Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. Теслић

Bivši igrači i treneri Partizana po svetu

Silovat ce ga ludi Turci bude li se zajebavao puno. Za te pare ima da ore, a poznavajuci njega ako sastavi do polusezone mrka kapa.
  2. Теслић

Ni ovaj tim koji on vodi nema zelje, agresije i borbenosti, pa nije do nas rođeni, do tebe je očigledno.
  3. Теслић

Letnji prelazni rok 26/27

Raća je čovjek prije svega, ima emociju prema ovom klubu, prema navijacima. Nije glumac kao zalizani, za kojeg mi je zao sto se ovako zavrsilo. Sigurno ne treba dozvoliti da se vrijedja ni on, ni Danko a ni Sale. Doci ce vrijeme kada ce doci i njihov kraj u ovom klubu na trenutnim funkcijama...
  4. Теслић

Dobrodošlica novom pojačanju, jer je ovo sigurno pojačanje za nas. I posebno puna podrška za ,,guštera", vjerujem u njega, Danka i Saleta, a daće Bog sa im se pridruži i tatko! Napred Partizan!
  5. Теслић

Dres Partizana - nekada i sada

Perverzija!
  6. Теслић

Uprava i marketing

Puna podrška za Danka i Sašu, a raznorazni stručnjaci zapitajte se šta ste Vi u životu ostvarili i ostavili iza sebe!? Očekujem od urednika foruma da počnu rigorozno sankcionisati upise koji vrijeđaju prave i iskrene Partizanovce, jer ovaj forum se pretvara u cirkus.
  7. Теслић

Uprava i marketing

Vidim da su svi zaboravili da je zalizani smjenio Blagojevića i doveo onog iz Teleoptika. Da je smjenio Savu Miloševića zbog tamo nekog nebitnog igrača kojeg niko više nigdje i ne pominje. Čovjek je bolestan očigledno, u sve bi da se miješa i da on bude glavni, ne prizivajte ga jer ćete ga...
  8. Теслић

KK Partizan - transferi

Kada sam ga vidio kod cigana, prvo sto sam pomislio, Boze hvala ti sto ovakvi ne igraju u nasem klubu, onaj branko lazic, kalinic i slicni sve bi ja to u isti kos. Samo sto ovog zaboli ona stvar i za njih i za nas, njemu su bitne pare i nista drugo... Od toliko igraca dovesti tako odvratnu...
  9. Теслић

Ide svojima u Pazar
  10. Теслић

Da je srece, pameti i para tako bi se i radilo, barem pola godine svaki povratnik prvo u Teleoptik, da se pogura i Teleoptik usputn, udje u ritam sa utakmicama a i da se vidi da li je za prvi tim Partizana.
  11. Теслић

,, Stevanović se trenutno nalazi u Beogradu, gde trenira i čeka ponudu za naredni korak u karijeri. Ostaje da se vidi da li će se odlučiti za povratak u poznato okruženje ili će novi izazov potražiti van Srbije " Kada ovo pročitam kroz glavu mi prođe najszvježiji primjer Zdjelar...
  12. Теслић

MILIONSKA PONUDA ZA SEKU: Partizan na velikoj dilemi Partizan bi već na početku nove sezone mogao da ostvari značajan transfer. Kako prenosi Sport klub, u Humsku je stigla ponuda vredna tri miliona evra za Dembu Seka, jednog od najboljih fudbalera crno-belih i igrača koji je ovog leta postao...
  13. Теслић

Da, bas kida, pogotovo u kombinaciji sa crnim šorcem i štucnama, jos mi je bolja ta kombinacija. To je bas ono crno-beli.
  14. Теслић

FK Partizan 2026/27

Vidis, ja ipak mislim suprotno, treba pokusati sa njim i Ugresicem u centralnom veznom redu a Kostic mali ispred njih kao ofanzivni vezni. Vukotic mi djeluje da nema tu eksplozivnost za pziciju iza napadaca kada treba odigrati dupli pas i izbiti pred golmana, a opet smatram da je dobar sa loptom...
  15. Теслић

FK Partizan 2026/27

Bas mi drago zbog Zubairua sto se vraca poslije povrede i sve bolji je, ne znam ko gura ovog Vukotica, zakovati ga za klupu i dati mu 15-20min. po utakmici dok mu ne dodje iz guzice u glavu. Mislim da ima potencijala ali samopouzdanje mu je u minusu. Nadam se da Sale zna sta radi.
  16. Теслић

Uprava i marketing

A jes' napravio posao ja Jocom, svaka mu cast. Edit: ako ga je on uopste i doveo, ali znam da je doveo onog trenera iz Teleoptika.
  17. Теслић

Liga Konferencije 2026/27 - kvalifikacije

Fejsa najjaci u tome, platismo ga 1200000 u to vrijeme ako se ne varam, a svaka lopta u nazad. Kako mi to ide na onu stvar...
  18. Теслић

Slazem se, dres savrsen, samo ta kragna da je isla na V... ali ko je narodu(nama) ugodio taj se nije rodio. Kappa je postavila visok standard, sledeće sezone neće im biti ni malo lako.
  19. Теслић

Crno-bijeli odlican, vidim na slici da su ledja crna, mozda slova i brojevi budu zlatni kao Kappa logo, ne znam da li bi prosla ta kombinacija, tj. Da li je dozvoljena.Ovaj bordo bolje da nisu mjenjali.
  20. Теслић

Ma prihvatice, nema tu puno mudrolije, treba neka crkavica. Nego ovaj Brazilac nadam se da nije novi Eduardo Pašeko, vidim on mu nije poželio dobrodošlicu u onom klipu.. Nisu se baš svi Brazilci proslavili u nasem Partizanu.