Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Meni nije ekonomija ni biznis jaca strana, ali kako mislis konkretno ovo za Seka? Mi ga platimo 2 miliona sad i onda ce ga neko odmah kupiti za npr 3 ili 4 miliona? zasto ga oni ne bi prodali odmah nekome za te pare ako je takvo interesovanje. Mi nemamo pravo prece kupovine valjda?
  2. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Prvo poluvrijeme pored dva gola, imali smo jos 3-4 vrhunske prilike. Drugo poluvrijeme lose, jer je Blagojevic branio rezultat. Ne znam zasto, jer kad igramo opusteno, pravimo prilike i opasni smo, cim nesto cekamo ili se branimo, gol nam u vazduhu visi. Mozda je razlog te odluke to sto Blagoje...
  3. Goginhosa

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Mamu mu jebem onu klosarsku on bi volio da dodje na stadion, da Bog da nikad vise ne dosao u hram, smrad jedan odvratni narkomanski.
  4. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

ciganska marva ima imperativ pobjede, jer protiv nas mogu proslaviti titulu. Nadam se da ce im se djeca posrati po sred one rupcage sugave. Bio sam za Blagojevica dok je bio trener, cinilo mi se da radi dobar posao, uprava (zalizani smrad) ga je nabio nogom u guzicu zbog par losijih rezultata...
  5. Goginhosa

Uprava i marketing

Nas su tokom svih ovih godina izjahale, izjebale, izvarale kojekakve ”legende i asovi”, da mi se povraca od svih njih zajedno. Jedini nacin da Partizan ozdravi i bude na nivou na kojem treba da bude je da nas kupi neki stranac, koji zeli da ima igracku u koju ce da ulozi lovu, ali i koji ce...
  6. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Svasta ce se procitati na forumu Partizanovih navijaca, od toga da se pise ovdje kako krademo vrijeme, do toga da nas sudije guraju. Zapitam se da nije forum hakovan.
  7. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Isto sam pomislio za Kokovica, jebem mu pleme odvratno cigansko.
  8. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Sumnjam, lik se predstavlja kao Partizanovac, a svojim tekstovima nanosi vise stete Partizanu nego neke koristi. Placeni novinar, ne bi me cudilo da je za 50€ ovo pisao da se krene pljuvanje Blagojevica. Zna se ko ne moze Blagojevica ocima da gleda.
  9. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

A jos jadniji je taj koji mu prenosi ove informacije.
  10. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Rece Ljajic da se od sada nakon sto smo stabilizovali, da ce se radititi na pojacavanju igrackog kadra, kako bi bili konkurenti u Evropi i u prvenstvu. Ovo je dokaz da predsjednik misli ozbiljno!
  11. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Mi Grobari/Partizanovci smo stvarno cudna sorta. Mi se ovdje iscudjavamo podjelama ja Jugu, a mi sami se ovdje dijelimo non stop. Ne mislim na provokatore i clanove koji traju na forumu krace od mjesec dana, vec na clanove sa duzim stazom i koje postujem. Dijelimo se na tabor Danko vs. Mijat...
  12. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Promasio sam utakmicu juce, toliko me Duletova smrt potresla da sam nesto pobrkao i dane i sve , znao sam da je cetvrtak ali sam sve kontao da je srijeda. Uglavnom, jesmo izgubili juce?
  13. Goginhosa

Dule Vujošević

E jebote zivot ne moze covjek bit miran ni jedan jedini dan. Grozna vijest i prva koju procitah sad kada se probudih. Pocivaj u miru Generale, zao mi je samo sto nisi docekao konacnj pobjedu nad najvecim zlom koje je zadesilo srbe i srpski narod. Neka ti je slava i hvala!
  14. Goginhosa

Uprava i marketing

svinjura govnar ne odustaje. Zna da mu je bilo med i mlijeko u Partizanu. Nikakav napor, uziva, putuje, niko mu nista ne smije, a uzima 30-40 hiljada evra mjesecno. Bude li dosao, a mi kao navijacka grupa to progutamo, onda se trebamo ugasiti za sva vremena (mislim na navijacku grupu).
  15. Goginhosa

Uprava i marketing

Koja je firma u pitanju?
  16. Goginhosa

Uprava i marketing

@Goran Tomić kao vjeciti optimista, slazem se da ne treba mraciti, ali… Mislim da tom mracenju doprinosi cinjenica sa smo u ligi za najvecim zlom koje je ijedan sport na svijetu imao. Sa onima iz kolektora. Mrace ljudi i iz razloga ko i kako nam klub vodi od raspada SFRJ. Ljudima je da se tako...
  17. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

100% tacno i zato nam i jeste ovako kako jeste. I u FK i u KK.
  18. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

@Borac NBGD Steta sto Cakar nije dobio priliku do kraja. Taman smo zalicili na ekipu.
  19. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Docekaste da se iserete po Blagojevicu, ajde samo udrite! Edit: ovim pickurinama iz lucana zelim da ispadnu iz lige. Ona majmuncina samo pukom srecom nije slomila nogu Zdjelaru, s njihov trener kurcoglavi se zali na crveni karton. Jebem li im majku cigansku svima ja.
  20. Goginhosa

FK Partizan 2025/26

Mogao bih svasta o tzv RM pisati i pozitivno i negativno, imao sam priliku da ga licno upoznam, bez prisustva kamera i neke glume i provjereno iz prve ruke znam da je Partizanovac, ali slazem se da mu mjesto nije na tribinama.