Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Rade

KK Partizan 2025/26

Nista vi niste razumeli, iako sam se potrudio bas detaljno da nacrtam. Ne zato sto smatram da je neko neinteligentan, niposto. Jednostavno vas toliko udara emocija da ne moze da se napise bukvalno nista, a da se ne shvati kao napad na lik i delo Zeljka Obradovica. Ajde da razumem kad se pise o...
  2. Rade

KK Partizan 2025/26

Ne bi dosao Vlade. Karlik direktno zasluzan za to sto nismo na -7 iskoristili 2 napada. Nakon toga su se oporavili iz ILR. Svakako najbolji igrac od onih koji su bili na terenu danas, ali mi ne lezi na kecu kao Ledej na 4. Kao startne 1 i 4. Znam da nismo Real i PAO, samo kazem. Neki drvoseca...
  3. Rade

KK Partizan 2025/26

Nisi razumeo. Ne moras da skandiras treneru jer je dobio cigane, ali onda ne skandiras drugoj dvojici trenera dok taj treci nabija cigane.
  4. Rade

KK Partizan 2025/26

tu sam saglasan. Medjutim, to se ,,znalo'' pre sezone, a i najavljeno izmedju redova selekcijom. Da ne kopam sad postove po forumu gde sam to prokomentarisao i podrzao Zeljka u tome.
  5. Rade

KK Partizan 2025/26

Dobro, to jesu izvukli Bogdan Karaicic i Vlade Jovanovic. Nisu bas ovi EL treneri Zeljko i Penjaroja za KLS. Ne branim ja KK od tebe. Mislim da nema potrebe da se klub brani od bilo koga na forumu. Nego ovde imamo sad i brojanje finala kao da je Gren slem u tenisu. I neprekidno poredjenje...
  6. Rade

KK Partizan 2025/26

Cinjenica je da je Penjaroja selektirao ovaj tim. U startu sezone po selekciji se videlo da nas ne zanimaju ta 2 takmicenja, sto sam u tom trenutku podrzao. Podrzavam u ovom trenutku, samo ne bi ulazio niko ko igra ABA. Ovako je bezveze. Druga jeres, sto se tice naseg najvaznijeg napadackog...
  7. Rade

KK Partizan 2025/26

ne znam ko je ovo istinski mislio, a da nije banovan :D Naravno da pokusava neprekidno sve konce oko svega da vuce. Arena mora da se rekonstruise i to ozbiljno. Potpuno druga tema je da li u nju ulaziti nakon SNS rekonstrukcije :D
  8. Rade

KK Partizan 2025/26

Ajde malo smanjite sa narikanjem i mracenjem pojedini. Zvucite kao da bi vam drago bilo da se sve urusi. Pa i taj covek za koga navijate, posto izgleda za klub ne navijate, nego coveka, ulozio je sebe i deo zdravlja da ovo napravi i podigne. Mislim pre svega na neke obrisane postove. Sto se...
  9. Rade

KK Partizan 2025/26

Hezonja bi voleo da igra u Partizanu vec deset godina. Kad ga plate kao u Madridu :D pa jos malo bonus na zivot u BG. Ali da ne licitiramo u KK temi, a sezona jos nije ni gotova. Oborili smo rekord sa pocetkom diskusije o prelaznom roku.
  10. Rade

KK Partizan 2025/26

Pa treba, ali necemo ga se resiti pre prelaznog roka i sezone. Ne znam ni kad je skupstina. Ispao sam iz ritma. Napisali su crveno na belo, a to je fleskibilno i mutira :D
  11. Rade

KK Partizan 2025/26

Ja se nadam da ce selekcija pojacanja sada biti bolja nego u proslosti. Kad se pogleda Paspalj, poverenje u tako nesto je u minusu da ce da se desi. Tako da se uzdamo u trenere i da limar ne izminira.
  12. Rade

KK Partizan 2025/26

Ne zajebavam. Odgledao sam detaljne highlighte. A Zalgiris nisam odgledam 2 utakmice, nego preko pola. Volim Trinkijerija + Alena. Tako sam gledao Zeljka u Feneru. Ali ostavljam mogucnost da je ovako kako djomla kaze bilo u ostatku. Ove sezone nista. Pod nista, mislim nista. Nasa igra mi bila...
  13. Rade

KK Partizan 2025/26

Igra u nizem rangu, ali igra ono sto mu odgovara, a sto je u par navrata i kod nas silom prilika igrao. Da ne stoji i ceka, nego malo da ima loptu u rukama. Alena kad god sam gledao, bio je dobar tamo. Nisam gledao svaku. Sem jednom kad umallo nije umro Trinkijeri koliko je debilan potez...
  14. Rade

KK Partizan 2025/26

Pa ne znam. Da sam trener svakako bih ga poslao da vidim kako ce da izgleda, kao sto su primili Lovernja za KLS. Ako na pozajmici proigra, onda moze da se vrati u EL, sto bi i on zeleo. Eventualno da prebacimo ugovor na nekoga, to bi sve zadovoljilo. Sumnjam da je Penjaroja presekao sto posto...
  15. Rade

KK Partizan 2025/26

Smailagic je u Zalgirisu izgledao kontinuirano bolje nego kod nas. Virtus nisam pratio, ovu sezonu generalno slabo sam pratio. Trifunovic daleko bolji u Turskoj. Ovde gresio, igrao sta mu ne odgovara i delovao kao da mu trebaju 2 kafe da bi progledao. Jos se secam kako se Rudi Fernandez baca sa...
  16. Rade

KK Partizan 2025/26

Pa forum, malo diskutujemo, to mu je poenta valjda :D Slazem se da nema potrebe za nekom diskusijom u smislu rasprave. Od opozita ovo. Mislim da nam Brooks ne treba, ali da otprilike vredi tih para, takve su cene. A i ovo rekoh, bilo koji tip igraca je vredniji od nekoliko godina starijeg...
  17. Rade

KK Partizan 2025/26

Dobro. Jel isto iskreirati (napraviti) poziciju sebi za sut iz brzog dizanja i probiti celu odbranu i asistirati perfektan pas. Da bi bio kreator. Onda je jedini kreator u timu Nik kalates, poslednjih 5 godina. No nevazno. Govorim na osnovu nekoliko higlightsa koje sam odgledao, kosarku ne...
  18. Rade

KK Partizan 2025/26

Rekao sam probijanje prve linije, ne prodor do kraja. Pod iskreira, nisam mislio vanserijski dribling, nego finta i brzo dizanje, igrac moze i da bude pored, ne smeta. Bar ono sto sam ga ja gledao. Sterling ako mu je blizu covek, nista od njegovog suta, neke zgrcke i cigle ispali, milton isto...
  19. Rade

KK Partizan 2025/26

Nisi bas kao dusan.petrovic, ali skoro sve pogresno- Ne provociram. Za cifru je tacno da je ludacka, ali takve su sad sve plate u Evropi za ikakav kvalitet. Nije ni kao Sterling, ni kao Milton. Fizicki slabiji, bolje probijanje spoljne linije, moze sam da iskreira i sutne, ova dvojica ne mogu...
  20. Rade

KK Partizan 2025/26

Kojim njihovim cacima, napustili bi halu, ako se ne bi privremeno zadrzali da demoliraju nesto. Sudijska trojka dobra relativno. Pukla su znali i da nerviraju u proslosti. Otimao je za njih samo jednom kada im se video strah na licima (sudijama) , zaboravih koje godine. Ispraznio im je halu...