Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

Резултати претраге

1. pfc__

Euroleague 2025/26

Jedna od najemotivnijih utakmica, sigurno. Raspadao sam se citavo prvo poluvrijeme, a mogu samo zamisliti kako je bilo ljudima koji su bili u areni. Steta sto rezultatom nismo mogli ispratiti generala kako dolikuje, ali nije bilo ni za ocekivati vise, pogotovo sa jednim i po centrom, izmedju...
  2. pfc__

Dule Vujošević

3. pfc__

Euroleague 2025/26

Kako je danas ovaj rezultat bio nebitan...
  4. pfc__

Dule Vujošević

5. pfc__

Dule Vujošević

Kako me pogodilo ovo, ne mogu se sastaviti od jutros...
  6. pfc__

Dule Vujošević

Sok... pocivaj u miru dobri nas Dule!
  7. pfc__

Euroleague 2025/26

E ovo je pobjeda koja se cekala! Bravo momci!!
  8. pfc__

Euroleague 2025/26

Danasnja pobjeda bi bila 10 puta vrijednija od ove serije 5:0 u martu...
  9. pfc__

Euroleague 2025/26

MVP, MVP...
  10. pfc__

KK Partizan - uprava napolje!!!

Cisto sumnjam da je ovo drugo istina. Nismo toliko maloumni, valjda.
  11. pfc__

Jebem li mu sve, zgadio mi se, ne mogu ga ocima smisliti! Imam osjecaj da bih lakse podnio Covica na mjestu predsjednika nego ovu bitangu.
  12. pfc__

Cime se sluzi ostoja, sve mu jebem limarsko posumljeno smrdljivo!!! Pogeldajte sta objavljuje majmuncina preko svog portala. Najveci poraz nas navijaca ce biti ako ta stoka doceka pocetak sezone na vrhu naseg kluba!!! Ja sumnjam u autenticnost snimka, jer po sadrzaju pitanja i odgovora, koji...
  13. pfc__

Euroleague 2025/26

Partizan sa Karlikom 8-3... a 6-17 bez Karlika u EL ove sezone
  14. pfc__

Euroleague 2025/26

15. pfc__

Euroleague 2025/26

Penjeroja ubo petorku i rotira max 1-2 igraca :D Bravo crno beli!
  16. pfc__

Euroleague 2025/26

Dolazi on sigurno. Nas novi sportski direktor je njegov menadzer, a i limar nece propustiti sansu da se malo slihta navijacima. A Zofri zasluzuje da dodje u svakom slucaju i zavrsi karijeru u svom klubu. I produzili smo jednog igraca kako cujem, al' da ne jedem govna sa insajderisanjem...:shal
  17. pfc__

Euroleague 2025/26

Dovoljno bi bilo za Aba ako je moguce, za pocetak... znam da ne moze EL.
  18. pfc__

Euroleague 2025/26

Najbitnije :D Mi bez energije, al' mozda i ocekivano s obzirom koliko su meceva odigrali u zadnjih par dana. Pise se pobjeda... Lovernja treba potpisati ako ima sanse, treba nam jos jedan centar.
  19. pfc__

KK Partizan 2025/26

Bolje nego sto sam ocekivao s obzirom na nasu rotaciju, uz totalno odsutnog Bongu veceras. Ove je usrao sut u jednom trenutku i to je to. Trener je takodje imao nekoliko taktickih gresaka, ali ok... popravicemo ovo kad im se poseremo u EL :)