjih 10 godina.. U kakvom stanju se nalazim trenutno ne želim nikome.. a kako je tek ovim momcima.. Zato se nadam da će biti barem 10-15 hiljada konstatno jer momci to zaslužuju! Trebamo biti ponosni na ove momke i ovog...
  10. 1970

FK Partizan 2025/26

Sudija nas unakazio..prvo nisam vjerovao da će ga uopšte zvati iz VAR-a , a drugo daće dati penal! Koja sramota jebem ti fudbal! Pored svega bolji smo od ovih i imaćemo šansu i tamo.. podrška ovoj ekipi! Glava gore! Šteta i zbog dvije šanse na 0-0 , Demba pa Vukotić!
  11. 1970

FK Partizan 2025/26

Bravo momci breee!! Roganović klasa! Ponekad davimo loptu i umjesto šansa za nas, otvaramo kontru njima. Najveći problem je bio kad je Ugrešić morao da organizuje igru, momak je top igrač i za vece standarde ali ako ga pustiš da uzima drugu loptu i da se ubacuje, uvijek udje u šansu. Trifunovic...
  12. 1970

FK Partizan 2025/26

Najteži korak je pred nama po meni (Škoti) .. kad pogledamo ostale ekipe ovo je playoff prije playoff-a .. dobro bi bilo kad bi nam se Zahid vratio barem za revanš.
  13. 1970

FK Partizan 2025/26

Kakvo uživanje! Svaka čast svima, odlična utakmica i igra sve bolja i bolja! Idemo dalje!!!
  14. 1970

FK Partizan 2025/26

Igrati sa klincima ne mora da znaci da je loše, jer neki imaju kvalitet i mogu da isplivaju (dragojević , ugrešić , oba kostića , roganović) problem je sto uz te klince nemaš iskusne igrače koji prave razliku, ili ih imaš malo. Npr. Pozadi milovanović je sasvim ok ovo do sad, ali trebao si...
  15. 1970

KK Partizan - transferi

https://x.com/MalakaiIV/status/1948743762068275453 Neki španski Insajder sto orati evropsku košarku tvrdi da je done deal i da će ozvanicenje uskoro.
  16. 1970

KK Partizan - transferi

Mnogo mnogo dobar potpis bi ovo bio.. MVP g league 24-25.. poslije Miltona ako dodje i ovaj uz dobru peticu “the sky is the limit”
  17. 1970

FK Partizan 2025/26

Cestitke momcima!! Dobra utakmica i ono sto me najviše iznenadilo za godine koje imaju, veoma zrela! Roganović , Vukotić i Kostić odlični! Kad bi nekako uspjeli da prodamo Kalulu-a i da dovedemo zamjenu i jednog iskusnog stopera ovaj tim bi mogao da bude zajeban za sve u LK.. ali dobro, važno je...
  18. 1970

FK Partizan 2025/26

Opet se pokazalo da Kostić treba prije nego Milosevic, a plus nas igrač.. pa i Jovanovic bi mi igrao prije nego Milosevic. Dosta muke jer je očigledno da nema puno kvaliteta i sigurno dok se ne vrate Zahid i Zubairu biće još teze davati golove. Ako je tacna vijest da nam daju 1.500.000€ za...
  19. 1970

FK Partizan 2025/26

Šteta, mogli smo i proci.. ali mislim da je utakmica izgubljena u prelaznom roku. Ne mogu da vjerujem da nisu u stanju da dovedu 3-4 kvalitetna stranca (stoper, lijevi bek, krilo i špic) Momci su se borili i tu se nema sta zamjeriti, ali se vidi da fali kvaliteta. Golman uz Dembu Seck-a možda i...
  20. 1970

KK Partizan - transferi

Slukas —> Pao