Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Данијелс

KK Partizan - uprava napolje!!!

Ne mislim. Siguran sam!
  2. Данијелс

Bas je ovo oko pitanja IZACI u 9-om minutu ili NE, stavilo upitnik iznad glave meni a i verujem vecini ovde na forumu. I za jednu i za drugu varijantu ima argumenata. Ako se izadje u 9-om minutu, sigurno bi bio najveci efekat, Ali ko ce nastaviti onda da vredja omrazeni trio kad ostanu fenseri...
  3. Данијелс

Trinkijeri je iz agencije zalizanog govneta!!! Ne treba nam iako mi je bio drag. Ja cu mu zvizdati!!! Nema sanse da im oprostim Zeljkove suze. Paljo brate sta ti treba da sad sa djavolima tikve sadis!!! posumljeno govno te predlozilo?????????? To ti treba??? Bezi glavom bez obzira dok i tebe kao...
  4. Данијелс

Brate, prijatelju Zeljko, taman sam se poceo smirivati a ti mi opet otvori ranu ISTINOM! ALI SI MI OTVORIO I OCI! I meni i svim GROBARIMA koji to zaista jesu! Mislim da je rekao samo 10 posto onog zlog sto su mu radili a sa cim se borio za ove 4 ipo godine! Nema se tu trenutno sta analizirati...
  5. Данијелс

Svi pravi Partizanovci ce progovoriti. Samo prvo cekaju NAJVECEG iz postovanja prema njemu. Cela Srbija strepi i na iglama je. Samo su motivi strepnje i straha razliciti! Posumnjeni i svi okupljeni oko njega, mutanti i nizi oblici zivota strepe od toga da li ce se NAJVECI vratiti i u kom...
  6. Данијелс

Svako ko misli drugacije je u zabludi braco. Ne znam nista konkretno, ali zdrava logika kaze NAJVECI nece otici bez dizanja prasine. Budite sigurni u to. Ne postaje se takva velicina bez karaktera i visoko moralnih osobina. Zna Zelimir kako smo ga docekali na aerodromu, zna koliko ga podrzavamo...
  7. Данијелс

Ja se samo nadam i molim Boga da JOS NEKO KOPA i da se nesto krupno desava u pozadini! Ne mogu se pomiriti sa sadasnjim stanjem koje nam je predoceno i koje dovodi do neizostavnog gasenja naseg Partizana ili do stanja kakvo je u FK!
  8. Данијелс

Ne moraš Željka. Razlika je u predsedniku kluba, s. direktoru i što Erdogana boli patka da uništava Fener. Ima čovek pametnija posla.
  9. Данијелс

Aaaa pa ako je demantovao istinski borac za ljudska prava ostoja onda je to to! Motaj kablove, gasi net, ok je sad sve. Pa sto onda spominje Bongu? Ako je rekao da Bonga moze da ide samo ako plati obestecenje, kakav je to demanti onda?? De druze nemoj da pricamo gluposti. Ljubi te brat.
  10. Данијелс

Druze, sve i jedno pitanje koje je postavljeno je dogovoreno unapred. To se iz aviona vidi. Koncept citave emisije je bio u skladu sa sns masinerijom i tzv. redukcijom posledica nakon preduzete stetne radnje. Jer, najnezgodnija pitanja ipak nisu postavljena. Emisiju nisam gledao (nemam stomak za...
  11. Данијелс

Moze mala pomoc (nemoj sad da ispadne kao sa marsa da sam pao), ali ko je Ratko Cakarevic o kojem ova volusina prica i spinuje? Mislim znam da je bio u UO sa Micom Bericem kad je pekovic bio predsednik ali sad koliko znam nije u UO? Ako sam pitao sto ne treba, moze neko i u pp da mi napise...
  12. Данијелс

A jesi li druze mozda razmisljao da smo se epski izbrukali u Vilerbanu bas zato sto Tajrik nije zeleo da igra i sto je bojkotovao? Pri tome ne mislim i na Vanju jer sam jos kad je pre 3 dana sve ovo pocelo napisao da na forumu nije iznet niti jedan dokaz da je Vanja zabusavao i bojkotovao- pa...
  13. Данијелс

Ono sto je nekoliko forumasa na prethodnim stranicama predlozilo a i ja danas, NIKAKAV BOJKOT (pogledajte gde je bojkot FK doveo). Samo GALAMA, ZVIZDANJE, VREDJANJE ostoje i psiha I PO DOGOVORU KAKO VECINA ODLUCI IZLAZIMO NAKON NEKE CETVRTINE. Moze i sa okrenutim ledjima parketu na...
  14. Данијелс

Ovo ako je tacno (ne sumnjam da pogresno ne shvatis), znaci da je Zeljko bio spreman na pocetku sastanka da predje preko toga sto mu je ostoja prepravljao pismo jer mu za to nije morao reci cakajac! Od svega sto ste predlozili, jedino sto bi im nastetilo i sto bi ostavilo traga jeste da se...
  15. Данијелс

Nada poslednja umire ali na zalost ... Mislim da je to, to sto se naseg KK tice. Jedino je Zeljko imao tu moc da ga toliko ljudi sledi, ceni i poslusa sta god on uradio i trazio. Jedino nas je on drzao koliko toliko zajedno. Nije mogao vise. Dusa me boli sto nismo vise mogli da uradimo...
  16. Данијелс

Definitivno je presadjivac kose dobio podrsku od psiha. To se cekalo i zato odlaganje sastanka. Za sad je to, to. Sad da vidimo dalje korake. Sad kad to cuju ispred Arene... P.S. Ostali samo prepisuju a klub u medjuvremenu OBRISAO
  17. Данијелс

Trazio je ono sto je potrebno da ispuni obecanje da ce kad bude odlazio ostaviti nas Partizan na stabilnim nogama i bez bojazni da ce u klubu ostati hulje koji bi da ga ugase kao FK sto su! Hajde Zorane bivsi reprezentativcu, oglasi se ne budi mis! Reci sta ste mu radili? Ko je i na koji nacin...
  18. Данијелс

Odlozeno ili ne, saberi, oduzmi, trening danas se ne sme odrzati! Jedino mesto i nacin nase reakcije trenutno! Jedini nacin da se posalje jaka poruka SVIMA! I nasem Zeljku i psihu a ono zalizano govno....Kako smo sebi mogli dozvoliti da onakvo govno sedi u prvom redu Arene nakon slucaja Madar?????!
  19. Данијелс

Sve sam pazljivo procitao. I mogu vam reci, lakse je bilo poloziti ispit iz matematike na trecoj godini fakulteta nego procesuirati sve ove informacije. Koje su usput receno, dusevna hrana svima nama da lakse prebrodimo ovu krizu i nadjemo utehu jedan u drugom jer kako da ne volis nekog ko...
  20. Данијелс

Ja realno od sinoc idem na spavanje ali jos nisam otisao! Zeznuo se ostoja prilicno sa onom objavom juce. Pita se i upravni odbor. Nije Partizan njegova prcija! Milion posto sam siguran da su se usprotivili Bogdan D., Sasa Pavlovic, nas Palja i ako je jos neko, eto posumnjenom belaja za vratom...