Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. batakpudla

Uprava i marketing

Нека се главоња напуши курца, као и њему слични који су у ложи на истоку, или на атлетској стази.
  2. batakpudla

Uprava i marketing

Ако не грешим, конверзија се односи само на земљиште, не на објекте, или посебне делове објекта. А ја бих волео да наставиш да копаш, па и остали да копају, да ископамо што више можемо.
  3. batakpudla

Uprava i marketing

Остао сам дужан још једну слику, па ако неко може да је пребаци горе и обрише овај коментар, јер постоји ограничење од десет слика
  4. batakpudla

Uprava i marketing

Е па да наставимо даље. У Земуну на Телеоптику, ситуација је још занимљивија. Имамо неколико парцела са брдо објеката и теренима. Парцела 10775/1. ФКП и Телеоптик имају само право коришћења, власник парцеле је Р. Србија. На њој се налази, између осталог, пословно смештајна зграда од 1444...
  5. batakpudla

Uprava i marketing

Уз све дужно поштовање према теби, ич ме не занима шта кажу чланови Скупштине и други из Мијатовучићевог и Расимовог окружења. Ја верујем у твоје добре намере, али не у добре намере осталих. Елем, истраживао сам мало статус стадиона и парцела на којима је стадион и околни објекти, као и парцеле...
  6. batakpudla

Uprava i marketing

Да ли неко зна због чега је стављена нова хипотека на стадион у априлу ове године и да ли је радна група, а сада нова управа на челу са Мијатовучићем о томе обавестила јавност?
  7. batakpudla

Uprava i marketing

Своју апстиненцију од форума прекидам на кратко да поручим ћелавом испрдку да се напуши курца! Једно од највећих говеда које је икада било у нашем клубу. Олош за кога ми је посебно жао што је наш, а не цигански навијач. Јебали га Вазура, Веља, Вулетић и Вучелић по сред ћеле одвратне док мирно...
  8. batakpudla

Kup Radivoja Koraća 2025.

Је л изашао састав за куп?
  9. batakpudla

KK Partizan - uprava napolje!!!

Нека купе карту. Или то важи само за Дулета?
  10. batakpudla

KK Partizan - uprava napolje!!!

Први пут у новијој историји вероватно.
  11. batakpudla

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

Ово и није тако тешко. Избациш све ове Хрвате и Словенце, "наше" напредњаке, Шпанце, понеког одвратног Грка, Израелца и Италијана и доста се сузи избор.
  12. batakpudla

Uprava i marketing

Дегенерици без образа и морала, са смањеним когнитивним способностима, којима дата реч не значи ништа, сигурно да могу у својој празној и смешној главици да исконструишу свакакве глупости и да повуку паралелу тамо где она не постоји.
  13. batakpudla

Uprava i marketing

Српска напредна странка. Или хоћеш да питаш ко је довео Желимира? А ботина си зато што правиш једнакост између ФК и КК којима је заједничко само име.
  14. batakpudla

Uprava i marketing

Па је л неко нормалан хвали Остоју овде на форуму ботино једна? Иза КК стоји армија навијача која је прећутала терање Дулета. Једина брана уништењу КК Партизан је Жељко Обрадовић, какви црни навијачи резултата. Глупости, исто као што се пласирају по нету инфантилне поруке да је Вазуру сменио...
  15. batakpudla

Uprava i marketing

Када се скину ружичасте наочаре, нека свако одговори на питање, ко је склонио Вазуру и Вучелу, а довео Расима и ову радну групу?
  16. batakpudla

Evroliga 2024/2025

Надам се да ће Иљасова да прави неке паузе успут и да пише овде пре утакмице.
  17. batakpudla

Uprava i marketing

Пречкоје је у неком од многобројних интервјуа изјавио да ће да одмори мало од гостовања по медијима, али ипак се он жртвује за клуб и даје пун гас. Надам се да ће сутра причати мало и о Трампу и тако тим неким битним темама...
  18. batakpudla

Uprava i marketing

Жељко Обрадовић и Предраг Мијатовучић не могу да иду у исту реченицу.
  19. batakpudla

FK Partizan 2024/25

Саша Илић не сме никада да буде тренер Партизана, јер овде никад неће бити боље. И он као истинска легенда клуба, нека живи преко, нека ради преко, нека има што мање додира са овом земљом, клубом и народом, да га памтимо као једног од највећих легенди. Да нам не сруши илузију нити да га маже...
  20. batakpudla

Evroliga 2024/2025

Због менталне хигијене сам престао да пратим ову тему. Као што је била еуфорија након припремних утакмица, тако је била и депресија након пораза, па сам решио да мало одморим од Гробара шизофреничара, који ће и вечерас да уђу у своја манична стања. Што је донекле и разумљиво, јер нема лепшег од...