Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. Sasha Bely

KK Partizan 2025/26

Kad bi trebali da igramo polufinale? Ispada da ce da se igra polufinale. Pa izmedju kls pa onda finale.? Cirkus.
  2. Sasha Bely

Rukometni klub Partizan

Jedino vece sns leglo od Rkp je ta dubocica , ne verujem da im je smetalo. Sledecee godine LS i da se puni Arena :buhaha PA oni nesrecnici sa ovom tvrdom caci pricom ne mogu skolsku salu da napune a ne nesto vece. Jedini sport gde mi je apsolutno svejedno ko ce biti prvi da li mi ili vojvodina.
  3. Sasha Bely

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Velika neostvarena zelja mi je bila da bude Dule gost kod Edina. Godinama se pitam gde je zapelo. Nemoguce da ga Edin nije zvao. Sta li mu je DV zamerio bas me interesuje. Generalno bi to bila najbolja epizoda ikad. Steta. Nadam se da cemo nekad saznati pozadinu.
  4. Sasha Bely

KK Partizan 2025/26

Znaci Kalates in bonga aut za sledecu godinu. Bar je nesto jasnije
  5. Sasha Bely

Rukometni klub Partizan

Mislis aprila...:D
  6. Sasha Bely

KK Partizan 2025/26

Od kad se pa igra final 4 super lige? Znaci jedna utakmica za titulu u Nisu?
  7. Sasha Bely

Rukometni klub Partizan

https://zurnal.politika.rs/scc/clanak/243957/rukomet/evrokupovi/partizan-se-vraca-u-pionir Boze kakva budala... pa oni Banjicu ne mogu da napune. Cuj Arena Klasican ćaci.
  8. Sasha Bely

KK Partizan 2025/26

Svaka pobeda protiv.njih je zlata vredna. Kalatesa obavezno produziti a Vashingtona pokloniti nekom na kraju sezone.
  9. Sasha Bely

KK Partizan - uprava napolje!!!

To se zna vec neko vreme. Da ce juna da bude skupstina. Da ce na jednoj strani da bude limar a na drugoj generacija 92. Zato i kazem da mozda i nije kasno za nas. Prvo Zeljko i Sasa treba da izadju sa planom i kandidaturom. A onda da im se da konkretna podrska. Od bojkota sszonskih do skupa...
  10. Sasha Bely

Rukometni klub Partizan

Ozbiljno ali ozbilino pojacanje smo doveli. Kules. Tipa.kao kad.bi KD dosao u KKP . Ne znam samo odakle bas toliko para.
  11. Sasha Bely

Dule Vujošević

Nedelju dana ne mogu da dodjem sebi, ne mogu da se vratim u normalu. Radim, funcionisem ali nije to to. Sustina je da nismo bili svesni koliko nam je Dule znacio. Kao da je neko otkljucao sef sa nekim skrivenim secanjima i emocijama koje su neverovatno jake. Svako ima neku svoju uspomenu vezano...
  12. Sasha Bely

Dule Vujošević

Porodica nije smela ovo da dozvoli. Mada sin mu radu u klub i nije imao neku izbor. To je limar govedo trebao da bude covek i da se uopste ne pojavi a kamoli prica.
  13. Sasha Bely

Želimir „Željko“ Obradović

Sta moze... Cim se zavrsi Aba liga bojkot svega sto ima veze sa klubom dok se Zeljko ne vrati. Verovatno ne bi bio trener ali samo neka limar ode. I to je nesto. Ova ekipa zasluzuje podrsku do kraja. Protiv cigana do kraja sezone na svakom mecu mora da preliva. A.onda konacna bitka za oporavak...
  14. Sasha Bely

KK Partizan 2025/26

Bravo za pobedu. Ali o cemu se pise ovde. Pa valjda je limar bivsi. Kakve crne igrace on moze da dovodi. Ne znam kako misli da prodje na skupstini ako bude jasan stav da se bojkotuju sezonske dok je on tu. Opet suvise lako prelazimo premo nekih stvari.
  15. Sasha Bely

Dule Vujošević

Gola govna smo. I kao navijaci i kao ljudi. Da li smo ga prodali ,jesmo.... da li smo kurcem mrdnuli, nismo. Ne racunam onaj prvi protest kad je isteran. Da li je moglo da se skupi jos par stotina glasova u bgu na izborima. Ne verujem da ste svi glasali za njega. Da je tada presao cenzus palo...
  16. Sasha Bely

KK Partizan 2025/26

Koliko cigani imaju centara? Kad se povrede jedan ide Poku na 5. Obe ruke za Zoa. Rekao sam, njegovo stanje ce odrediti minutazu na terenu. Nije bas da imamo nekog novog Novicu u mladjim kategorijama pa da ce da ga gusi.
  17. Sasha Bely

Euroleague 2025/26

Dule najveci si! :respect Dobar rezultat. Ni Dusko ne bi hteo drugacije. U nebitnoj utakmici ne verujem da hoce cigane u play offu. Nemam snage da pisem vise. Cujemo posle utorka.
  18. Sasha Bely

Dule Vujošević

Mogla bi Gtr ili bilo ko drugi da opet pusti tu majicu u prodaju. Kupio sam je pre mozda 12 godina i skoro je ne nosim strah me da se ne skine karikatura. Ko to opet izbaci bice milioner bar sto se tice dinara.
  19. Sasha Bely

Dule Vujošević

U utorak bi oni placenici sa juga mogli malo da operu obraz i naprave nesto nezaboravno. Bravo za bracu iz Cacka:respect Tako nesto treba i u utorak pa puta 10.
  20. Sasha Bely

Dule Vujošević

Nece san nocas dugo da dodje. Procitao Duletovu omiljenu Kisovu pricu za laku noc i razmisljam. Stvarno smo prokleti. Nekog sam misljenja da nije isao na transplantaciju bio bi sada ziv. Dijaliza je gadna stvar ali ljudi zive decenija. Bas nije imao srece nas dobri Dule. Pa mi pada na pamet...