Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. zzzz

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Ova tema ide ka tome da promeni naziv u Nekada ste bili grobari, a sad ste govnari postali. Sve više i više kandidata
  2. zzzz

Uprava i marketing

Čekaj, Milan Aleksić je bar po TM 15.9.2023. prešao u Radnički Kg. Stanojević je bio trener do maja 2022. Pa je posle bio od jula 2024. Kakve ima veze sa njegovim odlaskom, trebalo sa 16 godina da ga priključi prvom timu?
  3. zzzz

Dule Vujošević

limaru na čast, kad bi je imao. Svakako, porodica je sigurno bila upoznata ko će imati reč. I ako su oni dozvolili, ko smo mi da nešto kenjamo. I mi smo se na Duleta "popišali" 100 puta kad nismo iza njega stali bezrezervno. I imaćemo još 100 prilika da dokažemo da li smo ga vredni. Manje priče...
  4. zzzz

Dule Vujošević

Učitelj, vođa, uvek prvi, uvek ispred svih. Teško je objasniti nekome ko nije imao čast da bude njegov savremenik koliko nam je značio. Učinio nam je detinjstvo i mladost srećnim. Gledale su se i iščekivale utakmice kkp, ali nekad još više i njegove disertacije na konferencijama nakon njih...
  5. zzzz

KK Partizan - uprava napolje!!!

Učitelj, vođa, uvek prvi, uvek ispred svih. Teško je objasniti nekome ko nije imao čast da bude njegov savremenik koliko nam je značio. Učinio nam je detinjstvo i mladost srećnim. Gledale su se i iščekivale utakmice kkp, ali nekad još više i njegove disertacije na konferencijama nakon njih...
  6. zzzz

FK Partizan 2025/26

Konkurencija im je ipak prejaka. Tako da i pored svih pizdarija koja prave, od vv i satrapa mogu da budu gori samo ako ugase klub ili nesto slično. Drugo je što su očekivanja bila velika, a rezultat za sada preskroman.
  7. zzzz

FK Partizan 2025/26

Mislim da se čovek sprdao sa Becanovicem :D ali nije daleko od istine
  8. zzzz

FK Partizan 2025/26

Jbm ti, unuci naših igrača će na ostavinskim raspravama nasleđivati potraživanja od pfc.
  9. zzzz

FK Partizan 2025/26

Pa nema nam više ni Dragiše na forumu da najavljuje prvo mesto, a ne da iole ozbiljan čovek prodaje bajke i ispada smešan u javnosti i pred sobom?
  10. zzzz

Euroleague 2025/26

Nekome su neki postovi i ljudi dosadni, drugima su drugi postovi dosadni i indikativni. Meni su npr. baš zanimljivi postovi +concatenate('bravo momci i Penjaroja', 'bla bla bla'). Ili ono kad krene simultanka, pa jedan lik izbaci 15 postova iste sadržine u jednom danu da bi svakom odgovorio.
  11. zzzz

KK Partizan 2025/26

Bilo bi lepo da mormonska superprevara ode i da se ne ljubimo, ali u najboljem slučaju će to da bude do kraja sezone, jedino da ode na liposukciju.
  12. zzzz

Kup Radivoj Korać 2026

Spominjanje F4 je bila jasna i perfidna aluzija na Željkovo neznanje u sklapanju rostera. Pa iako Željko za sve ove godine nijednom nije spomenuo F4, antiderviši su uparili ambicije forumaša sa Željkovim neispunjenjem istih i dodali jos jednu recku u ne znam čime izazvanoj pojačanoj kampanji...
  13. zzzz

Euroleague 2025/26

Boze me sačuvaj.
  14. zzzz

FK Partizan 2025/26

@njakvi Iz ove analize reklo bi se da smo igrali sasvim solidno, svašta nešto smo radili dobro i eto promašene šanse su nas koštale pobede. Moj subjektivni osećaj je da su 2 najzrelije šanse bile u periodu 11 vs 11. Od 35.minuta ili kad je bio crveni, do 88. i Bogdanove šanse, imali smo jedan...
  15. zzzz

Euroleague 2025/26

16. zzzz

Žare spavač, poserem mu se u smisao za humor. Ali ne mogu da kažem da sam se posebno potresao, premalo ih je ostalo za koje bih se izistinski razočarao.
  17. zzzz

Pitanje u vezi trenera za ostoju: - Koja je opcija po redu bio ćelavi? - U slučaju da je trajanje ugovora duže od kraja sezone, kako je to moguće da ugovor trenera bude duži od mandata predsednika, razumeli smo da je to nemoguće po prisloničkim metodama poslovanja? - Bonus pitanje: Da li će...
  18. zzzz

Jel rekao neko ćelavom penjaroji da ce mu zvizdati cela arena?
  19. zzzz

I da dodje Penjaroja, Popušiš nam ti ostoja, Pizdo limarska, pizdo limarska
  20. zzzz

FK Partizan 2025/26

Na 1:2 je bilo neprijatno. Fali čvrstine sa osovinom Dragojević-Ugresic i kad protivnik pritisne u problemu smo. Dobiti jos ove dve utakmice pa videti sa kim idemo dalje na proleće, i od igrača i od uprave.