Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. KK Partizan - uprava napolje!!!

Željko je rekao i više nego dovoljno i srećom nije ispunio slutnje da će se u obraćanju više-manje zahvaliti navijačima, već je u tih 20 minuta sažeo sve saboterske poteze i okolnosti koje su ga snašle i sa kojima se stojički borio sve dok nije odlučio da je vreme da razdrma (pre svega)...
  2. Euroleague 2025/26

Konačno neko da se izdvoji iz lavine kriticizma i pesimizma. 3/4 vrlo smislene, strpljive, planske igre, sa zalaganjem u odbrani. Komentari su kao da smo bili kompletni, a ne bez praktično i jednog pleja. Želimir utučen i pre, a kamoli posle utakmice, svestan u kom sastavu treba igrati...
  3. Uprava i marketing

Pre svega, pozdrav svoj grobarskoj braći. Ovo je moj prvi upis na forumu nakon dugog nagovaranja drugara da se registrujem i posle nekog vremena i javila se potreba u meni da negde ostavim trag i podelim svoj stav i pogled na Partizan danas. Moj staž na stadionu nije dugačak, aktivno sam u...