Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. duxpfc

FK Partizan 2025/26

Najveca sramota je odlazak pola ljudi sa tuzne,ruzne i kako vec hocete tribine u 60-70 minutu,nema dalje,sramota!!’
  2. duxpfc

Dule Vujošević

Nikad necu zaboraviti one Badnje veceri i Bozice koje smo docekali i proveli u nasem Pioniru sa tobom Generale nas…ne staju suze…
  3. duxpfc

Dule Vujošević

Hvala ti za sve Generale nas i pocivaj u miru
  4. duxpfc

ПАОК

Pitaj i onog koji stoji pored kapije da te pusti na navijacku tribinu,mene pustio protiv celte
  5. duxpfc

KK Partizan 2025/26

do Merosine Gde ti bas ovo mesto pade na pamet ??? Vristim od smeha
  6. duxpfc

Uprava i marketing

Samo zalizano coravo govno i niko vise!!!
  7. duxpfc

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Grudvanje na Sahtjoru je bilo bas dobro
  8. duxpfc

Uprava i marketing

Bolje da nas nema nego da nas spasava onaj koji nas je unistio
  9. duxpfc

FK Partizan 2025/26

Nadati se da ce zalizani gad da dovede pravo pojacanje u prelaznom roku je isto kao verovati pickoustom da ce sledece godine leteti automobili
  10. duxpfc

Uprava i marketing

Jel zaslužan za nešto? Jeste,za to sto je Vinisijus u boljoj formi nego ranije zato sto je poslusao njegove savete
  11. duxpfc

Euroleague 2025/26

Mi smo picke najvece! Toliko…
  12. duxpfc

KK Partizan - uprava napolje!!!

Sad si uz'o "trofej" Paspalje...
  13. duxpfc

Ako sam dobro skapirao izvesni Ratko Čakarević predvodi obojenu revoluciju protiv mučenog ostoje, a sve je to pod uticajem spoljnog faktora iz Crne Gore odnosno fondacije OPNZPS...
  14. duxpfc

Samo su preneli sta je ona nakaza i miskov isprdak objavio
  15. duxpfc

https://www.aktuelno.me/clanak/oskar-srusio-zeljka-obradovica-sabotazama-prijatelja-iz-kluba
  16. duxpfc

Da nije podguzna muva i picketina pederska
  17. duxpfc

Dajte grbovica za preCednika, jos to je ostalo da se zavrsi
  18. duxpfc

PFC nostalgija: istorija, legende, stare slike

Nikad ranije nisam usao na utakmicu,u 14h sam se umuvao sa koreografijom.Kisa,hladno a utakmica tek oko 20:30 ako se dobro secam.Vredelo je,kao i sve sto je vezano za Partizan
  19. duxpfc

Uprava i marketing

Da nije mozda Mesija sisao sa neba uz blagoslov njegovog pickoustog boga ?
  20. duxpfc

Uprava i marketing

Ako,kako sam cuo,neki opozicionarski politicari kostaju 15-20 miliona da promene misljenje i stave se na raspolaganje pickoustom,koliko moze da kosta Predrag Mijatovic da bude podguzna muva?Hvala na odgovoru