Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. RotoShack

KK Partizan - uprava napolje!!!

Stigoh sve da odslusam. Kakav diletant je na celu nam voljenog kluba. Isto je radio kao Covic, s tim da je COvic imao svoj klub. Dobro je Zeljko ostao i ovoliko cime se sve morao baviti i sta sve trpjeti, sta sve peglati svojim ugledom, sto prema nama, sto prema Evropi. A mi navijaci, pogotovo...
  2. RotoShack

Rukometni klub Partizan

Moram priznati da slabije gledam i radujem se otkad je glavni za batinase predsednik naseg RK. Ali, koliko su ciganske picke ovi sa Arene i RTS-a pa RTS nije uopste stavio, a ovi stavili na 10. kanal. Da imaju 50, stavili bi tamo. Nek ne daju vise od 10 golova ko zna koja reinkarnacija ciganskog...
  3. RotoShack

Veslački klub Partizan

Hokej, vaterpolo, zenska kosarka, sad oni, i to sve sampionski, koje su ugasili, bukvalno ili su na aparatima. A sigurno ih ima jos...
  4. RotoShack

KK Partizan 2025/26

Usao sam u temu zbog ovoga. Nisam ispratio je li bilo, ali mi je drago sto je glasno stavljeno do znanja da znamo koga zelimo, a koga ne zelimo! ZELJKO OBRADOVIC! OSTOJA ODLAZI!
  5. RotoShack

Samo sam citao ovo vase prepricavanje sta je pricao i boli zeludac, bukvalno. A odgovor na ovo tvoje je mozda voli da pusi... Ko ce ga znati. Bolje da mu pevamo da odlazi, kad vec nismo uradili nesto slicno onima sto su onaj tehnicki malo pozdravili kad je gazda istog nokautirao onu...
  6. RotoShack

Ja tek sad vidim ove snimke, i sve vreme sam pod utiskom da su nas i time preveslali. Tj. da smo opet izgubili fokus ko je onaj za koga je sam Zeljko rekao da je glavni odgovorni. Pola njih sigurno nema pojma ko je i sta Zeljko ZA NAS, tj. da ako gledamo samo njihovu perspektivu, nije "samo"...
  7. RotoShack

Hvala ti, Zeljko! Lomili smo glavu kako ce to i sta Zeljko uraditi znajuci ga, ali ovo sigurno nismo ocekivali. Najbolje moguce. A opet, nista od ovog ne bi bilo da nije bio onaj docek na aerodromu. Makar sam ga tako ja shvatio. A za one koji se pitaju sto posumljenog Minja nije pitala ono sto...
  8. RotoShack

Ja bih predlozio samo nacin oko skandiranja. Prvo Obradovic Zeljko dok ne popadamo, a to ne moze predugo a da lici na nesto. Potom onaj dvoglas Partizan sampion - vucicu seceru, onda skandiranje ostoji ono sto voli, i do kraja kao za ajmo crno-beli, sto jace, svaki deo Obradovic Zeljko, bez...
  9. RotoShack

Resite rebus https://www.instagram.com/reel/DQoRq1zjJcx/ https://partizan.basketball/upravni-odbor/ E sad, za ovakve akcije je potrebna velika hrabrost.
  10. RotoShack

Ne znam je li ko citao sta pise u ovoj vijesti vrlog nam sponzora. Ne vjerujem im nista. Govna. Evo ispod. Da im ne nabijamo klikove. Moja podvlacenja.
  11. RotoShack

Sinoc nisam ostavljao nikakve poruke jer nisam znao sta pametno da kazem, ali ovim danas smo pokazali da ipak ima nesto od nas. Bravo ljudi! Ja tek sad vidio sta se sve izdesavalo u toku dana. Mogao sam pratiti do podne, pa tek sad. Sinoc nisam plakao vec vise bio bijesan, ali na ovo suze same...
  12. RotoShack

FK Partizan 2025/26

Ako ko ima normalan link, neka nam podijeli.
  13. RotoShack

Uprava i marketing

Mogli su pismo poslati sutra. Bio bi veci efekat spasioca. Bice jos glasnije slijedecu.
  14. RotoShack

KK Partizan 2025/26

Meni ovaj radi https://cdn.livetv868.me/webplayer2.php?t=ifr&c=2841736&lang=rs&eid=302178627&lid=2841736&ci=583&si=3
  15. RotoShack

Euroleague 2025/26

Bravo Partizane! Klasicno partizanski. Pribojavao sam se komplikacija kad krenu da nam prilaze jer su stvarno jaki, ali smo zreliji ove godine, definitivno.
  16. RotoShack

Dule Vujošević

Najradosnija vijest u svemu ovom je sto je Dule dobio bubreg. Da ga dobro sluzi da jos dugo moze biti savest ovog drustva.
  17. RotoShack

FK Partizan 2025/26

Kako smo igrali do sada, ja sam jedino razocaran sto nismo dali vise golova jer smo i do sada primali glupe. Jeste mozda mogao i Karabeljov umjesto Ugresica, ali mislim da su izmjene u drugom bile pravovremene, sto do sada nije bio slucaj. Sto se tice tribina, Istok oaza slobode poveo cestitke...
  18. RotoShack

KK Partizan 2025/26

Nije nesto, ali zasad radi https://cdn.livetv863.me/webplayer.php?t=ifr&c=2824154&lang=rs&eid=299160603&lid=2824154&ci=275&si=3
  19. RotoShack

KK Partizan 2025/26

Ako ima ko neki link za prenos utakmice, neka ostavi.
  20. RotoShack

FK Partizan 2025/26

Opet goleada naseg Partizana. Bravo momci! Jest da se strepi kad krene i protivnik u napad, ali jos vise strepe oni kad krenemo mi. Moram pohvaliti, i pored toga, i dobro vracanje tokom cijele utakmice i Vukotica i Seka u odbranu i par oduzetih lopti u tim situacijama. A realno, i Milosevic je...