Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. Ilyasova

Euroleague 2025/26

Sedeo sam sa jednim od pomocnicima Penjaroje, covek se zaista trudi, shvatio je neke stvari, pricao sa Zocom, ali fakt je da posle Zoca nikoga necemo da prihvatimo na klupi najveceg kluba na svetu. limar "radi" mnogo toga da vrati kredibilitet kod navijaca ( ako ga je uopste i imao ) navodno je...
  2. Ilyasova

Euroleague 2025/26

Dok vi ili vecina vas spavate, mi imamo da gulimo jos nekih 200km. Moram priznati da sam se ogresio za Fernanda, covek jako postuje ovaj grb i bori se do zadnje kapi. Moj san je da se vrati Zoc, a od postojeceg tima ostane Karlik, Pejn, Bonga, Lakic i Fernando. Imao sam sastanak sa nekim...
  3. Ilyasova

Euroleague 2025/26

Ponovo Pao, ponovo sam u Areni, ostoja izdajnice!!! Dosao sam zbog tebe ne Partizana, kurvo!
  4. Ilyasova

Euroleague 2025/26

Sve dok je limar na celu kluba, nije bitno ko igra, ko trenira i ko sudi.
  5. Ilyasova

Kup Radivoj Korać 2026

Standardna prica Partizan na fmp originalni u startu ili eventualno 1/2 cisto da osakate nekog i dan manje odmora od fmp dive. Ko ga jebe, osvajaju svakako cigani, to je njihov omiljeni trofej.
  6. Ilyasova

FK Partizan 2025/26

Igrac vise, al treba nam penal za 3 boda, Polter doneo neophodno iskustvo. Alal vera upravi, crnogorcu i dunsteru na klupi.
  7. Ilyasova

FK Partizan 2025/26

Ko ce da igra umesto Trifunovica LW? Nismo trebali Zubu da pustimo u jebemom Corumu.
  8. Ilyasova

FK Partizan 2025/26

Ovaj Stojakovic mnogo odvratna njuska.
  9. Ilyasova

Zimski prelazni rok 25/26

Fali nam spic, pokusali smo sa Dzekom, ali on je ipak odabro cvajtu, a mi Poltera jbg. Spic opasan, krilo, levi bek i golman, pa da napravimo cudo u ping pong ligu.
  10. Ilyasova

Zdjelar je dobar fudbaler i veliki Grobar, dobrodosao nazad!
  11. Ilyasova

Pomislicu da potpisuje Aleksandar Mitrovic koliko dugo traje ova spanska serija.
  12. Ilyasova

KK Partizan 2025/26

Posto dolazi KRK i jako bitno takmicenje KLS, a za to ce nam biti potrebni "domaci" igraci, daj onda da uzmemo Momirova, Uskokovica i Dusana Ristica. Seme vam jebem, od najgledanijeg kluba pravite prciju.
  13. Ilyasova

KK Partizan - uprava napolje!!!

Seva limar bombama, pravi se nikad jaci Partizan da pokori Evrokup i to sa domacim igracima.
  14. Ilyasova

Treba neko i da postize golove, zar ne? Vidim golmana nismo doveli, levi bek ni na vidiku, krilo ne pamtim da smo nekad doveli ( mislim na krsteno, ne na Seka ).
  15. Ilyasova

KK Partizan 2025/26

Sve je ovo pristojno, dok u gosti nam ne dodje Dubai i istrese se na nas onako muski kao u prethodna 2 duela, onda ce biti da se "igraci ne bore", "manjka kvaliteta" itd. Trenutni roster Partizana ne bi igrao zavrsnicu Fibine Lige Sampiona. Postujem one koji se bore, ali borio bi se i svako od...
  16. Ilyasova

Kako je planski targetirao Tajrika kao on je kriv , on je sabotirao Zeljka ( ne kazem da nije ), ali sad najlakse je njega okriviti jer vise nije u klubu, cisto da zastiti sebe, a i ostale igrace, dzukela naprednjacka.
  17. Ilyasova

Neka neko moronu objasni da srpski igraci treba da budu i kvalitetni, a ne da se nazivaju srpski! Tane i Mileta su OK al za ABA.
  18. Ilyasova

Ma jos dve pobede i pravice se kalkulacije za plej in, nista se ti ne brini. Alba je bila losa, ali nije imala Ostoju i nije bila bezobrazna. Zao mi je sto u isti kos moram da stavim Fernanda, Arijana, Kalatesa i Pejna sa nekima.
  19. Ilyasova

Ko je onda doveo ta dva "domaca" igraca ako nije on? Sigurno Penjaroha zna Tanaskovica, Nikolica ili nekog treceg. Pusi kurac olosu!
  20. Ilyasova

Al treba neko i da postize golove kako bi uzimali po 3 boda...