Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Резултати претраге

1. Sony PFC

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Sale Stanojevic novi trener turskog Karagumruka.. Trenutno su poslednji na tabeli. Srecno Stanoju, da izbori opstanak. Drago mi je da radi ponovo. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/aleksandar-stanojevic-se-vratio-na-klupu-opet-ce-raditi-u-turskoj/532009
  2. Sony PFC

FK Partizan 2025/26

Neki igraci iz omladinske selekcije odbili da potpisu ugovore zbog slucaja Jovanovic: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/ozbiljne-razmere-slucaja-jovanovic-trojica-talenata-odbila-da-potpisu-ugovore-sa-partizanom/531978
  3. Sony PFC

Rukometni klub Partizan

Juce je odrzan zrijeb za Kup ove sezone. Sad sam odgledao na jutjubu jer u pisanoj formi ne mogu da nadjem. Uglavnom, u cetvrtfinalu gostujemo pobjedniku para: Slavija-Vranje, a u polufinalu slijedi vec po kosturu Vojvodina. Nisam samo shvatio ko bi tada bio domacin. Bar sam tako zakljucio na...
  4. Sony PFC

Rukometni klub Partizan

Micic naknadno pozvan od strane Gonzalesa na EP. Nadam se da nasa 4 igraca nece puno igrati zbog ne daj Boze povreda.
  5. Sony PFC

Rukometni klub Partizan

B92 pise da smo za sl.sezonu dogovorili prelazak reprezentativca Aljose Damjanovica iz Metaloplastike. Sapcani bi u tom slucaju dobili i obestecenje s obzirom da ima vazeci ugovor sa njima. https://www.b92.net/sport/rukomet/vesti/193421/aljosa-damjanovic-ide-u-partizan/vest
  6. Sony PFC

Futsal klub Partizan

Ekonomist dobio, finale u nedelju od 18:20h u SRC Vozdovac. Prilika za prvi trofej naseg futsal kluba.
  7. Sony PFC

Odbojkaški klub Partizan

Velika pobjeda odbojkasa u Kragujevcu. 2-3. Vodili smo 0-2, potom sa 26-24 izgubili naredna dva (u cetvrtom imali 2 vezane mec lopte na 24-22), da bi na kraju ipak ostali pribrani, nismo psihicki potonuli. Naprotiv: peti set 15-5. Proradio blok a i kontra. Rutinski. 2 vazna i velika boda, iako...
  8. Sony PFC

KK Partizan 2025/26

Najveca tragedija je sto je tek decembar, sto je jos 6 mjeseci sezone i sto neki igraci imaju ugovor i do 2027. Mada, izgubio sam svaki osjecaj pripadnosti i poistovjecivanja sa ovim klubom nakon one konferencije OM i ZP kao i izjava i ponasanja par igraca. Odvratni su mi kao da su igraci...
  9. Sony PFC

Uprava i marketing

Ima i toga, ostali su se sakrili. Mada, ne bi me cudilo da je naredba takva da on ide. Cisto da bude ukus jos gorci za nas. Bolje bi podnijeli da sve to radi npr Ljajic koji je politicar pa negdje i ocekujes to od takvih ljudi. Ovako kad radi to fudbalska legenda - negativni utisak je jos veci...
  10. Sony PFC

Uprava i marketing

Da, rekao da mu vjeruje. Na pitanje o igri bez napadaca neko vece odgovorio otprilike kako su svi bili krivi i da je eto, vjerovatno trener mozda napravio losu procjenu. Ma, klasicna demagogija kao i vecina njegovih javnih izlaganja. Kritikovao klince iz omladinske skole sto su se bunili zbog...
  11. Sony PFC

Futsal klub Partizan

Cestitke ekipi. Kad je finale?
  12. Sony PFC

FK Partizan 2025/26

Bez trcanja, bez zalaganja, ocigledno mora licenca ovako da se dobije. Bruka i sramota!
  13. Sony PFC

ŽKK Partizan

Ubjedljiva pobjeda kosarkasica nad ekipom Orlovi. Rezultat: 104-40.
  14. Sony PFC

Partizan i mediji

Da li se zna zasto Saranovic vise ne vodi emisiju "nismo od juce" na klupskom jutjub kanalu? Vidim da vec odredjeni period to radi Pivljanin (novinar sport kluba).
  15. Sony PFC

FK Partizan 2025/26

Da prvo dobijemo filijalu sledeci vikend, pa u pauzi da budemo sto manje oslsbljeni. Prodaja nekog je neminovna a vjerovatno se ne smijemo adekvatno pojacati. Makar da posjeta ovaj put bude ipak znacajno veca nego 2022 i 2024. Ako nas kradu, neka kradu u uzavreloj atmosferi i pred masom. Mada...
  16. Sony PFC

KK Partizan - uprava napolje!!!

Ja sam u petak gledao i radovao se vise zbog toga ko je bio protivnik nego sto smo dobili. Radovao se jesam ali zbog toga posle utakmice. Otet klub, otjeran Zeljko, a ovo pljuvanje danas i po nama i njemu + nekim igracima + laganje o Ocokoljicu kako mu se ne ostaje i kako je dugo tu mi tako daje...
  17. Sony PFC

KK Partizan - uprava napolje!!!

Odvratne 2 osobe danas na kzs kojima ni ime sad ne mogu da pomenem. Znaci toliko mi je bilo lose, pocelo i srce da me ziga od nervoze zbog svega a pogotovo onog skeca sa Radom na kraju. Pobogu, kako oni planiraju vise doci na utakmicu? Ili je bijes kod Grobara 3 dana trajanja?
  18. Sony PFC

ŽKK Partizan

Nase djevojke savladale su ekipu Radivoj Korac rezultatom 66-48. Deveta pobjeda ZKKP, bravo!
  19. Sony PFC

Odbojkaški klub Partizan

Novi poraz odbojkasa od Vojvodine, 3-1. Poveli smo, u 3.setu izgubili na razliku 26-24. Sledeceg petka igramo derbi sa ciganmalom u 18h. Mi smo domacini.
  20. Sony PFC

Futsal klub Partizan

Partizan futsal - Leskovac 11-2. Stabilno i dominantno, bravo momci!