Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Вечно хвала!

Резултати претраге

1. Bazzile

FK Partizan 2025/26

Mijatovicu napusis mi se kurca. Blagojevicu trenercino ugresic ti igra spica. Bogtejebo
  2. Bazzile

Uprava i marketing

Niko sa stadiona da izadje majku vam jebem naprednjacku
  3. Bazzile

FK Partizan 2025/26

Mijatovic rece da ce biti kako on kaze jer on snosi odgovornost. Ajde macko, budi faca i sad
  4. Bazzile

FK Partizan 2025/26

MIJATE PICKO. STOJAKOVICU MRS IZ KLUBA. SEKA DA POVEDETE DA VAS JEBE I JEDNOG I DRUGOG! GOVNA JEDNA!
  5. Bazzile

Uprava i marketing

Ostavke. odmah. Pedja i za njim trener kvazi.
  6. Bazzile

Kup Radivoj Korać 2026

Kenjaju novinari nesto po Lakicu. Jedinom covjeku koji ostavi srce na terenu. Trebao si ih majstore samarat, sutanje stolice nije dovoljno. Da imamo ovakvih 6 u timu sve bi bilo drugacije.
  7. Bazzile

Kup Radivoj Korać 2026

Da ponovim ono od sinoc. Ekipa gdje pokusevski kapiten ne zasluzuje vise. braun moze da se tjera u tri lijepe picke materine. Igraci koji su tako placeni, ovako da igraju. Jedna mega te razvali. Posprda ti se sa klubom.
  8. Bazzile

FK Partizan 2025/26

Derbi sudi Pavle Ilic. I sada ce neko reci ne treba to da nas zanima, a ja cu reci da se ciganija usrala i potegnula za teskom artiljerijom. Znamo kako su sudjena poslednja dva derbija kada je ovaj placenik sudio.
  9. Bazzile

FK Partizan 2025/26

Ajde Mijatovicu sklonio si Balgojevica, sklanjaj i ovog majmuna
  10. Bazzile

FK Partizan 2025/26

Jebem majku ciganskim sudijama
  11. Bazzile

Euroleague 2025/26

Eto do cega su doveli klub, prosle godine u ovo doba 3 pionira ne bi bila dovoljna protiv grckih cigana, danas mozemo svi na jednu tribinu.
  12. Bazzile

Euroleague 2025/26

Kako je ovim nabijedjenim curicama leglo sto ne igramo sad u areni. Pitanje je da li vise njima ili Ostoji. Ostoja mars iz kluba!!!!
  13. Bazzile

Euroleague 2025/26

Ostoji Mijailovicu od srca zelim da mu sve kompanije posluju u plusu i dobro kao Partizan za njegovo vrijeme. Zelim mu da ga radnici slusaju kao igraci Zeljka.
  14. Bazzile

Euroleague 2025/26

Sad ce Paspalj baci koju foru na konferenciji sa radom pa ce bude lakse.Jebem li ga u usta napredna. I naseg dragog presednika ostoju posumljenog jebem u usta. Svi osim Lakica da se napuse kurca, to nisu igraci Partizana, picke jedne. Obradovic Zeljko!!!!!!!
  15. Bazzile

FK Partizan 2025/26

Zimski prelazni rok ce da pokaze sve nase ambicije. Mi moramo da se pojacamo ovaj prelazni rok kako znamo i umijemo. Ako to ne uradimo ja nemam dileme vise. Ovaj poraz ide na dusu trenera. I da, mora da se dovede trener sad. Zajebi to da ga ganjamo na kraju. Treba nam ozbiljna glava sad...
  16. Bazzile

Euroleague 2025/26

Ovo lici na kosmar. Pizde jedne smrdljive. Koliko mi se gadi da vas gledam. Parker jedan od najboljih igraca u Evropi, Washington (nemoj da vices na mene / takvi su navijaci u Srbiji), Brown ( ne smeta mi sto navijaci zvizde). Koji ste vi kurac umislili?
  17. Bazzile

Euroleague 2025/26

Sta treba da se desi da ove caci picke se pokupe i odu iz kluba? Sta treba da se desi da Partizan vode ljudi koji vole Partizan. Ljudi koji ce kada vide da ne mogu da pomognu vise, ustupe mjesto nekome ko to moze? Kako smo dosli u situaciju da su neki majmuni zasjeli na celo kluba i da daju sebi...
  18. Bazzile

KK Partizan - uprava napolje!!!

Ne postoji pravda u zivotu. Jednostavno ne postoji. Ni u sportu. Ovo sto se desava je mnogo vise od sporta. Ne znam ni sta da vise mislim. Ne mogu da ne pratim i navijam, opet sa navijam za ovu kurcobolju od igraca...Ne mogu. I da osvojimo evroligu sad ne znam da li bih se radovao. Ovo je...
  19. Bazzile

Da su ovako svi razmisljali mi bi imali zgariste od kluba.
  20. Bazzile

Trinkijeri ili Sasa. Ns vidim trece ime. Ko god dodje treba Novicu da stavi kraj sebe.