Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Резултати претраге

1. umislimamojim

KK Partizan - uprava napolje!!!

Pritom na kraju mi niko kartu nije ni tražio, a čak su i onaj metal detektor sklonili. NEBULOZA
  2. umislimamojim

a do sada nije bio...budalaština...možda je hteo da sreže troškove i da ima manje redara, manje murije za taj jedan ulaz...nebulozno zvuči ali ne umem da objasnim drugačije... nadam se da sl.četvrtak vraća kao prošle sezone
  3. umislimamojim

Mene zanima zašto? Šta su dobili time? Kisnemo i guramo se kao indijanci 45minuta, kornjače guraju... Nije problem kiša, problem je odnos. Ako neko zna zašto je zatvoren zapad neka javi
  4. umislimamojim

Ali zasto je zatvoren zapad za ulaz grobara kada je opet kop na zapadu. Pakao su napravili sa tim
  5. umislimamojim

cuj sledece nedelje...sve posle utorka je kriminal jer je prva kuci 02.10. / četvrtak...mada mi već miriše deljenje na dan utakmice i potpuni haos
  6. umislimamojim

FK Partizan 2025/26

I ne postoji takva magija, kažu spikeri sa radija! :pfc:
  7. umislimamojim

gle brate, sve je to lepo i zna se da nikad nismo bili navijaci rezultata ali mora da se zna kada je dosta-ne treba to zloupotrebljavati. Što je mnogo, mnogo je. Stvarno preteruju. A posle kad se kritikuju, onda ''a brate sto si takav?'' Takav sam jer imamo jako skup roster, takav sam jer su...
  8. umislimamojim

jel moze neko da podeli cene novih sezonskih? posto cujem da je procurelo.. i sam sam dobio neku sliku sa cenama, ali cene su takve da se nadam da je podvala
  9. umislimamojim

FK Partizan 2025/26

SAMO NAPRED PARTIZAN
  10. umislimamojim

FK Partizan 2025/26

SVAKA NAM CAST, GROBARIJO! samo još vise treba voleti Partizan!
  11. umislimamojim

KK Partizan 2024/2025

E bravo to i mene zanima...kalendar evrolige ocekujem u prvoj polovini jula, tako je bilo prošle godine (čak se automatski integrisao u kalendar telefona). I to samo za utakmice Partizana, sto je bilo bas zgodno. Iskreno se ne secam kako sam to uradio, ako uspem i ove godine javljam
  12. umislimamojim

KK Partizan 2024/2025

ja sam siguran da u cetvrtak dobijamo, a veceras ce biti cupavo...da oderemo grla i dlanove svi,svi!
  13. umislimamojim

KK Partizan 2024/2025

veceras ce biti jako tvrdo i ocekujem najruzniju kosarku u dosadasnjoj seriji...da ih slomimo veceras i u cetvrtak dovrsimo!! NAPRED PARTIZAN!!!
  14. umislimamojim

Evroliga 2024/2025

PUTA MADREEEEE SERHIOOOOO
  15. umislimamojim

Evroliga 2024/2025

Brate ova barsa je slabija od bilo koje smo imali ispred sebe....SAMO FOKUS SAMO TVRDO i dobijamo- a ako se ucavimo onda ko nas jebe. OoooOoo MI ZA TEBE ŽIVIMO!!!!
  16. umislimamojim

bolje cekaj grobari butik da krene online...mnogo bolje i kvalitetnije stvari....uskoro dižu sajt
  17. umislimamojim

Evroliga 2024/2025

brate znas koliko sam se smorio kad sam skontao da je sreda.
  18. umislimamojim

Evroliga 2024/2025

Ljudi, karamo puta barsu manjana! nebitno ko im igra, nama igra partizan!!!
  19. umislimamojim

KK Partizan 2024/2025

Ne znam u koju temu da ubacim ali da pohvalim novi/stari butik! Brdo stvari svega i svacega! NAPRED PARTIZAN!
  20. umislimamojim

Evroliga 2024/2025

Znamo li mi ko je dobio na kraju ili su iskulirali???