Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. KK Partizan - uprava napolje!!!

Kaže mi ortak da uopšte nema opcija da se karte kupe u pretprodaji kao članovi. Izgleda da nećemo ni morati da pešačimo, dovešće nam ćacilend na noge, a bogami i na ruke. Samo oprezno svi sutra i pod istim barjakom! Pogotovo kada se svetla ugase na predstavljanju igrača. Zlo nikad ne spava.
  2. KK Partizan - uprava napolje!!!

Bog ti dao sreće i zdravlja!
  3. KK Partizan - uprava napolje!!!

Ljudi mobilizacija pod hitno. Jeste svesni šta je sve čovek rekao? I više nego što je mogao a dovoljno da mu bukvalno ne naude. Igrači dovođeni bez njegovog znanja, odnos sa Ostojom pukao, čarter, Australija..."Znamo u kojoj sredini živimo", "Pritisak koji sam trpeo.." A ono što me je najviše...
  4. KK Partizan - uprava napolje!!!

Prvi put se oglašavam na forumu, tako da pozdrav Grobarijo moja dobra u ovom čudnom nam vremenu. Pitanja: zašto idalje nisu puštene karte za Bayern? Da nisu nekome obećane? Apsolutno podržavam predlog da se nakon prve četvrtine napusti hala a do tada u sav glas sve ono nama dobro poznato...