Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. zigy

KK Partizan - uprava napolje!!!

Treba shvatiti prvo u kakvoj se državi živi, i kako se, što se tiče sporta, neće bitno promijeniti, bez obzira ko vlada, izuzev zvalavog, koji nije normalan, tako da se o njemu ne treba izjasnjavati. Uvijek mora biti konekcija sa državom, jer kosarka je neprofitabilna, fantazija da je navijači...
  2. zigy

Sad ćemo da se bijemo oko Danilovica...može i oko Kice, i on je SNS, a i Željko je radio sa SNS-ovcima. Mi ne treba da postojimo, ako ne znamo da razlucimo žito od kukolja. Može na čelo kluba da dodje svako ko hoće da radi ZA Partizan, to je jedini uslov.
  3. zigy

Nekad se pitam da li je njegova uloga da sa svojim osebujnim opservacijama napravi življu diskusiju na forumu, ili je problem u pisanom izražavanju, jer je to, izgleda, sasvim drugačije od verbalne, a možda i neverbalne komunikacije.
  4. zigy

KK Partizan 2025/26

Diplomski rad. Da dodam, boli ga kurac i za Partizan, jedino ga ne boli kurac da gubi, te smo tu u nekoj prednosti, što je naš trener.
  5. zigy

KK Partizan 2025/26

Pa ti se ne nerviraj.
  6. zigy

KK Partizan 2025/26

Nije lijepo da unosiš nemir sa nekim budućim dugovima. Taman su se lijepo raspisali o pojačanjima. Nekad pomislim da Partizan postoji samo radi foruma, da se ovdje može lijepo pisati o pojačanjima, kako je trener utegao ekipu...
  7. zigy

KK Partizan 2025/26

.@Van der Berg Perverzna ti je logika. To što je Željko pozivao da se ne skandira zvalavom i limaru, je prodavanje guzice. Znaš za onu logiku o premisama i konkluziji: svi krokodili su ljudi, svi Grci su ljudi, te onda su svi Grci krokodili. Takva je i tvoja logika. Sve cu za Partizan da dam...
  8. zigy

KK Partizan 2025/26

Ulagali su u drolju, ali su bili žuti i bili su bar toliko pristojni da ne idu mnogo, mnogo daleko. Onda je došao zvalavi psihopata 2012 i krenulo je sistematsko uništavanje Partizana na svim poljima. Nolan Smit je samo ubrzao agoniju. Koliko se samo zatezalo za novac, a onda odlazak u Evrokup...
  9. zigy

KK Partizan 2025/26

Razumijem sad zašto pitaš. Željko je imao zaledjinu i podršku. Od koga? Čiju? Opet, da ponovim, suština je ista, mehanizam zavisi od konteksta.
  10. zigy

KK Partizan 2025/26

Obojica su morala da odu, jebi ga vole Partizan i, zamisli, hoće da pobjedjuju, a to nije dobro, nikako. Zna se ko treba da pobjedjuje. Srbija, drolja, nikad Jugoslavija, a ne studenti. Suština je ista, mehanizmi se prilagođavaju kontekstu. Eto detaljnije. Ako treba još nešto, samo reci.
  11. zigy

KK Partizan 2025/26

Nema potrebe za bombama, ništa se ne bi promijenilo. U pitanju je mentalitet. Jednom može biti slučajno ( Dule ), drugi put je već pravilo (Željko)...par dana se dere, a onda se opet fino naguzimo...samo jaši, mi smo naši
  12. zigy

KK Partizan 2025/26

Ljudi ili neće ili ne mogu da vide širu sliku. Kao postavljaju dilemu da li navijati za Partizan i dalje ili ne, da li treba gubiti ili dobijati, uvalili im rovca pod floskulom nije Željko Partizan... Odmah da bude jasno, Partizan treba da pobjedjuje u svakoj utakmici, ako može. Ali, nije to...
  13. zigy

KK Partizan 2025/26

Dzikic ce da dodje, ako ode Penjaroja i ako ga budu zvali, stara je to kurva...taman da obrnemo opet pun krug...Dule, pa Željko...pa ćemo da dovedemo nekog Perkinsa, koji blista u Poljskoj i na kraju vegan neki, pošto ćemo biti ko mlohav kurac... Prelijepo...
  14. zigy

KK Partizan 2025/26

@Đuzla Slažem se da je Željko kriv, ali zato što se vraćao u Partizan. Taman smo se navikli da uzmemo kup svake pete godine, da se ponekad spasimo ispadanja, kad ono Željko, bum Evroliga, bum plej of i kreće pad, zanimljivo... Kad je organizacija dobra, njen finalni proizvod, u ovom slučaju tim...
  15. zigy

KK Partizan 2025/26

Da ne bi privatizovali forum, preći ću na ono što smatram bitnim, a to je da odlazak Željka posmatraš kao logičnu posledicu njegove loše selekcije i loših rezultata. Ja to smatram upitnim, jer znam gdje je radio, sa kim je radio i šta je sve morao da guta zbog Partizana. I sad je došao...
  16. zigy

KK Partizan 2025/26

Poštovani uredniče foruma Rade, Ti beše onaj koji je stavio mim sa ludovanom da je Željko za penziju, zar ne? Konstruktivna kritika, zar ne? Zaboravljaš prvo finale Aba lige, sa mrčom, kada se igralo, sa prekidima, dok drolja ne pobijedi? Zaboravljaš tvoju kampanju za necentra, zajedno sa svojim...
  17. zigy

KK Partizan 2025/26

Zar stvarno vjerujete u uspjeh, kad glavnu riječ vode ona govna od zalizanog i konj zvani ostoja sa ždrebetom. I još analizirate igrača, pa ne mogu da vjerujem...Dobrodošli u Đironu!!! Ovo je bilo jače od mene.
  18. zigy

Dule Vujošević

Mir i spokoj tvojoj napaćenoj partizanskoj duši. Prerano, dobri Dule naš, baš prerano...
  19. zigy

Euroleague 2025/26

Ostoja, mrš govno jedno!!! Penjaroja, mrš, nije ti mjesto ovdje!!! Željko, vrati se!!! Dule, drži se!!!
  20. zigy

Bio sam na forumu kad su od Duleta pravili ludaka. Otjerao ga je zvanično Andreja Mladenović, da li se sjecate ko je on, zato što Saša to nije htio da uradi. Malo nas je tada ustalo protiv toga. Brisali su pod sa nama dok se Željko nije vratio Kad sam vidio sta se sprema Željku, upozoravao sam...