Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Резултати претраге

1. FK Partizan 2025/26

Izgleda da nije do golmana...
  2. FK Partizan 2025/26

Ova ekipa + Milošević je ne tako davno igrala dopadljiv fudbal koji sam jedva čekao da gledam svako kolo. Ali nate delija Blagoje i ti fazoni... Ne znam kako sačuvati oči do kraja sezone. Pad forme kod svih mladih igrača bez izuzetaka je vidljiv. Mada kad malo bolje razmislim na šta bi ličio i...
  3. FK Partizan 2025/26

Genocid je izvršen nad igrom. Dugo nisam imao ovako neprijatno iskustvo dok gledam Partizan. A Bogdan Kostić bi trebao na hlađenje posle ovakve igre.
  4. Zimski prelazni rok 25/26

Kakav je status Owusua? Ako se ne varam on ima jak ugovor a ne računa se na njega.
  5. Euroleague 2025/26

Ajde što Dilan neće igrati, veći je problem što će zbog toga možda Parker ponovo na teren...A taman mu je nađena perfektna uloga u timu.
  6. FK Partizan 2025/26

Dva slučajna gola i tri boda. Jedno od najgorih poluvremena koje sam gledao je današnje drugo. Janković koji igra zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog, krilo, beka još samo na gol da ga stave. Trener se pita koliko i ja. Kaže mu se ko mora da igra, ko ne smije da igra, a ko mora da igra svih 90...
  7. Zimski prelazni rok 25/26

Karabeljov je igrač od koga nisam ništa očekivao a pokazao se kao najbolji zadnji vezni posle Belića. I za takvog igrača samo 100k a jednog Milana Lazarevića smo platili 80k ili tek slučaj Nikole Milića za čiji transfer je dato 500k...
  8. Zimski prelazni rok 25/26

Čekajte ljudi ja sam tek sad saznao da je Zdjelar potpisao samo na 6 mjeseci?! Znači taman kad uđe u formu da nas napusti pred nikad važnije evropske kvalifikacije... Saša je u godinama kad treba da igra napolju a ne u ovakvom Partizanu sa ovakvim platama. Pri tom je upitno koliko mi više...
  9. FK Partizan 2025/26

Milan Vukotić je igrač koji je bio nacrtan za prodaju u ovom prelaznom roku. Posle mjesec-dva dana vrhunske igre na početku sezone on je dostigao peak forme u dosadašnjoj karijeri. Od tada igra sve lošije i lošije. Pri tom on nije klinac nego igrač od 23 godine. Vrijednost mu je 3,5 a realno se...
  10. FK Partizan 2025/26

Mi smo poslednjih 20-25 minuta bili na terenu sa četvoricom igrača koji faktički debituju u seniorskom fudbalu (Teleoptik ne računam): Janković do ove utakmice je imao nekih 330 minuta u prvom timu Partizana, Petrović 0minuta ili tako nešto, Leković 0minuta Ninić 0 minuta Na to dodati ultra...
  11. Euroleague 2025/26

Moja najveća želja kada je ovaj tim košarkaša Partitzana u pitanju je da Lakić ostane još dugo godina naš igrač i kapiten. Njegova borbenost je zarazna a on i Kalates kad pritisnu to je melem za Oči. Bravo Laki! Džekiri igra iznad mojih očekivanja u El i evo dokaza da se centar može naći za...