Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. Issa

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Arijaga , lep gol za Levante
  2. Issa

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Kod mene bar ne prodje nijedan dan da ne pomislim na to finale, kako bi sve drugacije bilo. Voleo bi da sam ziveo u tom vremenu, mada mislim da moje srce ne bi izdrzalo. Skup sjajnih fudbalera ali jadne uprave. Noc koja je mogla sve da promeni. Dao bi pola zivota da je bilo 2:1 za nas. Jebem...
  3. Issa

On igra u Turskoj, Kasimpasa. Kako igra, to ne znam. Mozda moze da se negde pronadje
  4. Issa

FK Partizan 2025/26

Zbog onog uzimanja dresa od ciganskog igraca, ne bi dao 20 dinara za njega. Iz principa, sve i da je Mesi. To zaraditi na njemu, Partizan nece nista zaraditi. Mozda neko drugi hoce. Ali mi Srbi imamo kratko pamcenje, videlo se to po utakmici gde doticni nije dobio zvizduk jedan jedini.
  5. Issa

ЦСКА Софиа

Sretno brate sutra protiv zelene sume.
  6. Issa

ПАОК

Brate moj, nisu zasluzili svakako, mada ni Ofi nije nista igrao. Gledao sam ceo mec, navijao za njih ali ne vredi. Nije mi jasno kako nisu okrenuli momentum na svoju stranu posle gola Jeremejeva, ovi su bas pali posle 2:2. I onda onakav penal i to je to.
  7. Issa

ПАОК

Kako su lose igrali, naopako. Steta, bez trofeja ove sezone. Ofi osvojio drugi kup u istoriji.
  8. Issa

Sadik za bod Valensije. Glavom sa peterca, lagan gol.
  9. Issa

Dule Vujošević

Ja sam na izlasku koracao pored Mijatovica, a u dolasku pored Vlade Jovanovica. Htedoh nesto da kazem zalizanom, ali sam se suzdrzao. Nije ni vreme ni mesto. Poslednji pozdrav generale! :cry: 🕊️
  10. Issa

Želimir „Željko“ Obradović

Jebo brate kartu, daj to sto si hteo napisi pa da legnem. Mozda u ovoj sumornoj nedelji sto ostaje za nama bude i nesto lepo.
  11. Issa

Dule Vujošević

Oh, the wind, the wind is blowing Through the graves the wind is blowing Freedom soon will come Then we'll come from the shadows. Poslednji pozdrav, generale!:cry:
  12. Issa

Euroleague 2025/26

16 bacanja u produzetku za Efes, Partizan ukupno 14 za celu utakmicu. To je to
  13. Issa

Dule Vujošević

Zivot vise nece biti isti, kao ni kosarka. Pocivaj u miru, generale! :icon-cry:
  14. Issa

Miljkovic strelac za Pjunik
  15. Issa

Nije bolest sve sto boli.
  16. Issa

Pavlovic golcina za Milan,, Bazdar dao gol za Jagieloniju .
  17. Issa

FK Partizan 2025/26

Sta kaze trener Lucana , nije bio crveni!? Nema, silje kurac svi redom nad Partizanom. Nije druze bio crveni, bilo je za zatvor. Sto se nas tice, svaki komentar je suvisan. Cestitke Polteru na prvencu, to je sve.
  18. Issa

Ivanovic strelac za Aek Larnaku
  19. Issa

FK Partizan 2025/26

Jedna reč - jezivo! Od +4 do -10 za 7 kola. Od 21 boda uzeto 7.
  20. Issa

Uprava i marketing

Ima vremena, samo koliko jos treba? Neka nam kaze, da nam svima bude lakse.