Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

1. majonez

FK Partizan 2026/27

Al Saša brate ni na jednoj hidro pauzi nisi reko ništa ćutiš a pomoćnici pričaju, u 2 poluvremenu isto, sedaš na klupu. Šta radiš uopšte!? Pilates da li je poreklom iz Kolumbije da mu niko ništa ne može!?
  2. majonez

Liga Konferencije 2026/27 - kvalifikacije

Izvinite al šta može Ilić, Blagojević i bilo ko kad imaš igrače koje pre 10 ak godina ne bi ni štapom dodirnuo?!Čekam neko bolje vreme da bi komentarisao tim. Da se reše neke stvari. Mi smo okupirani ko '' 41.Presipanje iz šupljeg u prazno, na to mi liči diskusija. Što reko pokojni Danilo Bata...
  3. majonez

FK Partizan 2026/27

Sa ciganima 20% posed, skidanje gaća. Sa nama ko da igraju u tatkovo imanje! Mislim da Že nema pojma, Šaka i Kozjek može nešto da bude. Dal je nama zabranjeno da dovedemo nekog kasvetnog štopera? Levog beka? Golmana?
  4. majonez

FK Partizan 2026/27

Umesto nekog kasvetnog da kupe u odbrani bar 3 igrača opet se prave ludi.
  5. majonez

FK Partizan 2025/26

More gvozdena metla treba za sve i klince koji veze nemaju i starije koji nisu za nas i upravu na čelu za mijatom koji je izgoreo po glave načisto. Naročito za podmetnutog trenera "srđijolu" koga je verovatno avavko birao. Pu!
  6. majonez

FK Partizan 2025/26

Svako je na momente izgledao dobro... I onaj koji je izgubio 5:0
  7. majonez

FK Partizan 2025/26

Ovo su antitalenti.
  8. majonez

FK Partizan 2025/26

Ne znam, ali kad gledam kako naši igraju, svaka ekipa iz lige mi deluje i izgleda bolje. Fizički naročito... Pilatesu dokle bre više!? Jest Blagojević doveo svoj tim a i kondicionog al ko da ga Miša uhvatio pod svoje. Juče su starteri bili 4 omladinca 18 do 20 godina, ostali su bili iskusni...
  9. majonez

FK Partizan 2025/26

Rekoh u chatu, imamo tim na nivou prve lige Srbije!
  10. majonez

Mladost - Partizan 1:1, igrač utakmice

Polter zbog gola koji je bio važan a istovremeno i prelep.
  11. majonez

FK Partizan 2025/26

Ma braćo nemamo tim. Deca ne igraju fudbal nego muškarci. To je reko Berti Fogs čuveni bek i trener,kad su nemci organizovali sp 2006 i ispali valjda u četvtfinalu a igrali im pretežno klinci. Ne može po meni da igras sa 6,7 igrača u timu koji su zbog godina fizicki nedorasli. Pa svaka ekipa u...
  12. majonez

FK Partizan 2025/26

Tacno je. Sad je bilo na n1 da je upravni odbor doneo odluku da se vrati Blagojević rezultat glasanja činii mi se 4:1 Ko li je ovaj 1 zna li se 😜
  13. majonez

FK Partizan 2025/26

Pominjete Danka... on je gori od zalizanka!
  14. majonez

FK Partizan 2025/26

Ma Mijat i kompletna uprava napolje. Nikog ne bi ostavio. Ne može bre da se igra sa našim ugledom i ako okrnjenim! Deca da idu u svoje kategorije da uče. Ajde 1 do 2 klinca al ne ide 8,9!Ništa protiv njih nemam ali još mnogo treba da uče. Karabeljov, Zahid, Zubairu... umesto da oni budu...
  15. majonez

FK Partizan 2025/26

3 5 2 ? Mora da se mnogo trci.srećno braćo!
  16. majonez

FK Partizan 2025/26

Radnik nas nadigrao u drugom poluvremenu. Dali smo go slučajno. Bez obzira na pobedu gosn. filozof bi morao da se otpusti. Janković je mlad mora još da uči. Fizička sprema mu je vrlo loša. Tumbao je trener ko po običaju. Mijatoviću šta si vido u njemu ili ti ga neko nametnuo... Onaj kod kog...
  17. majonez

FK Partizan 2025/26

Mijat najveće ime SD Partizan!?Auh...dajte jednu ljutu nije mi dobro...
  18. majonez

FK Partizan 2025/26

E jebaga brate al kako Janković, Dragojević, Ugrešić... da igraju pre Zahida... Da ti dovodiš igrače iz 3 lige da igraju pa da su dobri ne bi bili tamo! Gušiš jedino dete koje zaslužuje da igra, moraju pre malog Bogdana Kostića da igraju poslušnici. Trener kolko sutra da se menja a mogo bi i Mijat.
  19. majonez

FK Partizan 2025/26

Mora odbrana da se pojača, danas smo ličili na izduvani balon.Nismo pošteno ugrozili njihov gol.Trener - sve samo ne trener. Mijate mislio sam da imas mozga ali vidim nivo si pinka i hepija. Pa tamo si prvo išao da braniš av ava! Ništa ovde ne zavisi od nas, pa da imamo 11 Ronaldinja u timu. U...
  20. majonez

FK Partizan 2025/26

I ja se pitam šta je sa Zahidom i Zubairuom? Da nisu u pitanju visoki ugovori i plate? Pa mogu da odigraju pola sata kvalitetno. Nije ih stavljao u tim Blagojević sad i Stojaković... liči mi ko neka direktiva kao za Kerkeza.